Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@oturan DV kategorisinde olduğunuz için evet, o tarihe kadar ulaşması gerek yoksa 30 eylül'e yetişmez.

2- değişikilik yoksa update gerek yoktur.
    3- hemen en yakın tarihe randevu alın, diğer türlü vizeniz basılmaz. önce sağlık muayenesi, sonra passı konso gönderme..
    sıralamanız böyle olmalı.

• @gucarslan merhaba , 5 agustos gece güncelleme oldu ve 6 agustos da sabah email geldi konusolosluktan. ama sorun şu ki bana gelen mail çok uzun ve benden 2 tane fotograf, sağlık raporu, bide pasaport yollamamı söylüyor ve gelen mailin çıktısını istedi. sizce bu normal mi ? buradan gördüm bazı kişilere çok kısa mail yazmışlardı. bu vizem tam onaylanmadı mı demek ? unganlardan 21 agustosa randevu buldum buda beni korkutuyor çok geç bir tarih gibi ve ungaların randevuları full...

• @gucarslan yardımlarınız için çok teşekkürler

• Bende 3 ağustos ta pasaport fotoğraf ve email çıktısını gönderdim sağlık raporum daha 4 ay olduğu icin birsey gondermedim insaAllah sorun olmaz 4 gundur herhangi bir bildiri bisey almadım evrakları aldiklarina yada isleme koyduklarına dair

• @gucarslan çok teşekkür ederim darısı tüm güzel haber bekleyenlere

• 6 Ağustos'da AP sürecinin tamamlandığına dair maili aldım. Sarı ile belirttikleri Sağlık Raporu(6 ay süresi geçmişti), Pasaportlar, yeni 2 adet fotoğraf(6 ay süresi geçmişti) bugün kargoya verdim. Sabırla beklemeye devam ediyoruz. Herkesin sorunsuz şekilde AP sürecinin tamamlanmasını dilerim.

• @akincetin tebrik ederim sizi. sağlık raporunu nasıl hemen aldınız ? çünkü ben dr.ungalardan anca 21 agustosa randevu buldum ,daha erken yoktu.sağlık raporundan önce pasaport ve fotografları göndermek mümkün mü? bir sorun olur mu ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mehmet80 hayır, göndermeyin. konsolosluk ilgili göçmen vize paketini tek seferde almalı vizenizi basmak için.

• @gucarslan çok sağolun

• @mehmet80 merhaba,
    sağlık raporum bittiğinde yenilemiştim, Sağlık raporundan önce pasaport ve fotoğrafları göndermemelisiniz,
    @gucarslan hocam'ın dediği gibi tek seferde hepsi iletilmeli.

• @akincetin çok zekice bir şey yapmışsınz, ben vizemin iptal olacağını düşündüğüm için yenilememiştim. dün email geldi ve ben 21 ağustosa zor buldum doktor randevusu. ve hala korkuyorum eğer gene bir sorun olursa ve eylüle girmiş olacağız tedirğinim
    bu arada sağlık raporunu çıkartırken ne kadar ödediniz? bir önceki raporda bir sürü aşı yaptılar gene yaparlar mı ? gerek var mı ? sizin nasıl geçti

• arkadaşlar merhaba bir şey sormak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. mülakata gitmeden önce kurye ptt den hesap açmıştım. sonra ap ye kaldım ve 7 ay sonra belgeler vs. yollayacağım ama teslipat ptt yi değiştirmeye çalışıyorum olmuyor. nasıl yapabilirim bilgisi olan var mı ? şimdiden teşekkürler

• @akincetin Gozunuz aydin. Hayirli olsun. Unganlar’da karsilasmistik sizinle 9 Temmuz’da. Cok sevindim surecinizin tamamlanmasina. Yolunuz acik olsun.

• @mehmet80 Unganlar’in randevu sayfasini sık sık kontrol edin, daha erken tarihe randevu acilabiliyor.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mehmet80 ais müşteri hizmetlerini arayıp destek isteyin, onlar değiştirebilir.

• @dpdemir erken randevu açılır umarım. @gucarslan hocamın yönlendirmesi ile yenilemiştim. kendisine tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.

• @dpdemir teşekkür ederiz. herkesin AP sürecinin hızlıca tamamlanmasını diliyoruz.

• Merhabalar Eşim için E2 vizesi ile aile birleşimine başvuru yaptım. Nisan aayında mülakata girdi eşim ve kızım ve mülakat sonrası yeşil kagitla eşim ve kızımın pasaportunu geri verdiler. Ap ye kaldığımız söylendi. Mail geleceği söylendi. Şu anda hiç bir haber yok. Sadece temmuzun ilk haftası güncelleme olduğu görülüyor . Mail atıyorum ara ara konsolosluğa cevap geliyor her zaman dönüş yapıyorlar. (has reviewed the case and given her husband’s status still pending in our systems.) böyle bir cevap geliyor. Böyle bir durumla karşilaşan varmi. Veya temmuz ayının ilk haftasındaki güncelleme sonrasında işlemlerin ne kadar zamanda sonuçlanma durumu hakkında düşüncesi olan varmi arkadaşlar . Yaklaşik beş aydan beri bekliyoruz. Zor bir süreç. Bugün bi güncelleme daha oldu Adminaster Processing olan durum Refused olduğu yazıyor. Bu bir anlam ifade edermi. Su ana dek herhangi bir mail gelmedi. Teşekkürler.

• @omer_gkc bizimkide process pending di. sonra refused a döndü. yani beklemeniz lazım . size mail atarlar bittiğinde

• arkadaşlar merhaba biz kendimiz bizden istenen belgeleri ankara'ya konsolosluğa götürsek . kabul ederler mi ? bir sorun olur mu ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

95

55.5k
Users

4.8k
Topics

484.1k

| | | |