@Alice-0
Merhabalar, 6 aylık geçerlilik süreniz sağlık raporunuzu aldığınız tarihten itibaren başlamaktadır. Eğer vize onayınızdan 1 ay önce sağlık raporunuzu aldıysanız buna göre hesap yapmanız gerekmektedir. Bu tarihi referans alarak ilerlediğinizde son hafta da giriş yapsanız herhangi bir hak kaybı yaşamazsınız, yine de o kadar geç bir zamana bırakmamanızı tavsiye ederim. Bunların dışında GC basım ücretini ödeme konusunda herhangi bir zaman sınırınız bulunmuyor, ilk girişinizi yaptıktan sonra bile ödeme yapabilirsiniz, ancak tavsiye edilen giriş yapmadan önce ödemenizdir. Bol şanslar.
-
@cemal1153 Comfirmation page te sol alttaki barkod ve case numarası asıl talihli ve aile bireyleri için aynı olsa da sağ alttaki barkod ve altındaki numara farklıdır..Dolayısıyla herbirey için farklı evrak işlemi görebilir, ben risk almam, üşenmem 3 kişilik aile için 2 tane daha çıktı alıveririm tabur muyum tümen miyim?..😂😂
-
@dehaningizemi çok teşekkür ederim sağolun
-
@gucarslan dur daha keşkeleri göreceksin 🙂 Geçen seneki konuşmaları incelerken çok denk geldim. ama şunu gördüm maşallah elinden geleni yapmışsın çok insanın hayatına dokunmuşsun. belki etmeyenler olmuştur onlar adına teşekkürler 🙂
-
@Alice-0
Merhabalar, 6 aylık geçerlilik süreniz sağlık raporunuzu aldığınız tarihten itibaren başlamaktadır. Eğer vize onayınızdan 1 ay önce sağlık raporunuzu aldıysanız buna göre hesap yapmanız gerekmektedir. Bu tarihi referans alarak ilerlediğinizde son hafta da giriş yapsanız herhangi bir hak kaybı yaşamazsınız, yine de o kadar geç bir zamana bırakmamanızı tavsiye ederim. Bunların dışında GC basım ücretini ödeme konusunda herhangi bir zaman sınırınız bulunmuyor, ilk girişinizi yaptıktan sonra bile ödeme yapabilirsiniz, ancak tavsiye edilen giriş yapmadan önce ödemenizdir. Bol şanslar. -
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
@Tunc-oz, içinde söyledi: Kentucky Consular Center (KCC)
@EzgiLera olmuyor ezgi hanım doğru yazıyorum Electronic Diversity Visa Confirmation Number yinede olmuyor yanlış diyor
DS260 formunda yazan, AA ile başlayan numara değil, çekiliş başvurusu yaptığınızda size verilen 2025 ile başlayan numarayı deniyorsunuz değil mi?
Ayrıca dediğiniz gibi 10 kez hatalı denediyseniz formunuzu kitlemiş olma ihtimaliniz yüksek. Doğrusuna emin olmadan daha fazla deneme yapmayın.
-
@misha90, içinde söyledi: Sayılarla DV2024
@deebee Şuan halihazır vize basılma hızına göre dünyada günde ortalama 400-500 vize basılsa, eylül sonuna kadar tam 55 bin vize denk gelecek gibi duruyor.
Aşağı yukarı evet, bu tabloda AoS yapan kişi sayısı görünmüyor, tam sayıyı bilmiyoruz geçmiş yılların rakamları 1.000 civarı olduğunu düşündürüyor, onu da eklemek lazım. Son günlerde mali dönem bitmeden AP’ye kalanların onaylarını da yetiştirmeye çalıştıkları için biraz hızlı gitmesi de normal.
-
Merhabalar Lise diploması eksikliği için mulakat erteleme mi yoksa mulakata girip ap e kalmayı mı tercih etmeliyim sizce hangisi daha risksiz ve mulakat erteleme nasıl yapabilirm tesekkurler
-
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari
-
-
@teqnoloq 21.000 Haziran ayı için açıklanan
-
@teqnoloq, içinde söyledi: Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari
Merhaba bültenin altına doğru inildiğinde haziran ayı bülteni de yazıyor. Bunu o şekilde mi okumak gerekli farklı birşey mi
Bu konu basliginin ilk sayfasindaki iletilerde detayli bilgileri bulabilirsiniz.
-
haziran visa bülteni ne zaman yayınlanır acaba?
-
@yasmin982
Mayıs’ın ikinci cumasında açıklanır -
@Shady-El-Shazly teşekkürler
-
@yasmin982
Rica ederim -
Haziran 2024 Visa Bulletin aciklandi.
-
-
-
Temmuz 2024 Visa Bulletin yayinlandi.
Hayirli olsun...
-
This post is deleted! -
adresinde yayınlanan DV Avrupa dosya numaraları Temmuz için 27500, Ağustos için ise 30000 olarak belirlenmiş.
-
Selamlar, 2023 ile kıyaslandığında 20k civarının 2024te daha geç current olması hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Bulletin yanlış yorumluyorda olabilirim ancak siz değerli forum kullanıcılarının görüşlerini öğrenmekten mutluluk duyarım
-
Agustos 2024 Visa Bulletin aciklanmis.
-
arkadaşlar, benim 7000'in başlarında Ankara'dan randevu şansım var mı?
-
@btek14 ne demek oluyor yani bu anlatabilir misiniz
-
@btek14 benım sıram 21 bin küsartlı yani hazıran ayında mı aktiflesıcek acaba ?
-
@btek14 vize bülteni ne oluyor acana sıram 21 bin kusaratlar. cok anlayamadım ben anlatır mısınız
-
@yazartugce merhaba. sizin icin ilgili baslik asagida;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/3955
ilk sayfada sorularinizin tum cevaplarini fazlasi ile bulabilirsiniz. 2025 yani sizin icin mali yil daha baslamadi ama dosya numaraniz yuksek oldugu icin Ankara'dan randevu almaniz zor gozukmekte, bu sebeple dosya tasima ya da Adjustment of Status konularini daha dikkatli okumanizi tavsiye ederim.
Sizin, verdigim basligi okursaniz, tum konulari cozeceginize inaniyorum.
-
Eylül ekim gibi gözküyor arastırmalarıma göre öyle mi bilgnz var mı ? Dsoyamızı taşımcaz maalesed. Ankara da sıra gelmesini beklicez. BU işin ne olacagı bellı olmaz işleyişi kimse tam olarak bilmiyır herkes her seyi rahatca diyip insanların hevesını köreltebiliyot maalesef... sabırla beklmeke en iyisi
-
@yazartugce, içinde söyledi: Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari
Eylül ekim gibi gözküyor arastırmalarıma göre öyle mi bilgnz var mı ? Dsoyamızı taşımcaz maalesed. Ankara da sıra gelmesini beklicez. BU işin ne olacagı bellı olmaz işleyişi kimse tam olarak bilmiyır herkes her seyi rahatca diyip insanların hevesını köreltebiliyot maalesef... sabırla beklmeke en iyisi
Sabırla beklerseniz daha sonraki senelerde çok çok düşük numaralarla kazanana kadar sabırla beklemeniz gerekir.
Sizin numaranızla eğer bir aksiyon almazsanız Ankara’da mülakat ve vize alamayacaksınız maalesef.
Ayrıca 21bin hiçbir sene Ekimde current olmadı. Siz nereden yaptınız araştırmayı? Danışmanla mı çalışıyorsunuz?
Benzer Başlıklar
116
46.0k
Users
4.6k
Topics
454.1k