Merhabalar, 23 Haziran Ankara’da gerçekleşen ailecek vize mülakatımız ONAYLANDI 
F4 kardeş sponsorluğu Green Card başvurumuz olduğu için onay almamızı beklemiyorduk ama bizim için çok kolay bir görüşme oldu. Göçmenlik başvurumuzu sormadı bile. Maaş, Amerikadaki abimiz, tanıdıklar vs hiçbirşey sormadı.
9 aylık bebeğimiz olduğu için içeriye onun oyalanacağı bir kitap ve bir ağız mendili (sonradan iyi ki! dediğimiz) sokmamıza izin verdiler. Bebekli aile olduğumuz için de sırada en öne aldılar bizi. Pasaportlarımıza yeşil sticker yapıştırıldılar ve 20-30 kişilik sırada en öne geçtik.
V: Vize Memuru
B: Ben
E: Eşim
V: Amerikaya nereye gidiyorsunuz?
(Eşimin cevap vermesi gerekiyordu, heyecandan sustu ben cevap verdim)
B: Eşim işiyle ilgili bir fuara katılacak Las Vegasta, daha sonra eşimin abisini ziyarete gideceğiz Columbus’a.
Eşimin abisinin size hazırladığı bir mektup var görmek ister misiniz?
V: Hayır şeklinde el hareketi yaptı.
B: Fuar belgelerini görmek ister misiniz?
V: Yine aynı hareketi yaptı.
V: Ne iş yapıyorsunuz? (Eşime bakarak)
E: ben Çince tercümanım ve 3 yıldır Satış Müdürlüğü yapıyorum.
V: Daha önce Amerikaya gittiniz mi?
B: Hayır
E: Hayır
V: Daha önce yurtdışına çıktınız mı?
E: evet ben Çinde okudum ve çok kez Çin’e hem turistik hem iş amaçlı gittim. Geçen sene de Ürdün’e gittik
B: Ben Erasmus öğrencisi olarak Polonyaya gittim, Almanya ve Avusturyaya gittim. Geçen sene de eşimle beraber balayına Ürdün’e gittik.
O ESNADA BEBEĞİMİZ AĞIZ DOLUSU KUSTU 
Vize memuru güldü, “ benim de 3 çocuk var sorun yok “ dedi, biz de yüz kızarık gülücükler attık.
Sonra “tebrikler vizenizi onaylıyorum” diyip beyaz kağıdı verdi. 
Bu forumdaki bilgilerden çok yararlandım, öncelikle böyle bir platform kurulmasına sebep olduğu için @crazycells ‘ e çok teşekkür ederim. 
Sorularıma yanıt veren, destekleyen birçok arkadaşım var, başta @tolgasatir olmak üzere hepinize tesekkür ederim