Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @BlueGeostar deneyiminizi daha detaylı anlatırsanız vize görüşmesi bekleyenler için faydalı olacaktır..

1. Profiliniz hakkında biraz bilgi verirseniz
    2. daha önce yurt dışı deneyiminiz oldumu oldu ise hangi ülkeler
      3 ds160 forumunda yaptığınız plandan bahsedip bunun hakkında tarafınıza soru geldi mi
      4 Sizce size vize vermelerinde gördüğünüz en olumlu yönünüz neydi iş hayatımı eğitim mi
      5 Konsolos size ne tarz sorular sordu
      6 Sıranızı beklerken sizden önce mülakata girenler genellikle onay mı aldı

• DS160 formunu doldurup başvuruyu yaptım biraz önce. 4 Haziran 2026'ya mülakat tarihi verdi. Sürekli kontrol edip erkene çekmeye çalışacağım. Temmuz 2025'e çekebilirsem güzel olur. Umarım denk gelir bakalım. 😃

• Eylül 2025'e çekebildim. 2 ay daha geriye çekersem tamamdır 😃

• @ozz sık sık bakarsan bulursun ben eylül 2024 başvurdum. İlk ocak 2026 verdi Ekim ayı bitmeden sık sık bakarak aralık 2024 çektim

• ⭐⭐

Öncelikle herkese merhabalar. İşlerim dolayısıyla forumda çok aktif olamasamda ilgilendiğim başlıkları takip etmeye devam ediyorum. Bunlardan biride Ziyaretçi vize mülakatları. Ben de bugün tekrar mülakata girmiş bir birey olarak görüşme detaylarımı aktaracağım.Öncelikle alıntıladığım ileti bir önceki vize mülakatım.Farklılıkları da görebilmek adına alıntıladım. En son yazmam gerekeni en başta yazayım tekrar ailecek ret aldık. Çocuklarımı Ais portalında farklı bir grup oluşturarak ayırmıştım, mülakat tarihini bizim mülakat tarihimize çekemediğim için görevliden onlar adına da mülakata girip giremeyeceğimi sordum. Bankodaki görevli vize memuru ok derse onlara da barkod çıkartabilirim dedi.Ama bu konuda net konuşmadı.O nedenle çocuklarla beraber grup oluşturamıyorsanız, slot bulma adına ,ya çocuksuz mülakat planlamalısınız ya da vize memurundan rica etmelisiniz.

Geçen sene 23 şubatta idi görüşmemiz kaderin cilvesi bu sene 24 şubatta olan mülakatıma , Türkiye için gerçekten soğuk hava şartları altında Ankara'da girdim. Ankaralıyım ama İstanbul'da yaşıyorum, bir kaç gün erkenden gittim ailemi de ziyaret ettim.

Bir önceki görüşmemde vize memuru ile karşılıklı anlaşamadığımızı,yeterince açıklama yapmadığımızı ret alarak öğrenmiş olduk.
    Hali hazırda bir Eb3 başvurum ve onaylı bir LC dosyam olması sebebiyle benim için yapacağım görüşme çok önemli idi. O nedenle önceki ret nedenlerimi araştırmak adına eski konsolosların kurduğu Argo firmasından danışmanlık desteği aldım.Benim dosyam özelinde bilgilerine danışmak istedim.Zira biz çifte vatandaş bir aileyiz.Diğer vatandaşlığımız Rus vatandaşlığı. Sorunun burdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını çözmek ve eski görüşme detaylarımın incelerek yorumlanması istedim. Emekli konsolos Türkçe biliyordu ve ben 1 saat görüştüm.Alıntıladığım mesajımda bulunan eski görüşme detaylarımın İngilizcesini yazarak, yorumlamasını istedim.

Sonuç itibariyle;

1.) ABD için çifte vatandaşlık değerlendirmede birinci öncelik değildir dedi. Zira düşman(İran) olarak nitelendirilen ülke vatandaşlarına bile vize verilmektedir. Kaldı ki Rus vatandaşlarına vize verilmemeli diye bir yasa herhangi bir kısıtlama yoktur dedi.
    2.) Konsolos soruları sorarken onu daha fazla soru sormaya mecbur etmeyecek şekilde cevaplar vermelisiniz dedi. (bunu zaten buradaki mülakat detaylarında ve tavsiyelerden biz biliyoruz)
    yani ;
    What's your job?
    Business
    What kind of business?
    Trade
    What kind of trade?
    Goods.
    Konsolasa bu şekilde arka arkaya soru sormayacak şekilde cevap verin dedi.Yoksa süreyi bititirir ve size ret verir dedi.Bu konuyu zaten yine forumdan biliyoruz.

3.)Ds160 evet önemlidir ama bu işin ana merkezi mülakattır dedir. Ki bunu yine bizler bu forumdan biliyoruz.

4.) Ds160 formunda vize memurları bir pencereyi çok dikkatli okurlar dedi. O da "Ret aldınız mı?" , açıklayınız penceresi dedi. Bu pencereyi okumadan dosyanızı kapatmaz dedi. O nedenle kendini hazır hissetmeyenlere başvurmamasını tavsiye ediyorum. Zira 1 retten sonrası düzeltmek gerçekten zor oluyor.

5.) Peki bu pencere ne yazmalıyız diye sordum , bu pencereye destan gibi yazmayın ama bir önceki ret ile karşılaştırmalı bir paragraf yazın dedi.

6.) Neden Amerikaya gitmek istiyorsunuz diye başlayan mülakatın ilk sorusuna turist gezisi yapmanın hayatınızda zaten olağan bir süreç olduğunu belli eden bir cümle kurarak başlayın dedi. Yani ; "Biz genellikle şengen ülkelerini ve yakın balkan ülkelerini geziyoruz , bu sefer Amerikada X noktasını gezmek etmek istiyoruz" gibi.

Ben konsoloslukta çalışırken Nereye gitmek istiyorsunuz diye sorduğumda , Amerika diye cevap verenle karşılaştım dedi. 😁

Gelelim benim görüşme detaylarıma.Ankara konsolosluğunu İstanbul gibi organize görmedim. Güvenlik kontrol kısmı küçük olduğu için , kontrol sonrası üstünüzü bahçede giyiyorsunuz.Yani bu kadar boş alan varken güvenliği o kadar küçük yapmakta nedir anlayamadım.Büyük düşün sen Amerigasın.Küçücük kontrol kısmı bana anlamsız geldi.

Kontrol sonrası içeri girerek , parmak izi verdik.Sonra görüşme sırasını bekledik.Asyalı (Pakistan yada hindistan) olma ihtimali olan konsolosla görüştük.Kendisi yüksek onay verenler arasında gösteriliyor. Biz hariç 🙂
    Konsolos :K , Ben :B , Eşim: E

K : Amerika'da nereye gitmek istiyorsunuz?

B : Biz genellikle Avrupa ülkelerini geziyoruz. Çocuklarımız bilim ve uzay müzelerine meraklılar. Bu sene onları Kennedy space centera götürmek istiyoruz.

K: Ne iş yapıyorsunuz?

B: Orta büyüklükte bir lojistik firmasının sahibiyim. İstanbul'da lojistik ,depolama hizmeti veriyoruz.25 çalışanımız var ve 2 tane depomuz var. Senelik turnoverımız yaklaşık .................... dolar. (Argo danışmanı bu noktada not düşmüştü.Sector and scale diyerek.Konsoloslar sizin ne iş yaptığınızı bilmez işin büyüklüğünü belirtin "orta büyüklükte lojistik firması " gibi ve bir sayı belirtin dedi. Senelik şirket cirosu gibi ,şirketin büyüklüğünü anlamak adına)
    K: Eşime döndü siz ne iş yapıyorsunuz dedi.
    E: Eşimin şirketinde depo yardımcısı olarak çalışıyorum diye ingilizce söyledi.
    K: Ne kadar süredir çalışıyorsunuz dedi?
    E: 3 ay dedi.(ingilizce)
    K: Eşime ne zaman Türk vatandaşı olduğunu sordu?
    E: Tarihi söyledi...... tarihinde Türkiye'ye döndük dedi. Döndüğüm tarihten beride Rusya'ya gitmedim dedi.(ingilizce)
    K: Amerikada tanıdığınız var mı dedi eşime?
    E: Tanıdığım yok dedi.Hepsi Rusya'da dedi ve arada onlar bizi ziyarete geliyorlar dedi.
    K : Daha sonra beklediğim soru geldi.Bu arada bu soruların hepsini bekliyorduk ve hepsini emekli konsolos ile çalıştık. Daha önce ret almışsınız o zamandan bu zamana ne değişti dedi?
    B: Ds160 da yazdığım şekilde şirketimin büyüdüğünü , avrupa ve ingiltere gezileri yaptığımızı belirttim.Farklılıkları öncesi sonrası olarak vurguladım.
    E: Daha önce çalışmadığını ama artık benim şirketimde çalıştığını söyledi. Ve avrupayı ve İngiltereyi gezdiğimizi söyledi.

Bu noktadan sonra konsolos benim dosyama uzun uzun yazdı.Sonra eşimin pasaportunun barkodunu okuttu ve onada uzun uzun yazdı.Ve ret verdiğini söyledi.

Pasaportumuzda toplamda 4 tane şengen ve 1 tane İngiltere vizesi vardı.Şengenim 1 yıllık ve aktif, İngiltere vizemde aktifti. 6 Kere Yunanistan,İtalya ,İngiltere , Hollanda ve Almanya gezilerim vardı. Pasaportumuzun içini hiç açmadı, seyahat geçmişimizi ds160 dan kontrol etti bence, ama pasaporttan bakmadı bile.Nerelere seyahat ettiniz diye hiç sormadı.

Bu ret bana göre haksız bir ret oldu.Bir önceki görüşmemizle bunu kıyasladığımda tüm sorulara ekstra soru gelmeyecek şekilde cevap verdik,hem ingilizce hem türkçe kullandık, Türkiye'ye bağımızı vurguladık, argodaki emekli vize memurunun sorar dediği tüm sorular geldi ve biz ona hazırdık ve cevaplarımızı verdik. Seyahat geçmişi ile alakalı değil , ilk rettimde vize memuru ne yazdıysa onu tersine döndüremiyoruz diye yorumladım.Çünkü benim seyahat geçmişim gerçekten çok kuvvetli.

Bundan sonra başvurma şansım artık yok.Zira Eb3 başvurumu ilerletmem gerekiyor. Onaylanmış bir I140 formuyla turist vizesini almak çok zor olabilir. Bir vize görüşmesine daha girmek istemiyorum. Sonuç itibariyle işim artık ya GC çekilişine yada hızla ilerleyen bir Eb3 bültenine kaldı.

Kalın sağlıcakla.

@selamibasaran, içinde söyledi: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

Merhabalar bugün sabah 07:30 da İstanbul'da vize randevumuz vardı. Geçen sene DV çekilişi sonuçları sonrası bir turist vizesi almam gerektiğini düşünüyordum. Bu vizeyede ailecek başvurmayı planladık.
    Bunun için yeni bir pasaport çıkartarak önce yurt dışı gezileri yapmak istedik. Zira eski pasaportumun süresi bitmek üzereydi zaten ve çocuklarda ve eşimde pasaport yoktu.
    Pasaportları çıkarttırdık ve bu arada da randevumu aldım. Fakat randevu tarihine kadar seyahatlerimi gerçekleştiremeyeceğimi öngörünce, bir kaç kere geri çektiğim tarihi , potansiyel gezi tarihlerim sonrasına sık sık kontrole ederek öteledim. Hatta bir gezimde iptal oldu. İsrail'e gezi planlamıştım , karışıklık sebebiyle o gezimi iptal etmek zorunda kaldım.
    Kısaca profilimden bahsetmek gerekirse biri ilkokula giden 2 çocuklu bir aileyiz. Gezilerimizi ailecek yaptık.1 tanesi aktif olmak üzere 2 tane şengen vizemiz vardı. Rusya-Yunanistan ve İtalya yurt dışında ziyaret ettiğimiz ülkelerdi. Türkiye içerisinde 10 tane çalışanı olan bir lojistik firmasının ortağıyım. Ve ailecek Rus-Türk vatandaşlığımız var. Formları kendim doldurdum. Randevumuz bugün aslında 10:30 da idi fakat konsolosluk kendisi 07:30 a çekti böyle olunca çocukları okula bırakamadık ve onlarda bizimle beraber geldiler mecbur. Herkesi kendi randevu saatine göre alıyorlar.Güvenlikten geçtikten sonra parmak izi veriyorsunuz ve mülakat sırasında beklemeye başlıyorsunuz.4 pencere vardı ,soldan sağa orta yaşlı gözlüklü hanım efendi, genç kız, kel erkek beyfendi, ve asyalı gözlüklü hanımefendi. Kel beyfendi ret konusunda gördüğüm kadarıyla birinciliği kimseye bırakmaya niyetli değildi. 🙂 O gelmez umarım derken asyalı hanımefendiye düştük.
    Konsolos :K Biz : B
    -K: Amerikaye ne için gideceksiniz?
    -B : Okulların tatil olduğu dönemde hem çocukları gezdirmek için hemde eşimle 10. evlilik yıldönümümüzü kutlamak için gideceğiz.
    -K: Çocuğunuz okuyor mu? Nerde okuyor? Devlet mi?
    -B : Evet.Devlet okulunda.
    -K : Ne zaman vatandaş oldunuz ? (Hem bana hem eşime sordu)
    -B : Tarihleri söyledik.
    -K : Ne zaman tamamen Türkiyeye geldiniz?
    -B : TArihi söyledik.
    -Bu arada benim tamamen rus çalışma vizeleriyle dolu pasaportumu inceledi,ve bizim hem rus hem türk pasaportlarımızı inceledi.
    -K: Eşiniz ne iş yapıyor hangi okuldan mezun?
    B- Eşim cevap verdi. Şu an çalışmadığını söyledi.
    -K : Siz ne iş yapıyorsunuz dedi? Kaç kişi çalışıyor diye sordu.
    -B : Türkiye içerisinde çalışan lojistik firmam var. 10 kişi çalışıyor dedim.
    -K: Rusyaya ithalat ihracat mı yapıyorsunuz dedi.
    -B : Hayır istanbul içi ve türkiye içerisinde çalışıyoruz dedim.
    -K: Daha önce yurt dışına çıkdınız mı?
    -B: Ara tatilde italyayı gezdik dedim.

Daha sonra uzunca süre yazdı.Tekrar tekrar her pasaportumuza baktı. Şu an için onaylayamıyorum dedi. Daha sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi.

Genel manasıyla kendimdeki eksiğin yetersiz yurt dışı seyahati olduğunu söyleyebilirim. Potansiyel göçmen 214/b maddesinden ret aldık. Durumumda değişiklik olursa tekrar başvurmayı denerim.

Kulak misafiri olduğum bir kaç görüşmede bir hanım efendi çocuklarıyla başvurmuştu.Orta yaşlı gözlüklü konsolos neden ilk gezisinin amerikaya olduğunu sordu ve ret verdi.
    Yine aynı konsolos havalimanında bir duty free firmasında koordinatör olan beyfendiye eşinin seyahati olup olmadığını ,2010 yılında seyahati olduğunu söyleyince daha fazla konuşmadan red verdi. Bir tane orta yaşlı teyze gördüm sevinerek çıkıyordu,muhtemelen çocuğu v.s Abd de görmek için gidecek onay aldı.

Sonuç itibariyle Eb3 başvuru onay sürecim, dosyamın NVC transfer olması süreçlerine denk gelmediği bir dönemde,durumum değiştiğinde tekrar başvuracağım.

• @selamibasaran Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende ailecek başvuru planladım fakat sonrasında zamanı erkene çekebilmek için çocukları ayırdım. 14 sene önce de bireysel olarak 1 reddim var. O yüzden benim için çok iyi ve ders alınacak metin olmuş. Keşke yazınızın sonunda vizeyi aldık diye yazsaydınız o zaman her şey çok daha iyi olacaktı 🙂

• @selamibasaran Sağlık olsun, bence de haksız bir ret olmuş, pasaportunu bu kadar güçlendirdikten sonra daha ne yapılabilirsin. Rusya ayağına bağlamaya çalışıyorum ama vizeyi alan canlı örnekleri var.

• @selamibasaran Geçmiş olsun. İşinize ve geçmiş seyahatlarınıza göre vize alma ihtimalınız yüksek derdim, sanırım Eb3 başvurunuz ve onaylı bir LC dosyanız olmasından dolayı ret almışsınız, başka bir sebep düşünemiyorum.
    Argo vize ile iletişime geçmedim fakat youtube videolarını izledim. Genelde tek kelimelik cevap vermeyin sorulara güzel açıklama yapın diyorlar, size fazla soru sorulmayacak şekilde cevap verin demesi çok ilginç.

• ⭐⭐

@zakaria Onaylı I140 formu olmadan Eb3 başvurumu göremiyorlar. Fazla soru konusu vize memurunun tekrar soru sorup açıklama istemesine mahal vermeden açıklayıcı ve kısa cevap verme üzerine kurulu bir strateji ki bu doğru bir yöntem zaten.Vize memuru devamlı soru sorduğunda profilinizi anlamaya çalışıyor ama açıkladığınızda bir iki cümleyle üstüne soru sormaya gerek kalmıyor. Seyahat geçmişimizi sormadı ama biz aktif şengenimiz olduğunu ve ingiltereye seyahatimizin olduğunu söyledik. Ona rağmen retti olura döndüremedik.Sağlık olsun ne diyelim. 🙂

• @zakaria Ben görüşmemde kısa cevap verdim kısa cevaplarım seçerken kendimi açıklayacak şekilde oldu

Amerikaya nedereye gideceksiniz diye sorduklarında cevabım; 4Gün Miamide kalacağım daha sonra florida ya geçip orada gemi turu satın alıp tropikal adaları gezeceğiz dedim

Bunun üzerinde daha önce gemi turu yapıp yapmadığımı sordu
    Temmuz aayında italya fransa ispanya ibiza palermoo gittiğimi söyledim

Kaç yıldır çalıştığımı sorduğunda
    15 Yıldır çalışıyorum 10 yıldır aynı şirketteyim son 6 yıldır finans müdürü pozissyonundayım dedim eşime de aynı soruyu sordu eşimde bu şekilde cevap verdi

Ve kararını etkileyeceğini düşündüğüm hiç soru sormadan ilettim bunun sorusunu sormadan 2024 mart ayında evimizi satın aldık eşimle bunu güzel bir kutlama yapmak istiyoruz dedim bunun üzerine ekrana veriler girdi vizenizi onayladım ev içinde tebrik ederim dedi

Kararını etkileyecceğini düşündüğünüz birşey varsa soru sormasını beklemeden söylene bilir bence

• ⭐⭐⭐

@selamibasaran geçmiş olsun tekrardan Selami hocam. Üzücü bir sonuç.. Zaten tüm detaylarıyla öncesinde ve sonrasında konuşmuştuk, anlam vermek zor bu karara. Muhtemelen ilk görüşmede not alınan bilgiler üzerinden 2. görüşmeyi değerlendirdiler. Detaylı bilgi vermedikleri için de fikir yürütmek zor. Seyahat geçmişi, iş durumu ve mülakat cevaplarınız her şeyiyle pozitif ve vize şartlarına uygun görünüyordu. Sağlık olsun.

Bizim de aynı gün (24 Şubat) saat 10.30'da Ankara'da, benim annem ve eşimin annesi için planladığımız bir turist vizesi randevumuz vardı. Selami Bey’ler, bizimkiler içeri girdikten 5-10 dakika sonra görüşmeden çıkıyorlardı.

Bizimkilerin görüşmeleri çok kolay geçti ve ikisi de vizelerini aldılar. 64 ve 70 yaşlarındalar. Belirli bir yaşın üstündekilere, eğer çelişkili bir durum yoksa, çok fazla soru sormadan kolayca vize verdiklerini gördük. Ayrıca sırada öne alıp kolaylık da sağlamışlar. İçerideki görevliler bu konuda oldukça yardımseverdi.

Ben kendilerini mülakata zor sorularla hazırlamıştım, ancak çok fazla soru sorulmadı. Tüm formları kendim doldurdum ve formu dolduran kişi kısmına kendi bilgilerimi girdim. Daha önce Almanya’ya girişleri vardı eski pasaportlarında, ancak seyahat geçmişleri ya da eski pasaportları sorulmadı bile. Nereye gidecekleri ya da ne kadar kalacakları da sorulmadı. DS-160 formunda Miami ve Orlando'yu seyahat planı olarak belirtmiştim.

Sorulan sorular şunlardı:

• ABD’ye neden gitmek istiyorsunuz?
      Bizimle (çocuklarla) beraber tatil yapmak istediklerini, her sene ABD’ye tatile gittiğimizi ve turist vizemizin olduğunu, bu sene de birlikte gitmek istediklerini söylemişler.
    • Kaç çocuğunuz var?
    • Tüm çocuklarla birlikte mi tatile gideceksiniz?
      Sadece bizimle beraber gideceklerini söylemişler.
    • Mesleğiniz nedir?
      İkisi de emekli, ayrıca benim annemin yeşil pasaportu vardı.

Son olarak görevli, "Tebrikler, vizeniz onaylandı. PTT’den teslim alabilirsiniz." demiş.
    Bizimkiler PTT nerede filan gibi bir şeyler demişler, tamam tamam her şey yolunda vizenizi aldınız diyip yollamışlar güler yüzle 🙂

• @selamibasaran Merhaba bu Argo visayı bende çok görüyorum gerçekten onlardan danışmanlık almaya değer mi ?

• ⭐⭐

@Hakan-Kiev Özel bir durumunuz yoksa,daha önce ret almadıysanız, benim açıklamalarımı ve buradaki deneyimleri okuyarak hazırlanabilirsiniz. Mülakat soruları tamamen belli , ekstra soru gelmeyecektir.

• @Hakan-Kiev Forumdaki görüşme deneyimlerini okuyarak halledebilirsiniz bence. Çok faydalı oluyor.

• @selamibasaran Geçmiş olsun Selami hocam.. mantık çerçevesine oturtabileceğimiz bir açıklaması yok gerçekten bu reddin ama vardır her işte olduğu gibi bunda da bir hayır.

• @selamibasaran Geçmiş olsun Selami Bey, olabilecek bütün senaryolara çalışarak hazırlanarak eksikliklerinizi tamamlayarak gitmenize ve profil olarak fazlasıyla müsait olmanıza rağmen mantığa sığmayan bu ret kararı bizleride üzdü. Hakkınızda hayırlısı olsun sonraki süreçlerinizde

• @T-C-Kubilay-Dikici profilim 40-45 yas, devlet memuru ve 6-7 yil once suresi bitmis abd vizem vardi. Yenileme gibi oldu benimki, biliyorsunuz 48 ay gecmeden mulakatsiz yenileniyor. Benimki mulakatli oldu mecbur. Ds-160dan seyahat planim ile ilgili hic bir soru gelmedi. 3-4 avrupa seyahatimde vardi, onlarida sormadi. Sadece ne amacla gidiyorsun, esinizinde vizesi varmi? (Vardi) nerede calisiyorsun sorulari oldu, sonrasinda tebrikler dedi. Bu arada approved ile issued arasi uzun surebiliyor, cocuklarin hemen ertesi gun basildi, ancak benimki 8-10 gun surdu issued olmasi. Bu arada onumdeki, caprazimdaki 2 kisi hep kabul aldi.

Soyle bir durum oluyor, red vereceklere cok fazla soru soruluyor ve onlar salonda dikkat cekiyor, onlari izliyorsunuz. Oysa kabul edilcekler hizli hizli onay aliyor. Red yiyenlere dikkat edildigi icin sanki herkese red verdiler o gun gibi yanlis yorumlar yapiliyor. Benim gunumde bence kabul oranlari fazlaydi. Onumdeki beyfendinin rusya vizesini sordular bu arada, gerekli aciklamalari yapti sonucta kabul aldi kendiside.

Bu arada bi ilave bilgi daha vermek isterim, sirada onumdeki bayan gorevlinin yonlendirdigi deski istemedi ve degistirmek istedi. Yasak oldugu soylendi, Sonra takip ettim malesef red aldi. Boyle bisiy yapmanizi onermem. Tabi red alma nedeni bumuydu bilemiyorum ama bosuna stress oluyor insanlar. Gorevli konsoloslar turkce biliyorlar ve tercumanlari var gerektiginde cagiriyorlar. Bu nedenle stress yapmayin hic.

• @selamibasaran, içinde söyledi: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

@Hakan-Kiev Özel bir durumunuz yoksa,daha önce ret almadıysanız, benim açıklamalarımı ve buradaki deneyimleri okuyarak hazırlanabilirsiniz. Mülakat soruları tamamen belli , ekstra soru gelmeyecektir.

Mülakat sorularının olduğu bir data var mı? Bu konu haricinde?

Yakın zamanda bizim de eşimle grup randevumuz olacak heyecan yaptık.

• ⭐⭐⭐

@aysenalkan

Bu konu başlığındaki geçmiş olumlu olumsuz tüm deneyimleri okumanız ve profiliniz özelindeki bilgiler (iş geçmişiniz, aile baglariniz, DS160’da beyan ettiğiniz ABD seyahat planınız ve gerçekteki seyahat planınizin birbiri ile uyumu, geçmiş seyahatleriniz vb) doğrultusunda eşiniz ile karşılıklı canlandırma yapmanız en iyi ön hazırlık olacaktır sizin için.

• @ATS16, içinde söyledi: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

@aysenalkan

Bu konu başlığındaki geçmiş olumlu olumsuz tüm deneyimleri okumanız ve profiliniz özelindeki bilgiler (iş geçmişiniz, aile baglariniz, DS160’da beyan ettiğiniz ABD seyahat planınız ve gerçekteki seyahat planınizin birbiri ile uyumu, geçmiş seyahatleriniz vb) doğrultusunda eşiniz ile karşılıklı canlandırma yapmanız en iyi ön hazırlık olacaktır sizin için.

Ds160 doldururken aklımızda kesin bir plan yok diye

Have you made specific travel plans?

Bu soruya no demiştik ama random bir otel yazmıştık, rezerve edip.

Ne zaman randevu bulabiliriz bilmiyorduk, ne zaman giderdik görüşmeye falan bilmediğimiz için orayı kesin olarak yes demedik. Bu sorun olur mu? Yeniden ds160 doldurmaya ve güncellemeye gerek var mı acaba

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

78

55.5k
Users

4.8k
Topics

484.1k

| | | |