Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

• @ATS16
    2. DS-260 form: Please update with any changes and resubmit the DS-260 application form(s) if it is in re-opened status. After this you do not need to take any action, you do not need to email us after resubmitting the application form(s).

Mailde bu ibare yer alıyor, Ds-260 formumu görüntülediğimde de hala refused yazısı gözüküyor. Yani re-opened oldu mu olmadı mı göremiyorum. Bunun için bekleyeyim mi yoksa Ds-260 güncellemeden pasaportumu göndereyim mi onu sormaya çalışmıştım

• ⭐⭐⭐

@gizemaö

Forumda daha önce cevabı verilmişti.

NVC ➡ in Transit ➡ Ready ➡ Refused ➡ AP ➡ Issued olacak süreciniz.

https://yesilkartforum.com/forum/post/240589

• ⭐⭐⭐

@beyza890 daha önce konu ile ilgili daha fazla tecrübesi olan forum yöneticileri daha doğru cevap verecektir sorunuza

• @ATS16

Anladım. Teşekkürler. Sürecin ne kadar süreceği hakkında bilginiz var mı ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@gizemaö bunu bilmek mümkün değil.
    sizden beklenen en hızlı şekilde ilgili evrakları temin etmenizdir.
    sonrasında sabırla beklemelisiniz

• Bu gün güncelleme oldu

• Sitemi kontrol ettiğimde 3 Temmuz güncelleme olmuş

• Referenced by  yusufalak yusufalak 

• Sistem yine güncelleme oldu 5 Temmuz

• @ahmetyorulmaz inşallah önümüzdeki hafta süreciniz bitmiş olur 🙏🏻

• 08 Ocak 2024 tarihinde girdiğimiz sağlık muayene süresi bugün çok şükür bitti 🙂
    bir dertten daha kurtulduk gibi , hayırlısı ile 30 eylülü'de görebilirsek büyük bir dertten daha kurtulacağız umarım.
    2200 küsürlü bir CN'ye sahip olmanın verdiği mutluluğu ve heyecanı yaşadık derken( 1 sene önce) geldiğimiz durum'a gülsem mi? ağlasam mı ? ne desem bilemiyorum.

Eşim ve küçük oğlum vizelerini aldılar, ilk girişlerini,tatillerini yapıp geldiler 🙂
    ağırlıklı olarak; aile olanlara yapılan( ben böyle düşünüyorum) bu asalak muameleyi düşünmekten vallahi sinir sistemim alt üst oldu.
    artık 30 eylül gelsinde ne olacaksa olsun kıvamındayım. bekleyen arkadaşlara da çokça sabır diliyorum.

• @serkanylmz tekrardanmı muayene oldunuz

• yok hayır , ironi yaptım 🙂
    Bu CN ile 30 eylül'e kadar da vizemizi alamazsak üzerimdeki yük tamamen kalkacak 🙂

• Bu gün kontrol ettiğimde 10temmuz güncelleme oldu

• @ahmetyorulmaz Benim de Konsolosluk sitesinde son güncelleme tarihi 10 Temmuz görünüyor. Sanırım bu güncellemelerin pek bir anlamı yok. CEAC’de hala 4 Mart ve konsolosluk sitesindeki tarihte defalarca güncelleme olmasına rağmen hiçbir gelişme yok.

• @smyrna16 seninki hangi vize turu

• @gur-sha İmzasında yazıyor, IR1 vizesi.

• @Fırat-ERKAL, içinde söyledi: FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

@gur-sha İmzasında yazıyor, IR1 vizesi.

Eveg sonradan gordum suanda dv yani green kart idari islemlerine baktigindan R1 vize idari islemleri gecikme oluyor green kart ap ler bittiginde bu vizelerde hızlanma oluyor

• @gur-sha Onlar ne zaman bitecek kim bilir, beklemekten başka yapacak şey yok gibi.

• @smyrna16 30eylul son tarih

• @Fırat-ERKAL, içinde söyledi: FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)

@gur-sha İmzasında yazıyor, IR1 vizesi.

sizin ap uzun surmus ne durumdan ap ye kaldiniz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

102

52.6k
Users

4.8k
Topics

479.7k

| | | |