DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@R-Mutt Yaşları ilerlemiş insanlara bu soruları soruyorlar. Annemle babama da aynı soruyu sorup ret vermişlerdi 🙂

• Son mülakat deneyimlerini okuduğumda yanımızda, istedikleri haricinde evrak götürmek gereksiz gibi gelmeye başladı:)
    15 Ağustos 07:45'de İstanbulda randevum var, bakalım nasıl geçecek.

• ⭐⭐

@zakaria reddin sebebi Schengen/UK seyahatinin olmamasi

• arkadaşlar merhaba, mulakatta yanımıza kanıtlayıcı belgeleri saymasak sadece pasaport ds 160 ve fotograf goturmemız lazım değil mi ?

• Merhabalar, 9 temmuzda istanbulda turist vizem onaylandi? Ptt den ne zaman bildiri gelir acaba ?

• ⭐⭐⭐

@enveryldrm Bunlara ek olarak AIS randevu talimatlarının ilk sayfasını da yanınıza alabilirsiniz.

• This post is deleted!

• Merhaba,

Annem ve babamin 11 Haziran 2024 tarihinde Istanbul'da mülakatları vardi ve vize başvuruları onaylandı. Anlattıklarına gore mülakatları çok kısa sürmüş ve çok az soru sormuşlar. Soruların bazıları su sekilde: "Neden Amerika'ya gitmek istiyorsunuz?", " Calisiyor musunuz?", " Kaç çocuğunuz var?" seklinde kısa ve zorlayıcı olmayan sorular sormuşlar.
    Mülakat sonunda da bayram tatili oldugundan dolayı pasaport gönderimlerinde gecikmeler olabileceğini söylemişler.
    Ancak şöyle bir durum oldu hala pasaportları gönderilmedi ve bu durum biraz fazla uzun oldu. Konsolosluğu arayınca da bir bilgi vermiyorlar, sistemde de 'onaylandı' yazıyor sadece. Boyle bir durum yaşayan var mi?

• ⭐⭐⭐

@breeze145 evet bazen süreç uzayabiliyor, özellikle resmi tatillere denk geldiği zaman. sistemden takip edip "issued" olmasını bekleyin. sonrasında pasaportları kargoya verilecektir. vizeleri hayırlı olsun.

• Arkadaşlar merhaba öncelikle herkese cok tesekkurler hem ds 160 formunu doldururken hem de mulaka oncesı cok soru sordum ve cevapalr bana cok yardımcı oldu., 12.07.2024 tarihinde sabah 08:15 seansında mülakatımız vardır. Olumlu sonuclandı. sakallı beyfendiye denk geldik. Kendisin oldukca guler yuzlu ve yaklasımı cok ıyıydı. Biz üç kişiydik eşim, ben ve eşimin kardeşi, Bize sadece ne için gittiğimiz ve ne iş yaptıgımız sordu. daha sonra olumlu sonuclandı deyip bizi yolladı 😃

• ⭐⭐⭐

@enveryldrm tebrikler, vizeniz hayırlı olsun.

• Merhabalar, yakin tarihte istanbulda vizesi onaylanan var mi ? Kac gün icerisinde postaya verildi bildirisi geldi? Ortalama kac is gunu icerisinde ptt ye teslim ediliyor ? Bilgisi olan yazabilirse memnun olurum tesk...

• 15 Ağustos sabah 07:45'deki vize randevuma Balıkesirden gece yola çıkarak gitmeyi düşünüyorum. İstanbula yabancıyım, sabah mesai saatleri olması sebebi ile trafiği kestiremiyorum. Konsolosluğa yakın park imkanı vb bu konuda tecrübesi/tavsiyesi olan var mıdır? Teşekkürler.

• ⭐⭐

@BirayKorkmaz Mümkün olduğunca erken gidin.Konsolosluğun aşağısında Carrefour var o saatte açık olur mu parkı , bilmiyorum , ama genelde oraya park edip yukarı yürüyorlar.Yada sokakta park kabul eden yıkamacı var onlara bırakabilirsiniz.

• Herkese merhaba arkadaşlar vize süreci hakkında buradan çok şey öğrendim hepinize çok teşekkür ederim. Biz vizemizi aldık darısı sizlerinde başına ☺️ öncelikle profilimizden bahsedeyim ben 22 yıllık memurum eşim 15 yıllık özel banka personeli kayınvalidem bizimle yaşıyor 2,5 yaşında oğlum (tarihi şubat 25 ti görüşmede bizim gruba eklettik)
    Oğlan hareketli olduğu için ben onunla ilgilenirken eşim yaptı görüşmeyi.
    E Eşim
    K Konsolos Görevlisi

K:günaydın nereye gideceksiniz
    E: florida
    K:kaç gün kalacaksınız
    E:1 hafta
    K:Tanıdığınız biri var mı abd de
    E: yok
    K:eşinizle daha önce yurtdışına çıktınız mı
    E:Evet yunanistan
    K:eşiniz ve siz ne iş yapıyorsunuz
    E:bankada proje uzmanıyım eşim askeri personel
    K:anneniz nerede
    E:yanımızda (anneyi gösterdik, hiç yurtdışı çıkışı yok)
    K: (uzun uzun birşeyler yazdı yaklaşık 10sn bekledik.)vizeniz onaylandı iyi günler

• ⭐⭐

Merhaba arkadaşlar
    Sonunda deneyim yazabileceğim 😂
    Uzun uzun zaman önce aldığım randevuma bugün girdim eşimin yarın sabah randevusu ben onay aldım 🥳🥳🥳
    Belki eşimi de benimle görüşmeye alırlar diye sorduk kabul etmediler neyse detay detay yazmayacağım içerideki düzen ve sisteme hakimsiniz
    Şanslıydım ki tek bir banko çalışıyordu ve ılıman olan hafif kızıl sakallı görevli vardı genel itibariyle onaylar çoğunluktaydı

• Amerika'ya neden gitmek istiyor siniz
      -seyehat amaçlı eşimle birlikte çocuğumuz olmadan bir Hollywood tatili planladık
    • eşinizin vizesi varmı
      -yarin onun randevusu bugün belki alırlar diye geldi ama yoğun sunuz sanırım o yarın gelecek görüşmeye
    • vizeniz onaylandı dedi
      Bu kadardı bı dk bile sürmedi darısı sabırla bekleyenlerin başına

• @Zelene Merhaba vizeniz hayırlı olsun bende bu hafta başvuracağım danışman tutmuş muydunuz yoksa süreci baştan sona kendiniz mi takip ettiniz.

• ⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici danışmanla ama gerek de yokmuş aslında ben tekrar Avrupa çıkışı yapmak için randevuyu erteledim herkes öne çekerken tamamen profille alakalı

• @Zelene danışmanınız numarasını paylaşır mısınız bende bu hafta başvuracağım danışman tutmak istiyorum.

• Merhaba Arkadaşlar ben Amerika'nın köklü bir üniversitesinde profesör olarak çalışıyorum. Kardeşim B2 vize ile beni görmek için başvurdu ancak red aldı. Kardeşim daha önce bir tek Kosova'ya gitmişti ve kendisi üniversiteden yeni mezun. Benim davetiye mektubumu göstermesine rağmen red vermişler. Sanırım Amerika'dan güçlü referanslarınızın olması çok önemli değil, Türkiye'deki bağlarınız ve daha önce yurtdışına çıkıp çıkmamanız önemli. Ben kardeşimin gelmesini çok istiyordum o yüzden çok üzüldüm.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

60

46.8k
Users

4.6k
Topics

458.4k

| | | |