@Didem-G xok tesekkur ederim. Cok rahatladim. Ozellikle 15 yasindaki kizima yaptirmak istemiyorum cunku🙏
-
@warmgrey Çok teşekkürler. İçten desteğiniz ve yardımlarınız için. Darısı orada görüşmemize olsun
-
@lale-demir
Vize sürecinin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması..İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin DV2025 excel tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi
Selamlar ...
Bucketlist..Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
Sürecinizde başarılar...🍀 -
Bir executive order'a bakar bu arada. İsterse tüm ülkeye tüm immigrant girşini durdurabilir. Covid zamanı yaptı bunu. Şimdi bizim gibi 20K+ olanlar için en büyük tehlike büyükelçiliklerin Trum etkisiyle bürokrasiyi arttırıp gecikmelere yolaçması olarak görüyorum.
-
-
@bahasever , Siz Artik Amerikadasiniz.
-
@deebee yani toplamda kaç kişi bize almış tr den
-
@Emre-Kurtulmuş Teşekkürler
-
@crazycells merhabalar tekrardan birşey sormayı unutmuşum meslekten katılcagım için hangi belge götürmem gerekiyor sgk hizmet dokumu barkodlu belge degıl mi ?
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
-
@ATS16 doğru haklısınız ben atlamışım onu istekleri farklı olabilir.
-
Merhaba bugün pasaportlarimiz elimize geçti. Ama 5 yaşındaki oğlumun pasaportunun ilk sayfaya önce cancelled withhout prejudice basılmış daha sonrada arka sayfasına visa basılmış. ABD ye girerken ilk sayfa sorun teşkil edermi?
-
@erczmm merhaba geçen hafta hangi gün mail atmıştınız acaba
-
Pazartesi @Esra-Siren
-
@daphne teşekkür ederim.İmza sirkülerini banka şubesi türkçe verebildi.İngilizce temin edemediler.Sanırım imza sirküsü için tercüme yaptırmam gerekli
-
@ATS16 teşekkür ederim
-
@kkaya benim 3 hafta sürdü ve strese girmiştim ama 2 haftadan sonra mail attım. Onlar hemen cevap verdiler ve transfer gerçekleşti. Hatırlatmakta fayda var bence.
-
Herkese selam. DS260 formunda occupation kısmında hala devam eden başka bir üniversitem olduğu için Student yazıp diğer mesleklere de aktif olarak yaptığım işi yazmıştım. Geçen sene formu ilk doldururken aktif öğrenciydim. Fakat bu dönem üniversitede kayıt yaptırmadım. Pasif öğrenci olarak gözüküyorum. Bu durum mülakat esnasında sorun yaratır mı? DS formunda yer aldığı için transkript veya öğrenci belgesi götürmeyi düşünüyorum. Fakat oradaki pasif ibaresi kafamı karıştırıyor. Öncesinde aldığım diplomam ve lise diplomam var. Biliyorum en az lise mezunu olmak yeterli fakat ben Belgrad'da gireceğim mülakata. Tutumları nasıl olur bilemiyorum. DS formunu evlilik sebebi ile mülakat aldıktan sonra açtırmıştım fakat bu kısmı atlamışım. Nasıl hareket etmeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese sağlıklı ve mutlu günler.
-
@dkanar merhaba, sorun yasayacaginizi dusunmuyorum, lise diplomaniz ve aciklamaniz yeterli olacaktir. Sizin de soylediginiz gibi lise diplomasi gerekli sarti sagliyor. Icinize sinmiyorsa durumu aciklayan bir mail ile, formu actirmali miyim diye sorabilirsiniz.
Biz baska bir konu icin sordugumuzda, bunun icin actirmaniza gerek yok demislerdi. Basarilar!
-
@gulnurcb benim daha onceki 10 yillik vizeme de bu sekilde basildi, onceki vizleer iptal ediliyor
-
@jtcarlos önce red basılıp sonra kabul basılmış ama zarf göndermişler. Kafam çok karıştı.
-
@deebee Çok teşekkür ederim.
-
@ATS16 Merhabalar ankarada mülakata gireceğim fakat apostil gereken belge var mı yoksa hepsi e devletden almak yeterli mi
-
@gulnurcb muhtemelen hatali birsey yaptilar sonrasinda yeniden bastilar. Iptal edilene bakin muhtemelen bir sey yanlis orada
-
@Irmak-Deli Ankara’da girecekseniz mülakata, bu sorunuzun cevabı forumda defalarca verildi. DV2024 mülakat deneyimleri başlığında bulabilirsiniz cevabını
-
merhaba arkadaşlar, bu gece malezyadan dosya taşıma talebimize olumlu dönüş geldi.
dosyamızı kcc den talep ettiklerini söylediler. umarım mülakat tarihi de alırız. maile herhangi bir dönüş yapmam gerekir mi?
-
@Irmak-Deli merhaba Ankara da gireceğiniz için gerek yok apostile yine de tüm evraklari doğru hazırlamak adına deneyimleri okursanız süreci daha rahat atlatırsınız. Bol şans
-
@Esra-Siren Esra hanım merhabalar çok güzel bir haber almışsınız tebrik ederim. malezya oturum vs herhangi bir şey istedi mi sizden? önceki yazılarınızı okudum göremedim ondan sormak istedim
-
@Esra-Siren Esra Hanım selamlar hangi mail adresine iletmiştiniz talebinizi?
Benzer Başlıklar
55
49.1k
Users
4.7k
Topics
468.6k