Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

• @aligg Şu sıralar DV2024 AP dosyalarına ağırlık veriyorlar, 30 Eylülde DV2024 süreci sona ereceği için o dosyaları temizlemeye çalışıyorlar sanırım.

• @Fırat-ERKAL @aligg Ben de completed mailini 5 Ağustos'ta aldım. Approved güncellemesi 13 Ağustos. Sağlık raporum 30 Eylül'de bitiyor bekliyorum hala. Ama vize K-1 sanırım zaman aşımım olmadığı için bekletiyorlar.

• bu sebeple mi acaba B1/B2 AP lerine öncelik vermiyorlar 🙂

• @ATS16 @gucarslan iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Küçük bir sorum var. PTT’nin iletişim kanalları kesinlikle cevap vermiyor o yüzden burada bilen varsa sormak isterim. Vize basılı pasaportum PTT şubesinde teslim almam için beni bekliyor dün itibarıyle. Bu hafta şehir dışındayım gidip alamıyorum. PTT şubede pasaportumu kaç gün bekletirler biliyor musunuz bir kuralı var mı? Gelecek hafta pazartesi Salı alabileceğim, arada boş yere tekrar Ankara’ya geri dönerse pasaportum diye endişeleniyorum. Teşekkürler.

• @oturan 30 gün kalır alınmadığı takdir geri gider.

• @ahmetyorulmaz teşekkürler 🙏

• ⭐⭐⭐

@oturan PTT şubede bekleme süresini kesin olarak bilmiyorum ancak böyle çaba sarf edilen bir süreçte kargonun şubede bekletilerek risk alınmaması gerektiğine inanıyorum. Şehir dışında iken notere gidip adınıza teslim alabilecek arkadaşınızın/akrabanızın kimlik bilgileri doğrultusunda vekaletname çıkartarak arkadaşınızın/akrabanızın teslim almasını sağlayabilirsiniz. Ekstradan oluşacak konu vekaletname ücreti olacaktır.

• Merhabalar Aile birleşimi için E2 vizesi mülakatına girdik yeşil kağıt verilerek gönderildik. Nisan ayindan beri Beş aydır beklemedeyiz daha da bir sonuç yok iki defa güncelleme oldu ve en son güncelleme 12 Ağustos ta oda sistemde Adminaster Processing derken, son güncellemeden sonra Refused yazmaya başladı , iki gün sonrada daha önce atmış olduğum maile cevap geldi , Thank you for your email.

The status still shows pending in our system. . Daha ne kadar bekleticekler acaba ve bir sorum olacak.eger kaç ay daha cevap gelmezse dava açılabilir. Sizce.

• Dün beklenen Issued güncellemesini aldım ve pasaportum 1 günde Ankara'dan İzmir'e ulaştı. Bugün vize paketini ve pasaportumu teslim aldım. Bu forumda yardımcı olan ve güncellemeleri yazarak umutlu tutan herkese teşekkür ederim. Hala bekleyen arkadaşlara bol şans diliyorum, en kısa zamanda siz de Issued olacaksınız buna eminim. Yolculuğu başlayanlara da ayrıca şans diliyorum yepyeni bir süreç bizi bekliyor. Sağlıcakla kalın!

• @apollocon86 Hayırlı olsun, yolunuz açık osun. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.

• İyi akşamlar,
    Altı aylık ama bir ömür gibi gelen, ne zaman biteceği belli olmayan “İdari İşlem” sürecimizin sonuna geldik ve vizeleri basılmış pasaportlarımızı en sonunda teslim aldık.
    Umarım bu süreci yaşayan tüm forum arkadaşlarımızın işlemleri bir an önce sonuçlanır, vizelerini alırlar.
    Tüm DV2024 süreci boyunca sorularımıza yanıt veren, bizden yardımlarını ve ilgilerini esirgemeyen, paylaşımları ile bizlere yol gösteren tüm forum üyelerine çok teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐

@Fırat-ERKAL tebrikler, gözünüz aydın 🙏🏻

• @Fırat-ERKAL hayırlı olsun vizeniz.yolunuz açık olsun.umarim.amerikada herşey gonlunuze göre olur

• @ATS16 Çok teşekkür ederim

• @Gupse Çok teşekkürler, değerli öneri ve paylaşımlarınız için, güzel dilekleriniz için.

• @Fırat-ERKAL Tebrik ediyorum, yeni yaşamınızda bol şans ve mutluluk dilerim!

• @Fırat-ERKAL Tebrikler üstadım , gözünüzaydın 🙂
    Nihayet bitti belirsizlik süreci , yeni hayat yolunuzda kolaylıklar ve mutluluklar dilerim.
    Herşey gönlünüzce olsun...

• @serkanylmz Çok teşekkür ederim, güzel dilekleriniz için. Umarım hepimiz için güzel günler bizi bekliyordur.

• Hello, we have been in administrative processing for almost six months now. Our medical exam is going to expire September 15. Does anyone know if Ankara is working at all?

• @Sofia-A yes it is working. mine also finished. ı took apoinment from dr. unagan in ankara. you must do same good luck

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

109

55.5k
Users

4.8k
Topics

484.1k

| | | |