@hmntskn Başlık açmadan önce arama yapmanız iyi olur.
Bu konu ile ilgili başlığı okuyun lütfen.
-
-
-
-
@Ferhat-ŞENER Bu sefer de iptal ederler diye korkuyorum 😅
-
@Sezai-Ustun-Aydin Sezai Bey, maili aldıktan sonra pasaportun gönderilmesi ve size ulaşması toplam kaç gün sürdü?
-
-
@Papa_DoD-TV teşekkür ederim bilgilendirme için. Ben 2008-2014 arası Ukrayna'daydım. Sonrasında hiç gitmedim ama eşim savaş başlayana kadar ve başladıktan sonra oradaydı. Sponsor onayı ay sonuna kadar gelmiş olur diyor sponsorum. Sponsor onayından sonra seyahat izni gelir gelmez farklı bir ülkeye gideceğiz oradan da Amerika'ya bilet alıp ertesi gün gideceğiz. Umarım sorunsuz olur. Heyecanlıyız 🙂
-
Abd turist vizem ile 5 sene sureli amerika’dan deport edildim. Iki defa 6 ay kalis yapmistim. Ikisinde de 6 ay giris vermislerdi. 3. Defa turkiye’den girmek istedim. Dikkat cekmemek icin farkli eyaletten Miami’den giris yaptim. Polis memuru suphelendj ve beni odaya aldi. Ardindan amerika’da turist vizesiyle work and travel’dan aldigim ssn ile calistigimi gormusler. Bu sebeple 5 sene geri donemeyecegimi ve ulkeme yollayacaklarini soylediler. Su an turkiye’ye geri dondum. Sorularim;
green card lottery cikarsa eger bu durum cekilisi kazandigim halde kart almami etkiler mi? eger sponsor bulup HB1 calisma vizesine basvurursam bu durum red yememe sebep olur mu? Diger ulkelere basvuracagim (schengen vizesi) turistik amacli gezilerimde amerika turist vizesi reddim, schengen vizesi almami etkiler mi?Bir de tavsiyeleriniz.
Cok tesekkurler
-
@petite Turist vizesi B1/B2 randevu tarihinizin ücreti karşılığında öne çekilmesi hususunda size @Rushvisasnow yardımcı olabilir, web sitesi http://rushvisasnow.unaux.com/
-
Merhabalar,
Ben 2020 yilinda j-1 vizesi ile amerikadya gittim ve statumu once turiste sonra ogrenciye cevirdim.Haziran 2023 de amerikadan ayrildim.Bu surecte avustralya ogrenci ve kanada turist vizesi aldim.Yakin zamanda avustralyadan turist vizesi icin randevum var sizce vize alma olasiligim dusuk mudur? avsutralyaya yeni geldigim icin esim sponsor olacak onun turist vizesi var beraber seyahat edecegiz. -
@crazycells aynı şey ozaman sarı zarflar için de geçerli. Benim de green card mülakatından sonra boşanmam kesinleşti. Soyismim değişecek. Yanımda boşanma belgem ve tercümesi olduktan sonra soyisim konusunda sorun çıkarmazlar mı? Çünki ben uscis’i de ödedim boşanma kesinleşmeden.
-
Vize bağlımlı olarak rakamlar değişir ama mevcut şartlarda hemen hiçbir Avukat 10.000 USD'nin altında bir para istemeyecektir (toplamda). Önce daha düşük rakam veriyorlar ama osu busu derken 10.000'i buluyorsunuz.
-
@Mesut-Bozlar hocam merhaba. İnternette çok bilgi kirliliği var. Resmi kurumlar dönüş yapmıyor. Türkiye'de ikamet ediyorum. İstanbul'da 445 gün, Ankara'da 360 güne turistik vize randevusu verdikleri için işlem yapamıyoruz. Acaba T.C vatandaşları Lefkoşa ABD büyükelçiliğinde vize alıp işlem yapabiliyor mu ? Bilginiz var mı
-
@kadirkaracaoglu, içinde söyledi: Fuar stant kurulum vizesi
@crazycells büyük ihtimalle b1 vizesi alınacaktır diye düşünüyorum peki b1 vizesinde ssn'e başvurabiliyormuyum bilginiz varmıdır çünkü oraya çalışmak için gidiyorum geçicide olsa orada yapacağım çalışma için ssn gerekir diye düşünüyorum ( gezmek, ziyaret veya tatil için gitmiyorum yani )
Hayir, B1 vizesiyle SSN alamazsiniz. B1 vizesini isinizin tanitimi, toplantilar, konferanslara katilim vb. amaclarla kullanabilirsiniz. ABD'de calismak icin kullanamazsiniz.
-
Merhaba, Konuya uygun başlık bulmaya çalıştım ama elimden bu geldi 🙂 İlk açtığım konu başlığı bu nedenle mazur görün lütfen 🙂
Şimdi detaylandırınca daha çok anlayabilirsiniz diye düşünüyorum. Benim eşim İran vatandaşı. Kendisine İstanbul Konsolosluğundan H-4 vizesi aldık ve inşallah bu senenin sonuna doğru Amerika ya geleceğiz. Bununla beraber, Amerika da ki T.C Konsolosluğundan Türk vatandaşlık işlemlerine başlıycaz. Yaklaşık 6 ay ile 1 yıl sürebileceğini tahmin ediyorum.
Eşimin Amerika daki T.C konsolosluktaki vatandaşlık işlemlerinden sonra hem Pasaportu yani uyruğu hemde isim ve soy isimleri değişecek.
Bununla beraber, sorularım şu şekilde hem pasaportu hemde isim ve soy isimlerindeki değişikliklerinden ötürü vize yenilemem gerekirmi?
Gerekirse eğer Amerika dan bu işlemleri yapabilirmiyim yoksa Türkiye ye dönüp konsolosluktanmı işlemlere devam etmek zorundayım?
Umarım bu başlıkla birlikte benim durumumda olanlara da faydam dokunur. Konu uzmanlarından ve buradaki tecrübelilerden yardım bekliyorum 🙂
-
Amerika Birleşik Devletleri'nde Adres Değişikliği Yapmak
Göçmen olmayan statüye sahip kişiler adres değişikliklerini USCIS' bildirmek durumundalar. ABD'de vize ile bulunan herkes bu adres değişikliği bildirimini yapmalı (A ve G gibi diplomatik vizeler bu kuraldan muaflar). Bu kişiler tüm adres değişikliğini USCIS AR-11 formu doldurarak gerçekleştirmeli:
Eki 24How to Change Your Address | USCIS How to Change Your Address | USCIS
ALERT: USCIS is sending messages to certain customers asking them to resubmit
AR11 formunu posta ya da online olarak doldurup USCIS'e gönderebilirsiniz. Online başvuru için şu sayfayı kullanabilirsiniz:
CoA - Change of Address
Adres değişikliği için kişisel beyan yeterlidir. Online başvuru yaptıktan sonra kendinize email onayı isteyebilirsiniz, fakat kendi kayıtlarınız için onay sonrası AR-11 formunun kopyasını siteden direkt indirmenizi tavsiye ederim.
ABD'ye giriş yaptıktan sonraki 30 gün USCIS'e adres değişikliği yapmanız şart değil. Ayrıca ABD'de başka bir adrese taşınıyorsanız yapmanız gerekebilecek diğer işlemler için bu konuyu incelemelisiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2019/abd-de-başka-bir-adrese-taşındıktan-sonra-yapılacaklar
-
Selamlar dostlar Amerika'ya gidip orda yaşamak yıllarca kalmak çalışmak istiyorum Türkiye'ye dönmem büyük ihtimal ile. Türkiyede Profesyonel Bateristim Ve Ustalık Belgem var . Bize özel bir vize yada bana önerdiğiniz bir vize varmı? Nasıl bir yol izleyip Amerika'ya taşınıp orada baterist olarak çalışıp oturum alabilirim Teşekkürler 🙂
-
-
Bilgi için teşekkür ederim, ben de tam olarak bundan bahsediyorum aslında. Kendi durumuma göre soracak olursam, ortağı olduğum şirkette yönetici pozisyonundayım 10 yıldır çalışıyorum, perakende zincirlerine stok-envanter hizmeti veren bir şirketiz. Kanuna göre ABD de şirket kurarak kendime L1-A ile vize alabiliyorum. Ama uygulamada mı acaba farklılıklar var? Çünkü E2 ile kıyaslayınca ciddi avantajlı görünüyor.
-
@Gül-Nur başınız sağolsun öncelikle.
çocuklarınız green card almış mıydı yoksa onlar siz kart sahibi olduktan sonra mı dünyaya geldiler?

Rushvisasnow Danışmanlığın Göçmen Olmayan Vize Randevularını Öne Alma Hizmeti
-
Merhabalar ,
Güncel alınmış erken randevu örneklerinden 1 tanesini ekte görebilirsiniz.
-
This post is deleted! -
Merhabalalar ,
Erkene alınmış bir ailenin erkene alınmış randevusu ektedir.
-
Kendileri ile iletişime geçtim, randevuyu yalnızca 1 günde tam 1 yıl 4 ay geriye çekebildiler. İnanılmaz gerçekten, eğer zaman sorunu olan varsa kendileri ile çalışmalısınız.
-
Merhabalar, ilk mesajda yer alan formu 3 gün önce doldurdum ama bir geri dönüş alamadım henüz. Süreç nasıl ilerlemekte? Sizle iletişime geçebileceğim bir yol var mı?
-
K1 vizesi içinde geçerli mi bu acaba?
-
@MertHRB Merhaba eğer bir alınmış bir randevunuz var ise yakın tarihlere alabiliriz.
-
Merhabalar
Erkene alınmış bir randevu örneği ektedir.
-
tufank
-
Merhabalar ,
Çok acil randevu talep eden kişiler için alınmış bazı randevuları sizlerle paylaşmak istiyorum .
-
@Rushvisasnow Merhaba, sistem nasıl işliyor? Önce bizim vize ücretini yatırıp herhangi bir tarihe randevu alıp sonra mı siz devreye gireceksiniz yoksa vize ücretini ödedikten sonra siz istediğimiz tarihe alabiliyor musunuz?
-
@srhnkskn Merhabalar, Evet siz bir tarih alıyorsunuz B1/B2 ise 2024 oluyor genelde akabinde biz istenilen tarihi almak için çalışıyoruz bazen 5 gün bazen 1 hafta 10 gün sürebiliyor .
-
Merhabalar kendilerinden hem eşim için hem de yengem için 2 kere ayrı ayrı hizmet aldım ve her 2 hizmeti de sorunsuz bir şekilde hallettik. Hizmet almak isteyen arkadaşlar bilgi vermek istedim.
-
Merhabalar ,
Erken alınmış bazı randevu örnekleri ektedir.
-
Çok acil randevu talebinde bulunan bir adayın alınmış olan randevusunu ekte görebilirsiniz .
-
Erkene alınmış bir randevu örneği ektedir.
-
Merhabalar,
randevu öne çekme ile ilgili detaylı bilgi alabilir miyim acaba?
hesap bilgilerimizin ele geçirilmesi gibi bir durum söz konusu mu?
yani bu işlemi yapmak ve yaptırmak güvenli mi? -
@ugurkaraoglu hesap bilgilerinizden kastınız ais hesabınızsa, zaten işlemi bu bilgileri onlara vermeden yaptıramazsınız.
başlıkta çokça deneyim göreceksiniz, inceleyin.işlemlerine güvenmediğimiz hiçbir firmanın bu forumda reklamını yapmasına izin vermeyiz, merak etmeyin.
-
@ugurkaraoglu ben gönül rahatlığıyla AIS hesap bilgilerimi teslim ettim. işlem tamamlandıktan sonra da şifremi değiştirdim. hesap çalınması / paranın boşa gitmesi gibi bir durum yaşayan duymadım deneyimler arasında. olsaydı mutlaka duyulurdu. zaten ödemeyi de işlem tamamlandıktan sonra talep ediyorlar.
-
@ugurkaraoglu Bey , Hesap bilgileriniz ile alakalı herhangi bir zaafiyet söz konusu dahi olamaz. En ufak bir problemin bizzat muhtabı benim .Bu konuda anlayışınız için teşekkür ederim.
-
Merhabalar, buradan da tekrar teşekkür etmek istiyorum. Hem vize başvuru aşamasında hem de tarihin öne alınması konusunda çok yardımcı oldunuz. Tekrardan teşekkürler. Düşünen herkes için de tavsiye ediyorum. İhtiyacınız olduğunda düşünmeden başvurabilirsiniz.

Benzer Başlıklar
60
36.8k
Users
5.5k
Topics
399.3k