87654321
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: New York
Eylül ayında 5-6 günlüğüneeşimle birlikte New yorku gezmeye gelmek istiyoruz. Bookingden kalacak yer baktığım zaman 3000$ civarında yerler gözüküyor hep çünkü Manhattan, times square gibi yerlerdeki otelleri gösteriyor en çok tercih edilen olarak fakat bu bizim bütçemiz için çok yüksek. Ancak şehri hiç bilmediğim için hem fazla pahalıya çıkmayacağımız hemde güvenli bir şekilde kalabileceğimiz bölgelerine bakmak istiyorum bu tarz bölgeler var mı tavsiye edebileceğiniz toplu taşımayla mümkünse 1 saati geçmeyecek, nispeten daha uygun ve güvenilir bölge tavsiyelerinizi bekliyorum
new jersey kısmı güzel otobüsle gider gelirsiniz tek vesayet
Manhattan hemen karşısındaki yerlere bakın
bu bölge
selamla.r
-
-
NY avantajı- ulaşım, metro ile kolay her yere gidebilirsiniz. İş imkanları da çok fazla. Hayatta en az bir defa bu şehri görmek lazımdır.
Ama yaşam İçin bilemiyorum. Şahsen seçmem, NY çok gürültülü kalabalık.. bekar İçin iyi bence ama aileler için daha sakin şehir seçilebilir..bu orada New Jersey şehri NY çok yakın ama emlak fiyatları daha uygun. Ve çok insan NJden her gün işe NY gidiyorlar..
Yani imkanlar her yerde var, umarım NY seçenler için da NY iyi bir seçim olur -
-
@MySea Evet Dostum mersındeyım 🙂
-
1 hafta icinde ny gelicez kalacak yer ariyoruz.
-
@İbrahim-Yazar, içinde söyledi: New york city de yaşayanlara sorum var
uzun bir süredir üniversiteyi amerikada okuma planı yapıyordum.yeterli parayı topladım.bir aksilik çıkmazsa başvurumu yapıp amerikaya üniversite okumaya gideceğim.hangi şehirde okuyacağıma ise henüz karar vermedim.aklımda 2 şehir var.new york city ve san Francisco.tabi new york city daha ön planda benim için.eğer aranızda new york cityde oturan varsa bir sorum var.new york cityde homeless yani evsiz insanların yoğunluğu ne kadar? sokakta caddede yolda yürürkene çok sık evsizlere rastlanılıyor mu? mesela kaç sokakta bir karşımıza evsiz çıkıyor? şehirde gezerkene sık sık evsiz görülüyor mu? bu soruyu sormamın sebebi evsizlerden rahatsız olmam.onları görünce duygulanıyorum.new york cityde oturanlar veya orda bulunmuş olanlar sorumu cevaplarsa çok sevinirim.
Merak etmeyin rahatsiz edecek kadar cok degiller, en basta gozunuze carpacaklardir ama zamanla alisacaginizdan emin olun kendinizi kotu hissetmeyeceksiniz. Zaten belli bir sokak sayisinda bir cikiyor diyemezsiniz, genelde daha merkezi bolgelerde daha yogunlar, yaz aylarinda daha gorunurler.
Okul basvurunuzda bol sanslar. Forumdaki bilgileri okumayi unutmayin...
-
@HockeyUmpire2 aslında dediğin gibi metro daha iyi ama nj metro yok manhattanıa karşıda kalmak dediğin yerlerde oda oteller pahalı oluyor gecen bir haber okudum oteller fiyatları artımış- o yüzde temız nezih biryerde kalıp ulaşaımı başka yolla secmek en iyisi bence şuan.
hele hele dolar artık böyle ki inmez bence asla o yüzden dikkat etmek lazım - dolar 2 tl olursa ozaman kolay ama 4600 en az 😞
New York
-
.....2012 yilinda ny manhattan 7 inci cadde 51 inci sokagin kosesindeki bir otelde galiba 6 gun kaldim otelin ismi biraz italyanca gibiydi pek aklimda kalmadi,,,,gitmeden 3 hafta evvel oda ayirdik o zaman gecesi 350 aud du yola cikmadan evvel bir fiat denemesi daha yaptik ayni otelin odasinin geceligi bu defa 550 aud a cikmis.manhattan bolgesi pahalidir,arasira 3 defa kalmis oldugum havaideki bir otele bakiyorum geceligi 450 aud diyor.,,son bir kac yil icinde herseyler degisti,guvenlikli oteller biraz daha pahali oluyor,birde normal fiatindan baska servis ucreti istiyorlar
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: New York
Eylül ayında 5-6 günlüğüneeşimle birlikte New yorku gezmeye gelmek istiyoruz. Bookingden kalacak yer baktığım zaman 3000$ civarında yerler gözüküyor hep çünkü Manhattan, times square gibi yerlerdeki otelleri gösteriyor en çok tercih edilen olarak fakat bu bizim bütçemiz için çok yüksek. Ancak şehri hiç bilmediğim için hem fazla pahalıya çıkmayacağımız hemde güvenli bir şekilde kalabileceğimiz bölgelerine bakmak istiyorum bu tarz bölgeler var mı tavsiye edebileceğiniz toplu taşımayla mümkünse 1 saati geçmeyecek, nispeten daha uygun ve güvenilir bölge tavsiyelerinizi bekliyorum
new jersey kısmı güzel otobüsle gider gelirsiniz tek vesayet
Manhattan hemen karşısındaki yerlere bakın
bu bölge
selamla.r
Benzer Başlıklar
117
46.1k
Users
4.6k
Topics
454.4k