Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz forum@yesilkartforum.com adresine email gönderebilirler!
6 Şubat 2023 Depremzedelerine yardımda bulunmak isteyenler AHBAP Derneği'ne bağış yapabilirler.
DV2024 Talihlileri DV2024 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!

Green Card'ın Tasarımı Değişiyor!

• ⭐⭐⭐⭐⭐

U.S Citizenship and Immigration Service (USCIS) yaptığı açıklamayla, 30 ocak 2023 tarihi itibariyle green card ve Employment Authorization Document (EAD) tasarımının değişeceğini duyurdu.

The new Green Card and EAD designs contain state-of-the-art technology that continue to safeguard national security and improve service for our customers. Changes include improved detailed artwork; tactile printing that is better integrated with the artwork; enhanced optically variable ink; highly secure holographic images on the front and back of the cards; a layer-reveal feature with a partial window on the back photo box; and data fields displayed in different places than on previous versions.

20230130_204836.jpg

detaylara USCIS'in official websitesinden ulaşabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐

Yeni tasarımı beğenmeyenler bi el kaldırsın ya ne saçma bişey olmuş hiç beğenmedim 😅

• ⭐⭐

Şekli şemali rengi önemli mi ki 🙂 Olsun yeterdi bence :))

• ⭐⭐⭐

@waterman çıksın eline al sonra bu neymiş dersin 😃 şimdiden yapma böyle negatif yayma 😃

• Çok güzel ya nasip olur inşallah isteyen herkese.

• ⭐⭐

inanın hiç fark etmez

• Referenced by  Erkand Erkand 
  • ⭐⭐

Gayet güzeller. Yeni kartlar hepimize şans getirsin belki de bizlere nasip kısmet olur 🙂

• güzel olmuş, good karma olsun...cüzdanda güzel duracak...sevgiler...

• Bende diyorum benim kart niye gecikti :)) Bakalım hangi versiyon gelecek. Halen ücret alındı aşamasındayım 35 gün oldu.

• @cgokhan USCIS, Ilk sana gonderecekmis 🙂

• @datanist yenisi gelirse paylasirim burada 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

76

31.6k
Users

5.1k
Topics

362.7k

| | | |