@kelebek cok tesekkurler. Umarim en kisa surede sizlerde vizelerinize kavusursunuz. Surecinizde bol sanslar.
-
İyi akşamlar, Annemle bir gün boyunca evi aratarak aşı kartımı buldurttum. Aşılarım, 99 Gölcük depremine denk geldiği için evimizi güçlendirmeye aldırıp, o dönemde bir süreliğine memleketimize gittik ve aşılarım orada yapılmış. Bu yüzden aşı kartım biraz gelişi güzel doldurulmuş. Örnek vermem gerekirse, babamın ismi bile kimliktekine uygun değil, çünkü babama günlük hayatta farklı bir isimle hitap ediliyor ve o isimle kaydetmişler. Doğum tarihim de aynı şekilde yanlış yazılmış ve kağıtta ne kaşe, ne imza, ne de mühür bulunmakta. Bu kağıdı alıp aile sağlığı merkezine götürsem, durumu anlatsam, tekrardan düzgünce kaydedip sisteme girerler mi?
-
@sonokege merhaba,
Aynı şey bizim başımızı da geldi. Biz de Miami den giriş yaptık. Biz de sizin yaptığınız gibi 11 Ekim'de döneceğiz. Benim ve eşimin greencardlari geldi ama çocuklar için biometric randevu verdiler. Verdikleri tarih 20 ekimdi. Allah'tan biz burdayken geldi ve randevu tarihini 8 ekime çektik Uscis online sayfasından. Tabi biz yaklaşık 45 gün burada kalacak şekilde planlamistik.Biometric randevu uyarısı 37. Günde geldi. Kartlarımız 40. Günde geldi. Online Uscis sayfasından Max ne kadar erteleyebileceginizi bir kontrol edin isterseniz.
-
@sonokege bir çok kişi bahsetti bu konudan daha önce forumda. Büyükelçilikte yapamazsınız amerikada halletmeniz gerekecek maalesef.
-
-
-
-
@gucarslan haklısınız. teşekkürler.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
@Tunc-oz, içinde söyledi: Kentucky Consular Center (KCC)
@EzgiLera olmuyor ezgi hanım doğru yazıyorum Electronic Diversity Visa Confirmation Number yinede olmuyor yanlış diyor
DS260 formunda yazan, AA ile başlayan numara değil, çekiliş başvurusu yaptığınızda size verilen 2025 ile başlayan numarayı deniyorsunuz değil mi?
Ayrıca dediğiniz gibi 10 kez hatalı denediyseniz formunuzu kitlemiş olma ihtimaliniz yüksek. Doğrusuna emin olmadan daha fazla deneme yapmayın.
-
Merhabalar Lise diploması eksikliği için mulakat erteleme mi yoksa mulakata girip ap e kalmayı mı tercih etmeliyim sizce hangisi daha risksiz ve mulakat erteleme nasıl yapabilirm tesekkurler
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari
-
@aytac59 anlamadım, neden DS 260 formunu doldurmak istemiyorlar?
-
@metert V I S A _ B U L L E T I N ( Mulakat Tarihi Verilecek Case/Dosya Numaralarini Gosteren Aylik Vize Bulteni ) içinde söyledi:
kimseye saygısızlık yok kimseye hakaret veya aşağalama yok.burda duyar kasmanın anlamı yok.millet yıllarca uğrasıyor bu çekiliş için sonra biri diyor ki 1 sene geçmiş üstünden e ben kazanmışımda yeni doldurdum.sen bu cümlene gerçekten inanıyormusun? " İnsanlar seçime girmiş kazanmış ve özgür iradesiyle doldurmamıs atlamış ya da unutmuş olabilir" . esas saygısızlık gerçekten gitmek isteyen birinin yerini gasp etmek .boşa yer harcamak. özgür iradeyleyse bende özgür irademle yorumumu yaptım .mesajıda siliyorum sırf tartışmaya mahal olmasın diye sen dedin diye yada saygıslızk olduğu için değil !
yukarida oyle yazmiyor. hangi yilin hangi ayinda kazanildigi ve dolduruldugu net degil.
Ayrica lotodan secilmis birine keske katilmasaydin demek ile secilmemis birine farkli bir gun ve saatte sen de basvursaydin demek cok da farkli seyler degil. Katilan kisiler arasindan secim rastgele yapiliyor ve basvurulan gunlere gore de bir onyargi olmadigini biliyoruz. Tek bir kisinin bile basvuru zamaninin degismesi butun talihli listesini degistirecek, ya da cekilise katilmamis birinin basvurmasi yine ayni etkiyi yapacak. Ayrica vizeleri verebilmek icin zaten secilenler fazladan seciliyor. Dolayisiyla sizin yazdiginiz "yer gaspetmek" ve "bosa yer harcamak" mantikdisi argumanlar. Bir kisinin basvurmamasi sizin secileceginiz anlamina gelmedigi gibi kazanan listesinde de buyuk bir degisiklik olacagi anlamina geliyor.
Ayrica ozgurluk kavrami, baska insanlarin ozgurluklerini kisitladiginiz yerde bitiyor O nedenle eger yapici veya faydali bir ortam olusturmayacaksa, fikirlerinizi kendinize saklamalisiniz.
-
@Banu-Camci belki maddi olarak sıkıntısı var, bırakın mali kaynak göstermeyi, sağlık ve vize için harcaması gereken ücretleri bile karşılayacak parası yok yada riske edecek parası yok diyelim, hiçbirimiz bir diğerimizin konumunu, pozisyonunu bilmiyoruz. Aklıma çok fazla senaryo geliyor, mesela çekilşe katılırken çalıştığı işten memnun değildi ve çekiliş olana kadar çok iyi bir konumda iş buldu ve gc den vazgeçti sonra rüzgar ters esti yine gc'ye dönüş yaptı, bu örnekleri çoğaltabiliriz, şunu unutmamakta fayda var, burada herkesin birbirinin bilgisine ve tecrübesine ihtiyacı var ve hepimiz bambaşka konumlara sahibiz
-
@crazycells silinen iletiyi okudun mu?
-
@crazycells bir de son cümlede geliyor yanlış mı yazıldı? Gelmiyor mu olmalıydı
-
@kivooo V I S A _ B U L L E T I N ( Mulakat Tarihi Verilecek Case/Dosya Numaralarini Gosteren Aylik Vize Bulteni ) içinde söyledi:
@crazycells bir de son cümlede geliyor yanlış mı yazıldı? Gelmiyor mu olmalıydı
hayir, "geliyor"; ama cumle garip olmus
Basvuran birinin siradan cikarilmasi veya baska birinin siraya eklenmesi butun listesi degistiriyor. Dolayisiyla kazanan kisiler degisecek eger liste degisirse. Yani secilmis ama gitmeyecek birine keske basvurmasaydin demek rasyonel bir arguman degil. Ya da soyle soyleyeyim, basvurmamis birine neden basvurmadin demek kadar mantikli bir arguman... -
@kivooo V I S A _ B U L L E T I N ( Mulakat Tarihi Verilecek Case/Dosya Numaralarini Gosteren Aylik Vize Bulteni ) içinde söyledi:
@crazycells silinen iletiyi okudun mu?
hayir, okumadim.
-
@crazycells keşke okumus olsaydın.. mutlaka sakinlik, saygı ve güzel bir uslup çerçevesinde tepki göstermezdim.. ama muhtemelen fırçaladığı arkadaşım 20-21 yasında daha susan çıkmış balık.. kafadan çok sert girince haklı olarak tepki gösterdim.. yoksa neden çekilişe katıldın ne kadar haklı bir soruysa , neden katılmadın da o kadar haklı..ama tarz sert ve kötü olmus..
-
@crazycells ekran görüntüsünü whatsapp tan attım sana bu arada
-
herkesten yanlış anlaşıldığım için özür diliyorum,acemiyim çünkü bu mayıs ayı içerisinde çıkan green card talihlisiyim düz mantık yürüterek dv2018 olacağını düşündüm.Ben kimsenin hayallerini umutlarını çalmadım,küçüklüğümden beri abd de yaşama hayali kuruyordum ki ailemin bana desteği maddi manevi tam.Tek anlamadığım nokta ağuston ayı vize bülteninden sonra eylül ayı vize bülteninde benim sıra numaram current oldu ama mail gelmedi.Diğer sorumda mülakatta 1 sene sonra gidersem çok daha rahat olurum okulum bitmiş olacağı için böyle bir izin veriyorlar mı olacaktı.Okuduğum bölün Gastronomi ve mutfak sanatları.Abd de geçerliliği olan ve yüksek bir kariyer yapılabilecek bir bölüm.Yanlış anlayan arkadaşlar ben yanlış anlattığım için özür diliyorum.Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
-
@crazycells keşke okumus olsaydın.. mutlaka sakinlik, saygı ve güzel bir uslup çerçevesinde tepki göstermezdim.. ama muhtemelen fırçaladığı arkadaşım 20-21 yasında daha susan çıkmış balık.. kafadan çok sert girince haklı olarak tepki gösterdim.. yoksa neden çekilişe katıldın ne kadar haklı bir soruysa , neden katılmadın da o kadar haklı..ama tarz sert ve kötü olmus..
@crazycells ekran görüntüsünü whatsapp tan attım sana bu arada
tamamdir, bakiyorum.
Ben sayin @metert 'i hem yukarida hem de ozelden uyardim. Eminim kendisi de foruma girince tavrinin uygunsuzlugunu anlayacaktir.
-
@crazycells yok kendisi sildi zaten..iletisini sildiği için de çok teşekkür ediyorum ona. arada hepimiz gergin olabiliyoruz.
-
@macarovski V I S A _ B U L L E T I N ( Mulakat Tarihi Verilecek Case/Dosya Numaralarini Gosteren Aylik Vize Bulteni ) içinde söyledi:
herkesten yanlış anlaşıldığım için özür diliyorum,acemiyim çünkü bu mayıs ayı içerisinde çıkan green card talihlisiyim düz mantık yürüterek dv2018 olacağını düşündüm.Ben kimsenin hayallerini umutlarını çalmadım,küçüklüğümden beri abd de yaşama hayali kuruyordum ki ailemin bana desteği maddi manevi tam.Tek anlamadığım nokta ağuston ayı vize bülteninden sonra eylül ayı vize bülteninde benim sıra numaram current oldu ama mail gelmedi.Diğer sorumda mülakatta 1 sene sonra gidersem çok daha rahat olurum okulum bitmiş olacağı için böyle bir izin veriyorlar mı olacaktı.Okuduğum bölün Gastronomi ve mutfak sanatları.Abd de geçerliliği olan ve yüksek bir kariyer yapılabilecek bir bölüm.Yanlış anlayan arkadaşlar ben yanlış anlattığım için özür diliyorum.Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
Zaten yazdiklarinizdan bir zaman karmasasi oldugu hissediliyordu. Size tavsiyem, diger arkadaslarin yaptigi gibi bilgilerinizi imzaniza tasimaniz, boylelikle her soruda bilgileri tekrar etmenize gerek kalmaz ve sorunuz daha net anlasilir. Ayrica sayin metert'in yazdiklarini gormezden gelebilirsiniz, kendisi dogru olmayan bir uslupla yazmis.
Henuz DV2019 sureci baslamadi, size 1 yil sonra sira gelecek. Su konuyu takip etmeniz gerekiyor:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari -
@crazycells teşekkür ederim
-
@metert kusura bakmayın yasınız kaç bilmiyorum ama konuşmalarınız ve takındığınız uslup bazen saygısızlık bazen hakaret bazende küstahlık sınırlarını zorluyor. Kişiler hakkında istediğinizi düşünebilirsiniz özgürsünüz ama tüm düşüncelerinizi saygı ve nezaket çerçevesinde yazıya dökmelisiniz. Forumda maalesef sizin gibi bir kaç kişi daha bu uslubu kullanıyor ve kişilere linç girişiminde ve saldırıda bulunabiliyor. Sizin yazdıklarınızı genel olarak okudum hatta başka forumdada yazıyorsunuz. Evet gerginsiniz üzgünsünüz ama bu size diğer kişilere saldırı hakkını vermez. Umarım sizin ve herkesin hakkında hayırlısı olur.
-
VISA BULLETIN FOR DECEMBER 2018 (2018 ARALIK VIZE BULTENI)
.
Yukaridaki tabloyu EUROPE (case numarasinda EU ibaresi bulunanlar) icin soyle ozetleyebiliriz:
8.800 'den kucuk olan ve DS-260 formlari KCC'ye ulasip islenmis, KCC’nin istedigi belgeleri dijital olarak gondermis DV-2019 case/dosya numaralari Ocak 2019 icerisinde mulakatlarini yapabilecekler
-
Case no'su current olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.
-
@arnblt siz ds 260 o ne zaman doldurdunuz?
-
Haziranda oğlanın pasaportunu yenileyip hemen doldurmuştum.
-
VISA BULLETIN FOR JANUARY 2019 (2019 OCAK VIZE BULTENI)
Yukaridaki tabloyu EUROPE (case numarasinda EU ibaresi bulunanlar) icin soyle ozetleyebiliriz:
10.000'den kucuk olan DV-2019 case/dosya numaralari 2019 Subat icerisinde mulakatlarini yapabilecekler
(DS-260 formlari KCC'ye ulasip islenmis ve KCC’nin istedigi belgeleri dijital olarak gondermis olmalari sartiyla)
Benzer Başlıklar
73
46.8k
Users
4.6k
Topics
458.4k