@Kushimekito oturum izni varsa mümkündür bildiyim qədərilə .
-
-
@MomisCan çok teşekkür ederim umarım sonu da hayırlı biter bizde rahat bir nefes alırız. 🙏
-
-
@gucarslan dur daha keşkeleri göreceksin 🙂 Geçen seneki konuşmaları incelerken çok denk geldim. ama şunu gördüm maşallah elinden geleni yapmışsın çok insanın hayatına dokunmuşsun. belki etmeyenler olmuştur onlar adına teşekkürler 🙂
-
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
@Tunc-oz, içinde söyledi: Kentucky Consular Center (KCC)
@EzgiLera olmuyor ezgi hanım doğru yazıyorum Electronic Diversity Visa Confirmation Number yinede olmuyor yanlış diyor
DS260 formunda yazan, AA ile başlayan numara değil, çekiliş başvurusu yaptığınızda size verilen 2025 ile başlayan numarayı deniyorsunuz değil mi?
Ayrıca dediğiniz gibi 10 kez hatalı denediyseniz formunuzu kitlemiş olma ihtimaliniz yüksek. Doğrusuna emin olmadan daha fazla deneme yapmayın.
-
@misha90, içinde söyledi: Sayılarla DV2024
@deebee Şuan halihazır vize basılma hızına göre dünyada günde ortalama 400-500 vize basılsa, eylül sonuna kadar tam 55 bin vize denk gelecek gibi duruyor.
Aşağı yukarı evet, bu tabloda AoS yapan kişi sayısı görünmüyor, tam sayıyı bilmiyoruz geçmiş yılların rakamları 1.000 civarı olduğunu düşündürüyor, onu da eklemek lazım. Son günlerde mali dönem bitmeden AP’ye kalanların onaylarını da yetiştirmeye çalıştıkları için biraz hızlı gitmesi de normal.
-
Merhabalar Lise diploması eksikliği için mulakat erteleme mi yoksa mulakata girip ap e kalmayı mı tercih etmeliyim sizce hangisi daha risksiz ve mulakat erteleme nasıl yapabilirm tesekkurler
-
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari
-
bu sene süreçler geçen seneye oranla daha hızlı ilerliyor tablolardan kıyasladığım kadarıyla.
-
@arnold-layne, içinde söyledi: Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari
bu sene süreçler geçen seneye oranla daha hızlı ilerliyor tablolardan kıyasladığım kadarıyla.
henuz tek bir ay aciklandi ayrica surec gecen yildan farkli olarak devam ettiginden birebir kiyaslama yapmak dogru olmaz.
-
@crazycells farklı olan yonu sadece ''bazı evrakların taranıp onden email olarak istenmesi mi acaba? ''
-
@blackeagle82 Evrakların istenmesi DV2019 sürecinin başında yoktu, sonradan geldi. Bu açıdan bakınca en başından beri doküman istenecek ilk süreç DV2020 oldu. Ayrıca DV2019'da DS-260 formunda sosyal medya hesap bilgileri istenmiyordu. Bu da DV2020'de geldi ve sürece ne kadar etkisi olur bilemiyorum.
-
Arkadaşlar bana vize bülteni ne anlama geliyor anlata bilir misiniz? Yani sıralama sistemini anlamadım tam olarak. Turkey yazan kısmıma mı bakacağım yoksa Europa yazan kısıma mı?
CASE NO : 2020EU00029XXX
-
@mcivan kısaca bültende europe yazan kısmın karşılığındaki numaraya kadar mülakata çağıracakları anlayabiliriz. Turkey yazan ise yılda bir defa kaç kişi seçildiğini gösteren bültende oluyor.
-
@mcivan
Merhaba vize bültenin dv lottery talihlilerin ilgilendiren kısmı, hem o isminin bulunduğu hemde bir sonraki ayın bilgilerinin olduğu kısımdır
Şimdi sizin AUGUST(ağustos ayında gördüğünüz turkey sayısının yanında bulunan 2709, dv 2020 talihlilerinden kaç tanesinin turkiyeden olduğunu gösterir(bu sayı aile üyelerini de kapsar) ağustos bülteninde hem o ayın aktif olacak case number sayısı hem de Eylül ayına dair bilgiler bulunur(her bülten yayınlandığıOndan sonraki bültende yani september(Eylül) Eylül gördüğünüz Eu sayısının yanında gördüğünüz eu ise dv 2020 talihlilerinden case numarası 2100 kadar olacak kişilerin Ekim ayında mülakata çağıralacağının haberidir, Türkiye Eu bölgesinde olduğu için biz Eu kısmına bakarız
Umarım doğru ve açık analatabilmişimdir
-
@Muhtaradana Case no :2020EU00029XXX olduğu için ben sıralamanın 29 bine gelmesini bekleyeceğim yani?
-
@mcivan aynen mesela siz 29345 siniz 29346 açıklanırsa bülten sizin numaranız aktif oldu demektir 1,5 ayla 2 ay arası mülakata gireceksiniz
-
@Muhtaradana elinize sağlık TCden 2709 kişi seçilmiş. Kaç kişi başvurdu onu bilemiyoruz değil mi ? Açıklanmıyor
-
@blackeagle82, içinde söyledi: Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari
@crazycells farklı olan yonu sadece ''bazı evrakların taranıp onden email olarak istenmesi mi acaba? ''
sayin @keysnambır 'in dedigi gibi evrak talebi gecen yilin basinda yoktu, 3-4 ay sonra basladi.
-
@arnold-layne Şu paylaştığınız detaya nereden ulaşabiliyorum?
case number: 2020EU22XXX
ds-260: 13/05/2019
kcc docs request: N/A
kcc docs confirmation: N/A
medical exam: N/A
interview: N/A
visa issued: N/A
passport delivery: N/A
arrival: N/A -
@Can-Alibali, içinde söyledi: Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari
@arnold-layne Şu paylaştığınız detaya nereden ulaşabiliyorum?
case number: 2020EU22XXX
ds-260: 13/05/2019
kcc docs request: N/A
kcc docs confirmation: N/A
medical exam: N/A
interview: N/A
visa issued: N/A
passport delivery: N/A
arrival: N/Adosya numaraniz secildiginizi bildiren mektupta olmali. Yil yil ilerleyisini de suradan takip edebilirsiniz:
-
VISA BULLETIN FOR OCTOBER 2019 (2019 EKİM VIZE BULTENI)
6000 'den küçük olan Dv 2020 Europe (Eu) case/dosya numaraları (eğer ds260 formunu submit etmiş, KCC den gelen evrak talep e-mail ine cevap verip, istenen evrakları gönderip "Records indicate" ile başlayan onay e-mail ini almışlarsa) 2019 Kasım ayı içerisinde mülakatlarını yapabilecekler
-
@Muhtaradana şuan aktif olan numaralar 6000 ve altımı
-
@dnzozdm, içinde söyledi: Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari
@Muhtaradana şuan aktif olan numaralar 6000 ve altımı
Suradan takip edebilirsiniz:
-
https://yesilkartforum.com/turkiye-ve-azerbaycan-ile-ilgili-istatistikler/
DV2019 dönemi için bu sayfada güncellenecek bilgi var mı şu an elimizde, yoksa 1-2 güne açıklanması muhtemel bültenden veya yılbaşında açıklanan istatistikleri mi bekliyoruz?
-
@tesko, içinde söyledi: Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari
https://yesilkartforum.com/turkiye-ve-azerbaycan-ile-ilgili-istatistikler/
DV2019 dönemi için bu sayfada güncellenecek bilgi var mı şu an elimizde, yoksa 1-2 güne açıklanması muhtemel bültenden veya yılbaşında açıklanan istatistikleri mi bekliyoruz?
Ilgili konu surada:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/629/turkiye-ve-azerbaycan-ile-ilgili-green-card-cekilis-istatistikleriTurkiye’den vize alan toplam kisi sayisini yakin zamanla guncelleyebiliriz. DV2019 yeni bitti, o nedenle net sonuclar icin birkac ay bekleyelim...
-
Acaba evrak talebine ne kadar süre içinde dönüş yapılması normal kabul edilebilir?
Adamlar mümkün olduğunca hızlı yapın demişler ama çocukların pasaportu yada benim yurtdışı adli sicil belgem henüz hazır değil mesela ben 1 ay sonra göndersem sorun yaşar mıyım sizce?
-
@burakk, içinde söyledi: Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari
Acaba evrak talebine ne kadar süre içinde dönüş yapılması normal kabul edilebilir?
Adamlar mümkün olduğunca hızlı yapın demişler ama çocukların pasaportu yada benim yurtdışı adli sicil belgem henüz hazır değil mesela ben 1 ay sonra göndersem sorun yaşar mıyım sizce?
Evrak mailinin herhangi bir süresi yok. Sizlere tavsiyem 2020 Haziran ayına kadar göndermeye çalışın. Ne kadar çabuk gönderirseniz süreciniz o kadar aksamamış olur.
Sizin case nonuzda 1-2 ay endişelenecek bir gecikme değil.
Benzer Başlıklar
104
46.2k
Users
4.6k
Topics
454.8k