@gizemyavuz92 3hafta önce Kanada'da döndük anlıyorum sizi 😊 ilk 3 haftayı amerikayı deneyelim bosver denemeyelim diye gece gündüz düşünürken @crazycells 'in emekliliğin gelmiş sözü ve @Sharm 'ın bir atletin mücadelesini anlatan video beni kendime getirdi 😊✨💐 bu forum iyiki var...
-
@crazycells bende son anda ödeme yapmıştım zamlı tarifeye girmeyelim diye. Ülkemizde TL hergün değer kaybettiği için erken ödemeden dolayı karda sayayım kendimi 🙂
-
Türkiye'nin New York'taki Başkonsolosluğu'na saldırı Türkiye'nin New York'taki Başkonsolosluğu'na saldırı
CHP, ABD Temsilcisi Yurter Özcan, sosyal medya hesabından New York’taki Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosluğu'na bir saldırı olduğunu açıkladı.
-
@celica, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Amerikalılar neden covid aşısına "Elephant" diyor? Anlamı nedir
Covid hastaliginin ve asilarinin yan etkileri ve bircok ileriye donuk olumsuz etkileri oldugu ve fakat bunlarin yetkililer ve ilgililer tarafindan gozardi edildigi veya gormezlikten gelindigi gibi bir durumu 'elephant' olarak adlandiyorlar. Yani fil kadar buyuk bir problem var ama herkes gormezden geliyor anlaminda kullaniliyor. Elephant in the room diye kullanilan bir deyim vardir. Bununla ilgili kullaniliyor.
-
@redsat2000 Hayırlı bayramlar inşallah 😊🌿
-
-
@homespace aşağıdaki linke tıklayarak bekleyenlerin sayfasına bekliyoruz. Herkes orada bir tek sen yoksun.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5358/dv2024-sohbet-odası/21785
-
Jackson Lewis P.C.
USCIS Extends Comment Period for Proposed Fee Increases USCIS Extends Comment Period for Proposed Fee Increases
USCIS has proposed raising its filing fees – and the burden of those increased fees will fall primarily on employers large and small. For example, the filing fee for an H-1B visa would be raised...
USCIS has proposed raising its filing fees – and the burden of those increased fees will fall primarily on employers large and small. For example, the filing fee for an H-1B visa would be raised by 70% from $460 to $780. The registration fee for Cap H-1Bs would increase from $10 to $215. On top of that, a $600 surcharge will be added to all I-129, Nonimmigrant Worker Petitions, and all I-140, Immigrant Petitions for Alien Workers, to cover costs associated with asylum processing.
The original comment period on the proposed rule was scheduled to run until March 6, 2023. It has been reported that USCIS has received negative commentary about the employment visa increases and has decided to extend the comment period for another week, until March 13, 2023. According to DHS, the comment period is being extended due to technical issues.
haberde denilene gore isyerin sponsorlugu ile alinan gc visa ucretinde olumsuz yorumlar alinmis bu sebeple yorum suresi 13 mart'a uzatilmis ama muhtemelen zaten olumlu olumsuz bir suru yorum alinacakti. artisi eksisi mayis-haziran 2023 son durum kesinlesmis olacak.
-
@dragonmom eyalet seçimi bu konu da fazla etken olmaz. Abd nin kanayan yarası . Eyaletten öte güvenlik haritalarına bakarak emniyetli bölge seçimi ve demografik yapı konusunda araştırma yapmak lazım. Savannah eskiden bazı sıkıntıları vardı. Ancak vali
Belediye Başkanı kiliseler ve halk işbirliği ile iyi bir duruma getirdiler. Polisler burada vızır vızır çalışıyor. Demografik yapı silah kullanımı ve alışkanlık konusunda bayağı iyi bir kıstas oluyor. -
MMU'nun kucuk kardesi Hurjet'in yer testleri.
-
....amerikanin icinde milyonlarca chin asilli vatandas yasiyor,balona ihtiyac kalmaz,casusluk uzerine ruslar basta gelir chinliler biraz ruslardan egitim almalidirlar.bende balonun casusuluk uzerine olacagini zannetmiyorum,ancak uzerinde dron gibi yonlendirilecek cihazlar varsa is degisir .
-
@ibrahimasar bununla ilgili ufak bir araştırma var, dogrulukpayı adlı hesap bilgi paylaşımı yapmış
https://www.instagram.com/p/CoUQGucIlG_/?igshid=YWJhMjlhZTc=
-
@crazycells Merhabalar, I-131 Re-Entry Permit ( Advance Parole değil ) başvurumuzu yapalı 10 ay olmak üzere.
9 ayda sonuçlanır diye planlamıştık ama başka bir konuda işlem sonuçlanma süresinin 15.5 aya çıktığını okudum.
Bu başvurumuzu hızlandırmanın bir yolu var mıdır?
-
-
@denizci #NormLife :))
-
@datanist yenisi gelirse paylasirim burada 🙂
-
@sir-altan O sekilde yani cash olarak paralari araclarinda saklayip Turkiye'ye goturme cabalarinin nedeni paranin kayitdisi olmasi.
Banka uzerinden gonderseler Avrupa ulkeleri vergilendirecekler parayi, vergisini odemek zorunda kalacaklar. Oysa para zaten vergisiz sekilde kazanilmis, yastik altinda biriktirilmis.
Bu durumda, bu kadar paraniz vardi madem niye issizlik, kira yardimi vb sosyal yardimlari aliyorsunuz diyecekler ve tum o yardimlari kesip birde geri odeme isteyecekler.
-
@redsat2000 Redsat abim yazi icin tekrar tesekkurler cok faydali bir yazi. 2023 yilina girerken her Muslumanin ders cikarmasi gereken bir arastirma
-
HAYRİ ŞEN / Ara 17, 2022 / Spor
İnegöl’de Lionel Messi Hayrına Lokma Dağıtıldı İnegöl’de Lionel Messi Hayrına Lokma Dağıtıldı
İnegöllü Lionel Messi hayranı esnaf final maçı öncesi Messi hayrına lokma döktürdü. İnegöl'de bir esnaf Pazar günü oynanacak Dünya kupası

Green Card'ın Tasarımı Değişiyor!
-
U.S Citizenship and Immigration Service (USCIS) yaptığı açıklamayla, 30 ocak 2023 tarihi itibariyle green card ve Employment Authorization Document (EAD) tasarımının değişeceğini duyurdu.
The new Green Card and EAD designs contain state-of-the-art technology that continue to safeguard national security and improve service for our customers. Changes include improved detailed artwork; tactile printing that is better integrated with the artwork; enhanced optically variable ink; highly secure holographic images on the front and back of the cards; a layer-reveal feature with a partial window on the back photo box; and data fields displayed in different places than on previous versions.detaylara USCIS'in official websitesinden ulaşabilirsiniz.
-
Yeni tasarımı beğenmeyenler bi el kaldırsın ya ne saçma bişey olmuş hiç beğenmedim
-
Şekli şemali rengi önemli mi ki
Olsun yeterdi bence :))
-
@waterman çıksın eline al sonra bu neymiş dersin
şimdiden yapma böyle negatif yayma
-
Çok güzel ya nasip olur inşallah isteyen herkese.
-
inanın hiç fark etmez
-
Erkand
-
Gayet güzeller. Yeni kartlar hepimize şans getirsin belki de bizlere nasip kısmet olur
-
güzel olmuş, good karma olsun...cüzdanda güzel duracak...sevgiler...
-
Bende diyorum benim kart niye gecikti :)) Bakalım hangi versiyon gelecek. Halen ücret alındı aşamasındayım 35 gün oldu.
-
@cgokhan USCIS, Ilk sana gonderecekmis
-
@datanist yenisi gelirse paylasirim burada
Benzer Başlıklar
76
31.6k
Users
5.1k
Topics
362.7k