Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

• @gur-sha https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY24.html
    alt tarafta "DV2024 Raw CEAC Data" başlığının altında sağ tarafta "Search" kısmına ANK yazarsanız, son sayfayı seçtiğinizde sıralama gözüküyor.
    @Fırat-ERKAL arkadaşımızın paylaşımında görüp ben de sizinle paylaşayım 🙂

• Merhaba Arkadaslar, yeni fark ettigim bir bilgiyi paylasmak istedim. Surecim tamamlanip vizeli pasaportumu teslim aldiktan bir hafta sonra Lufthansa’yla Frankfurt aktarmali New York’a uctum. Aktarmali ucus oldugu icin iki tane bording pass’im vardi. Istanbul’dan Frankfurt’a olanda bir ibare yok, hersey normal. Ancak Frankfurt’tan New York’a olan bording pass’in uzerine kirmizi bir damgayla “Cleared” yazisi basilmis. Bunu Frankfurt havalimaninda New York ucagina binmeden onceki kontrolde basmislar. Gecirdigim AP sureciyle ilgili mi acaba diye dusundum.

• Vizenizin üstünde farklı bir ibare varmı ? Sanırım isminizin temizlendiği ile ilgili bir mühür olabilir.

• @hulyarslan merhaba hayırlı olsun tekrardan. idari işlem maili geldiğinde pasaportunuzu mu istiyorlar yoksa sağlık raporunu çıkartıp beraber mi yolladınız ? çünkü sağlık raporu hemen çıkmıyor diye biliyorum sorun olur mu ?

• @gucarslan bey merhaba , bu idari işlemler sonucunda hiç vizesi iptal olan var mı ? veya böyle bir şey mümkün mü ?

• @miyagisan Evet, vizemin uzerinde “Clearance Received” yaziyor. Bence de bununla ilgili olabilir.

• 2 mayistan bu yana ceac ta hic guncelleme olmamıştı bugun ceacta guncelleme olmuş umarım bu iyiye işarettir 🤲

• @hulyarslan hayırlı olsun

• Oğlumun ap süreci bitti dair mail aldık işlem tamamdı diye baştan beri devamlı bize yardımcı olan @gucarslan bey çok teşekkür ederim hakkı ödenmez her türlü sorularımıza cevap verdi bekleyenler inş en kısa sürede tamamlanır.

• ⭐⭐⭐

@ahmetyorulmaz Tebrikler, çok mutlu bir haber, aileniz ile mutlu bir gelecek diliyorum. Şansınız bol olsun, evlatlarınızın bahtı açık olsun...

• @ATS16 çok teşekkür ederim

• @MyLife-0 DV2024 mü bekliyorsunuz, yoksa başka bir vize mi?
    Lütfen vize sürecinizi imzanıza taşıyın, hem yaşadığınız gelişmelerin hangi vize türüne ait olduğunu görebileceğiz, hem de herhangi bir sorununuz olduğunda daha iyi cevap alabileceksiniz.
    İmzanızı oluşturmak için şuraya bakabilirsiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1620487789023

• Evet dünkü güncelleme sonrası bizde bugun islemin tamamlandığına dair mailimizi aldik cok şükür darısı diğer bekleyen herkesin başına..

• Merhaba bugün benimde processing complicated mailim geldi. Cok sukur darısı tüm bekleyenlerin başına olsun. Benden sadece pasaportumu ve gönderilen e mailin fotokopisi istenmiş ve ptt kaydı yapın diyor fakat benim ptt kaydım var ne yapmam gerekiyor acaba

• ⭐⭐⭐

@ysmguller bu konu başlığının birinci sayfasında “ Eksik Evrak Sebebiyle AP'ye Kalmak” kısmının altında spoiler’e tıklarsanız cevabı ve konsolosluğa gönderimin nasıl yapılacağı anlatılıyor. Hayırlısı olsun sizin için…

• @ATS16 Hocam ben baktım da ptt kaydi yaparken talep nedeni kısımına ne yazacağım bilginiz varmi acaba yanlış bir şey yapmak istemiyorum

• Her hangi bir ptt şubesiyle pasaportumuzu yolluyabiliyormuyız

• @ahmetyorulmaz hayırlı olsun.yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.

• ⭐⭐

@ahmetyorulmaz mutlu son tebrikler

• @ahmetyorulmaz Evet gonderebilirsiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

83

51.2k
Users

4.8k
Topics

475.6k

| | | |