Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

• @akincetin çok teşekkür ederim . sizinde aynı şekilde

• Selamlar arkadaşlar.
    14 ağustos 2024 "işlem tamamlandı" maili geldiği gün, ivedilikle evrakları hazırlayıp ais ile birlikte postaneye vermiştim.
    Bugün , 20 Ağustos 2024 , CEAC statusu "Administrative Processing" olarak güncellendi 🙂

• @mehmet80 Hayırlı olsun, yeni hayatınızda yolunuz açık olsun.

• @gucarslan Tarafıma ptt ile sms bildirimi geldi pasaportumun gönderildiğine dair ama sistemi kontrol ettiğimde administrative processing. yazıyor bir mail vb de yok acaba vize basılmadan gönderme ihtimalleri varmdıır?

• Bu sabah sistemi kontrol ettiğimde ıssued yazısını gördüm ve bugün vizem basılmış bir şekilde pasaport elime ulaştı
    7 aylık zorlu bir sürecin ardından sonunda yolun sonu mutlu bitti
    Bu süreçte her türlü soru ve cevaplarıma yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim

• @Can-Uğur-0 Tebrikler, hayırlı olsun.

• @Can-Uğur-0 tebrik ederim,
    yeni maceranızda başarılar ve bol şans.

• @akincetin sizin AP'ye kalma nedeniniz eksik evrak mıydı yoksa farklı bür neden mi, söylediler mi nedenini?

• eksik evrak değildi,
    isim soyisim soruşturması nedeniyle kaldığımı tahmin ediyorum.

• @gucarslan @ATS16 bugün itibariyle CEAC “issued” olarak güncellendi ve pasaportumun yola çıktığı bilgisi geldi. İkinci Sağlık raporu yollarken ais kullanmadan bireysel ptt gönderisi yapmakta bir problem olmamış oldu böylece. Yardımlarınız için teşekkürler.

• @oturan Tebrikler, hayırlı olsun, yeni hayatınızda yolunuz açık olsun.

• Selamlar, İyi akşamlar arkadaşlar,
    23.08.2024 tarihi itibarı ile vize basılı pasaportlarımızı teslim aldık nihayet 🙂
    Süreçte yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlarımıza çok çok teşekkür ediyorum.
    Başta; Sayın @crazycells Ali Bey'e ; böylesine harika bir yardımlaşma platformu kurduğu ve geliştirdiği için , @gucarslan uğur bey'e inanılmaz moderatörlüğü ve sabrı için 🙂 @dpdemir , @Fırat Erkal , @ATS16 ( kıymetli tespitleri ve önerileri için )
    ve diğer tüm forumdaşların ve AP mağduru tüm arkadaşlarımızın değerli paylaşımları ve @Gupse Hn'a : yardımcı olduğu çok değerli bilgi paylaşımları için ayrıca çok teşekkür ederim.
    Zor ve yıpratıcı bir yolculuğun ilk ve en önemli aşamasını bitirdik nihayet , şimdi sıra 2.Level'da 🙂
    2024 mali yıl'ın bitmesine az bir sürenin kaldığı şu son zamanlarda umarım herkes vizesine kavuşur.
    yeni hikayeler yazmak dileğiyle...
    Hoşçakalın.

• @serkanylmz Sonunda çok zor geçen bir süreci bitiriyorsunuz. Artık daha zor bir süreç başlıyor, umarım yeni hayatınızda güzellikler sizinle olur. Size eşiniz ve çocuklarınızla mutluluklar diliyorum. Yolunuz açık olsun.

• ⭐⭐⭐

@oturan tebrikler, hayırlı olsun 👍

• ⭐⭐⭐

@serkanylmz

Çocuklarınızın geleceği açık, şansları bol olsun. Sizi ve ailenizi tebrik ederim, gelecek tecrübeleriniz ile önümüzdeki süreçte forumu yalnız bırakmayın lütfen 🙏🏻🌟 Bol şans 🍀

• @Fırat-ERKAL çok teşekkür ederim üstadım güzel sözleriniz ve dilekleriniz için .
    sizden de güzel haberleri bekliyoruz en kısa zamanda 🙂

• @ATS16 Kıymetli ve değerli sözleriniz için çok teşekkür ederim.
    Yeni bir macera başlıyor hepimiz için 🙂 mümkün mertebe notlar alıp kesinlikle forumda paylaşacağım.
    Görüşmek dileğiyle...

• @serkanylmz vizeniz hayırlı olsun.Amerika hayatınızda mutluluklar dilerim🙏🏻

• @Gupse çok teşekkür ederim Gupse Hn.
    Yardım ve yol göstericiliğiniz için ayrıca minnettarım.
    Size ve kıymetli ailenize de yeni hayatınızda başarılar ve mutluluklar dilerim. Hoşçakalın.

• Bu kadar onay olurken hala onay alamamak çok can sıkıcı . Ve en son 5 ağustosta güncelleme aldım .

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

91

55.5k
Users

4.8k
Topics

484.1k

| | | |