DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

• Sureci tamamlanan herkesin gozu aydin. Hepiniz adina cok sevindim. Geride kalanlarin da en kisa surede tamamlanacagina inaniyorum. Yolunuz acik olsun.

• Tek tek yazıp flood yapmak istemedim, süreci sonuçlanan herkesi tebrik ederim ve iyi şanslar dilerim. Biz bekleyenler için de çok büyük mutluluk ve umut oldu! Aynı anda bir sürü kişinin tamamlanması normal mi? Gerçekten bir hızlanma var gibi. Herkesin dosyası umarım en yakın vakitte sonuçlanır!

• @apollocon86 Evet, kesinlikle bir hizlanma var. Beni 14 ay beklettiler. Once bana onay geldi, arkasi devam etti. Temmuz ayi ne muhtesem bir ay!!! Her ne sebep olduysa bu hizlanmaya, iyi ki olmus. Bu belirsizlikten kurtulan herkes adina cok mutluyum. Kendim dahil, umarim bekledigimize degsin. Umarim bundan sonrasi hayallerimizden bile guzel olsun.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@dpdemir hayır.
    sebebi ist'de gözen tarafından vizeniz kontrol edildiği için ikinci aktarmada buna gerek olmasın diye bu şekilde ibare bulunur.

• @ahmetyorulmaz merhaba hayırlı olsun tekrardan. idari işlem bitti maili geldiğinde pasaportunuzu mu istiyorlar yoksa sağlık raporunu çıkartıp beraber mi yolladınız ? çünkü sağlık raporu hemen çıkmıyor diye biliyorum sorun olur mu ?

• @mehmet80 pasaportu sadece yollucaz

• @ahmetyorulmaz sağlık raporu bitenler nasıl yapacak bir bilginiz var mı ?

• @mehmet80 sağlık raporun tarihi geçmiş ise yeniden randevu alıp çıkartmanız gerek

• Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak.Ben dun pasaportu ptt kargo ile gonderdim daha once ptt kaydi yapmıştım ve guncelleyerek istedikleri dokumanla ptt ye gittim ve gonderim sagladim.Kafama takilan ptt kaydini guncellerken herhangi bir odeme çıkmadı gonderiyo yaparkende herhangi bir ucret istemediler. Simdi gonderiyi takip ederken alıcı ödemeli gözüküyor bu bir sorun teşkil edermi yardımcı olursanız sevinirim

• @gucarslan bey ,zaman daraldığı için konsolosluğa maillerimizi sıklaştırsak bir sorun olur mu acaba ? iletişim kısmında 6 aydan fazla zaman geçtiyse bizimle iletişime geçin bidirimi var ? . sık sık mail atarsak bizim dosyamızı olumsuz etkiler mi ? bir bilginiz var mı acaba ?

• @MyLife-0 Sorun yok, dogru islem yapilmis. Sizin cikti aldiginiz iki sayfanin biri Ptt memuru icindi. O sayfada memurun yapacagi islem belirtiliyor. Memur, sisteme girdiginde alici odemeli oldugunu gordugu icin sizden herhangi bir ucret talep etmiyor.

• @dpdemir Cok teşekkürler hocam rahatladım simdi :))

• Bugün 2 yıl 2 ay oldu idari işleme kalalı bu sırada onaylar sıklaştı ama hala benim durumda bir değişiklik yok çok can sıkmaya başladı bu durum. Sürekli mailde atıyorum ama hiç bir etkisi olmadığını düşünüyorum mevcut durumdan dolayı

• @aligg merhaba benimde 7 ay olacak ve hiç bir şekilde cevap vermiyorlar emaillere. artık umudumu kaybediyorum. sağlık raporumda bitti.

• Bu işin çözümü sadece beklemek mi olacak başka hiçbirşey yapamayacakmıyız

• @Can-Uğur-0
    How many times was your case updated? My husband has been in AP for 4 months. They only update our case if we do inquire.
    HH

• @aligg

Is your visa marriage or non immigrant visa?

• Marriage visa

• @Sofia-A The last update was May 2

• Selamlar arkadaşlar,
    geçen hafta iş yoğunluğumdan dolayı gelişmeleri yazamadım.
    10 ocak 2024 mülakatımızdan sonra CEAC bizim için durmuştu diyebilirim. ta ki 26 temmuz 2024 tarihinde kadar.
    Güncelleme geldiğini görünce heyecanlanmadım desem yalan olur 🙂
    26 Temmuz 2024 Cuma Saat 13:30 / CEAC 1. güncelleme oldu.
    29 Temmuz 2024 Pazartesi Saat 09:30/ CEAC 2. güncelleme oldu.
    01 Ağustos 2024 Perşembe Saat 09:15 / CEAC 3. güncelleme oldu , artık bugün bir şeyler olacak dedim içimden 🙂
    01 ağustos 2024 perşembe günü saat 13:15 sularında balkonda çay keyfi yaparken telefondan sürekli olarak yaptığım refresh'lerden birinde o tarihi an'a şahitlik ettim. 🙂
    "İşlem Tamamlandı" mailini gördüm ( nabız hızlanmaya başladı tabi ) hemen mailin detaylarını okumaya başladım.
    klasik herkeste yazanların aynısı gibi kelimeleri okuyup aşağıya doğru telefon ekranını kaydırarak ilerlerken bir de ne göreyim ; "Sadece oğlumun idari işlemini tamamlamışlar"
    ben yine ve yeniden beklemeye devam ediyorum arkadaşlar.
    çok ta şaşırmadım aslında, 50 yaşıma kadar yürüdüğüm yolların hemen hemen hepsi yokuş yukarıydı.
    düz yol bize pek nasip olmadı.
    bunda da bir hayır vardır diyerek beklemeye devam ediyorum.
    sabırdan çelik gibi olmuş biz bekleyenlere en en en kısa zamanda "processing completed" mailini almalarını diliyorum.
    Hoşçakalın.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

120

46.2k
Users

4.6k
Topics

454.8k

| | | |