Az daha beklesinler Roma'nın fethi ufukta göründü.
-
@newman Dediği gibi belki 3 gün 3 ay 3 yıl ne zaman çökecek bilemezsin ,
-
-
North Bergen News, Weather, Safety, Sports | NewsBreak North Bergen, NJ North Bergen News, Weather, Safety, Sports | NewsBreak North Bergen, NJ
NewsBreak provides latest and breaking North Bergen, NJ local news, weather forecast, crime and safety reports, traffic updates, event notices, sports, entertainment, local life and other items of interest in the community and nearby towns.
Bu sitenin takibi ve uygulamasından çok memnunum. Olduğunuz bölgeye yönelik lokal haberler olarak çok verimli.
-
Dünya yeniden bir değişim eşiğinde.
İşin Amerika tarafı malesef illegal girişler greenkart gibi legal işlemleri zorlaştırıyor bu sene 50 bin caseler rağmen 32 bine kadar sadece gelindi ayrıca 15 e kadar sadece mülakat verildi malesef -
Önemli olan tanıtım ve reklam tanınmamış bir araca 40 50 bin dolar bareminde yurt dışında satış yapmak zor bu konuda ciddi harcamalar yapılırsa araçta biraz beğenilirse ne âlâ.
-
-
-
-
-
-
-
Tam inşaatlık bir alandı, sit alanı statüsünden çıkarıp birkaç gökdelen dikerler.
-
@crazycells bende son anda ödeme yapmıştım zamlı tarifeye girmeyelim diye. Ülkemizde TL hergün değer kaybettiği için erken ödemeden dolayı karda sayayım kendimi 🙂
-
May 22 / Gündem
Türkiye'nin New York'taki Başkonsolosluğu'na saldırı Türkiye'nin New York'taki Başkonsolosluğu'na saldırı
CHP, ABD Temsilcisi Yurter Özcan, sosyal medya hesabından New York’taki Türkiye Cumhuriyeti Başkonsolosluğu'na bir saldırı olduğunu açıkladı.
-
@celica, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Amerikalılar neden covid aşısına "Elephant" diyor? Anlamı nedir
Covid hastaliginin ve asilarinin yan etkileri ve bircok ileriye donuk olumsuz etkileri oldugu ve fakat bunlarin yetkililer ve ilgililer tarafindan gozardi edildigi veya gormezlikten gelindigi gibi bir durumu 'elephant' olarak adlandiyorlar. Yani fil kadar buyuk bir problem var ama herkes gormezden geliyor anlaminda kullaniliyor. Elephant in the room diye kullanilan bir deyim vardir. Bununla ilgili kullaniliyor.
-
@redsat2000 Hayırlı bayramlar inşallah 😊🌿
-
@homespace aşağıdaki linke tıklayarak bekleyenlerin sayfasına bekliyoruz. Herkes orada bir tek sen yoksun.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5358/dv2024-sohbet-odası/21785
-
MMU'nun kucuk kardesi Hurjet'in yer testleri.
-
....amerikanin icinde milyonlarca chin asilli vatandas yasiyor,balona ihtiyac kalmaz,casusluk uzerine ruslar basta gelir chinliler biraz ruslardan egitim almalidirlar.bende balonun casusuluk uzerine olacagini zannetmiyorum,ancak uzerinde dron gibi yonlendirilecek cihazlar varsa is degisir .

World Cup 2022 - Dunya Kupasi
-
Ve Arjantin zor da olsa kupayi kazandi!!
Fransa iyi mucadele etti ama sadece Mbappe ile bu kadar...
-
@MySea Mbappe hariç takım berbattı ya, zaten ilk yarı bitmeden 2 değişiklik yaptılar.
Benzema,Pogba ve Kante'yi gerçekten aradıkları maç bu maç oldu keşke sakat olmasaydılar daha iyi bir performans gösterebilirdi Fransızlar.
Ayrıca Arjantin'in kalecisi bence penaltıları tek başına aldı adam resmen rakiplerinin psikolojileriyle oynuyor -
@MySea çok güzel maçtı,genellikle kulaklıktan dinlemek zorunda kaldım ama yinede iyiydi. Arjantin haketti
-
guzel mac ti arjantin 60 dakika fransayi oynatmadi,ondan sonra oyun degisti.turkiyede bir vatandas messi fransaya gol atsin diye lokma dagitmis adamin duasi kabul olunmus.......uzun zamandir kupa guney amerikaya gitmemisti. 2026 dunya kupasi galiba 48 takimla oynanacak, amerika meksika ve canada nin sehirlerinde maclar oynanacakmis.,mbappe final macinda 3 penalti atti tarihe gecmistir.
-
@sir-altan valla lokma dağıtma muhabbetini duymadım ama messi ülkemizde canı gönülden destekleniyor onu biliyorum
Nusretin messinin kolundan tutup resim çekmeye zorlaması unutulmazdı.
-
Benzer Başlıklar
79
34.5k
Users
5.3k
Topics
385.8k