Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba arkadaşlar, büyük ihtimalle önümüzdeki hafta ilk girişimi yapacağım.

    Tercih olarak Houston, Midtown, civarı oda arıyorum. Mantıklı fikirlere de açığım. İş bulana kadar aylık bütçem 600$ işe girdikten sonra bir miktar arttırabilirim.

    Referans olarak, Airbnb'de birçok seyahatım oldu hakkımda yapılan yorumları okuyabilirsiniz.

    31 Yaşındayım, evliyim bir kızım var. Yazılım sektöründe çalışıyorum. İstanbul maltepe'de yaşıyorum.
    İngilizcem b1-b2 arasında gidip geliyor 😆

    İlanın okunmama veya görülmeme ihtimaline karşı, teklifin geçerlilik süresi girişimden itibaren 1 ay. Bu süre içinde belki Airbnb üzerinden oda tutmuş olabilirim. İlginizi çekerse lütfen yazınız.

    Kritik not

    Bende bir oda kiraladım, istersen birlikte eve çıkabiliriz diyecek arkadaşlara maalesef evet diyemem. Bulacağım iş belki bölge veya şehir değiştirmeme neden olabilir. Bu yüzden kimseyi yarı yolda bırakmak istemem.

    Ekstra notlar

    • Oda kiralayacak bir aile ise, boş vakitlerimde koşulsuz ev işlerinde, alışveriş yapma vb. yardımcı olabilirim.
    • Yazılıma ilgi duyan birisiyse boş vakitlerimde koşulsuz mentörlük yapabilirim.

    Dip not
    Ücreti mukabilinde beni havaalanından kalacağım eve kadar götürecek taksici/boş vakti olan birini arıyorum. Param yabancıya gitmesin (uber fiyat referans). 🙂

    THY ile istanbul'dan uçacağım, legal ve abartı olmayan eşya, evrak vs getirebilirim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @cgokhan günaydın yazılımcı isen ozaman houston tarafına gitme austin tarafına git neden mi diyeceksin 13 yıldır silikon vadisinde çalışan bir kişi austin ikinci silikon vadisi olacağı için oraya gitti. Aşağıya sana linkini bırakıyorum onunla irtibata geçersin Bu arada diğer linkler austin için oda ve apartmant bulabileceğin linklerdir. Şimdiden linkedin yada indeed austin için iş başvuru yapsan iyi olur.

    https://www.apartmenthomeliving.com/austin-tx/apartments-for-rent/student

    https://www.apartments.com/austin-tx/under-900/

    https://www.nestpick.com/search?city=austin&order=relevance&page=1&currency=USD&location=101724577&metric=sqm

  • ⭐⭐⭐

    @cgokhan Merhaba, fikir vermek gerekirse tabi yapmış da olabilirsin ama hatırlatma olarak gör. Linkedin profilini kısa ve öz bir şekilde sadece istediğin alana göre düzenle ve ilk işin de gider gitmez lokasyonu gittiğin eyalete göre değiştirmek olsun. İnanıyorum ki teklifler gelmeye başlayacaktır. Hayırlı uğurlu olsun. Yolun açık olsun.
    Oda konusunda da illaki yardımcı olacak birileri çıkacaktır.


  • @ayvalik10 cirtru'da ilanlara bakmak için profil oluşturmak gerekiyor. Verify etmek için tel no lazım, Türkiye hariç tüm ülkeler var 🙂 nestpick'de uygun sadece 1 yer bulabildim umarım ben gidene kadar tutulmaz. spareroom'da bütçemi aşıyor uygun olanlarda long term istiyor. bungalow'da sadece 1 ev buldum 3 home office çalışan ev buldum ama maalsef min 9 ay istiyor. sulekha göz kanatan bir arayüzü var. amberstudent, apartments ve apartmenthomeliving uygun yer yok yada yüksek fiyatları..

    Levent Sapci'yi takip ediyorum 🙂 İşin özü bütçem yeterli olana kadar Austin'i rafa kaldırdım. Houston'a gitme sebebim biraz daha kiralar uygun. İngilizcemi bir tık daha iyi olması gerektiğini düşündüğüm için belki birkaç ay herhangi bir işte çalışmayı düşünüyorum. Bu nedenlerle büyük şehir olduğu için sıradan iş bulma potansiyeli daha yüksek. Karşımdaki kişiyi rahat anlayabiliyorum. Kelime dağarcığımda iyi ama gel gelelim konuşurken basit cümleler kuruyorum

    @Programmer hatırlattığın iyi oldu konumu değiştirmeyi unutmuşum 🙂

    desteğiniz için teşekkür ederim ❤


  • @cgokhan merhaba. Biz 3 kişilik aileyiz. Ortak oturacak birini mi arıyorsunuz? Biz birlikte kalabiliriz zaten çoğunlukla evde olmayız çalışacağız. Bizim kız var 16 yaşında size ingilizce öğretir, bize o yardımcı oldu burda

  • ⭐⭐⭐

    @Mahmut-Tuncel Sayın @cgokhan için de uygunsa bu güzel bir fırsat olabilir. başlamak ve ingilizce pratik için iyi olabilir.


  • @Mahmut-Tuncel çok teşekkür ederim özelden iletişim bilgilerimi size yazacağım.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

96
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum