DS-160 formundaki family application butonu ilk formu doldurduktan sonra çıkıyor sonra kayboluyor. çok önemli değil bazı bilgileri diğer forma taşımak için kullanılıyor. dilerseniz ayrı ayrı form doldurabilirsiniz. Randevuyu tek bir AIS hesabı üzerinden almanız ve grup randevusu oluşturarak kişi eklemeniz doğru olanı. Dijital foto yükleseniz de görüşmeye mutlaka fotoğraf götürün, istiyorlar genelde. Formda belirttiğiniz seyahat planına birebir uymak zorunda değilsiniz eğer sorunuz bu ise. vize onayından sonra planınız değişebilir. Ama seyahat planına geçmiş bir tarih yazmamış olmanız daha iyi olur. ( randevu tarihinize göre seyahat tarihiniz geride kalması durumunda)
@AYŞE-BAYAZIT, içinde söyledi: DS-160 formu (turist vizesi için aile başvurusu)
herkese merhaba, evet konu başlıkları ve farklı cevaplar var lakin tam ve doğru bilgiye ulaşma konusunda emin olamıyorum o yüzden soruyorum.
eşim ile birlikte b2 için başvuru yapmak istiyoruz.
1 kişi için ds 160 doldurup sonunda family application yapmak mümkün müdür? ve bu family application'a formu imzaladıktan sonra mı ulaşıyoruz? VEYA doğru olan her kişi için ayrı ayrı ds 160 form doldurup, 1 kişi üzerinden vize randevusu alıp diğer kişiyi randevuya eklemek midir? Digital foto yüklenmeden vize randevusuna 1 adet biyometrik foto ile gitmek doğru mudur? Randevu tarihi seyahat planından farklı olması durumunda kesin ve net olarak ne yapılması gerekiyor?cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim, herkesin süreci çok farklı biliyorum, en azından bazı konuları netleştirirsek hepbirlikte doğruya ulaşabiliriz.