Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz forum@yesilkartforum.com adresine email gönderebilirler!
6 Şubat 2023 Depremzedelerine yardımda bulunmak isteyenler AHBAP Derneği'ne bağış yapabilirler.

DV mülakatında sağlık veya başka bir nedenle vize reddi almak

• Merhaba. Benim açıkçası en çok merak ettiğim konularda birisi. Mülakat veya sağlık sorunlarından dolayı elenen kimse oldu mu. Okuduğum kadarıyla mülakat ve unganlara giden herkes vizesini alıyor ve bunu okuyunca da mutlu oluyorum

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@teqnoloq unganlarda eğer bir sorun olursa balgam testi yapıyorlar 8 haftaya kadar süren bir testtir. Mülakatta ise para yetersiz ise sana sponsor bul gel diyor Evraklarda bir eksiklik varsa evrağı tamamlaman için sana zaman tanıyorlar. Ondan dolayı konsolosluk seni senden daha çok amerikaya gitmeni istiyor

• Çıktıktan sonra yeterki mülakat için mail gelsin. Geldi mi her türlü gidiyor gibisin anladığım kadarıyla

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@teqnoloq evet aynen

• ⭐⭐

Tabi ki elenenlerde oluyor. Başvuru formunda hata yapıp elenenler, doğum yerinin (ülke olarak) yanlış seçilmesiyle elenenler oluyor. Biz sadece olumlu kısımlarını görüyoruz red alanlar muhtemelen bir daha foruma hiç girmiyor ve yaşanan deneyimi paylaşmak istemiyor. ( @ayvalik10 ) dediğine katılıyorum konsoloslar genelde senden cok istiyor gitmeni..

• Red alanlar gelmediği için neden reddedildiğini bilemiyoruzda. Başvuru formunu yanlış doldurulup doldurulmadigini mülakatta evrak kontrolünde yapıyorlar sanırım.

• Merhaba green card başvuru formu doldururken ismim birleşik bir şekilde Semanur du, daha sonra edevlet üzerinden başvuru ile Sema Nur şeklinde ayrıldı. Acaba çıkarsa bu bir sorun olur mu?

• ⭐⭐

@Semooos, içinde söyledi: Mülakatta veya Sağlıktan Elenen

Merhaba green card başvuru formu doldururken ismim birleşik bir şekilde Semanur du, daha sonra edevlet üzerinden başvuru ile Sema Nur şeklinde ayrıldı. Acaba çıkarsa bu bir sorun olur mu?

Hayır bunu belgelerle kanıtlayabildiginiz sürece sorun olmaz.

• @waterman Çok teşekkürler, eski ehliyet fotokopimle ya da sgk dökümüyle vs kanıtlasam sıkıntı çıkar mı acaba 😕

• Eğer sağlık kontrolünde bi kronik rahatsızlık filan çıkarsa gidememe durumu olabilirmi nasıl bir sağlık kontrolü yapılıyor acaba

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@SKAYJACKER toplum sağlığını engelleyen bulaşıcı bir hastalığınız yoksa bunu dert etmeyin.
    AIDS dahil sağlık muayenesi için bir elenme sebebi değildir.

• @gucarslan Anladım teşekkür ederim cevabınız için umarım bekleyen herkese çıkar

• This post is deleted!

• Merhabalar sevgili adminler bir şeyi merak ettim aslında bu başlığa uygun bir soru olabilir, DV mülakatında yanına gideceğimiz kişi (kuzen,ağabey vs.) zamanında out of status kalmışsa ama şu an yasal olarak yeşilkarta sahipse bir problem olabilir mi sizce talihli için veya bunu sormadan da görebilirler mi ?

• Moved from Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci by  crazycells crazycells 

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

28.6k
Users

4.8k
Topics

341.5k

| | | |