Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    @ytrbilgisayar Karar sizin ama acele etmenize gerek yok. Buradaki deneyimleri ve paylaşılanları okursanız çok şey öğreniyorsunuz. Danışmana kesinlikle gerek yok. Sabırla forumu incelerseniz bana hak vereceksiniz.


  • @ytrbilgisayar hepsinin cevabı bu forum.

  • ⭐⭐⭐

    @ytrbilgisayar en ucuz, en kaliteli, göçmenlik avukatları ve danışmanların dahil bilmediği ve ulaşamadığı bilgilere ulaşabilen bir sistem olarak önereyim size. www.yesilkartforum.com hem de ücretsiz bedava

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ytrbilgisayar bu foruma sen neden dün üye oldun. Daha başlıkları okumadan forumun içeriğini öğrenmeden arayışa bakar mısın. Burası diğer forumlar gibi bir yer değil. Burada biz aileyiz. Hep birlikte ağlarız hep birlikte güleriz herkes birbirinin elinden tutar yardımcı olur. Evinde misafir ederler. İş bulurlar. Sen eğer bu forumdan yararlanmak istiyorsan önce tek tek madde madde yazarsan herkes yardımcı olur. Yok siz hiçbir şey bilmiyorsunuz danışmanlık şirketi biliyor dersen bu forumdan çıkarsın. Aşağıdaki şirketlerden birisi ile anlaşırsın. Unutma danışmanlık şirketleri de bilgileri bu forumdan alıyor. Bunu da unutma

    ]];tbs:lrf:!1m4!1u3!2m2!3m1!1e1!1m4!1u2!2m2!2m1!1e1!2m1!1e2!2m1!1e3!3sIAE,lf:1,lf_ui:2

  • ⭐⭐

    @ytrbilgisayar, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Bu süreçleri Yakından takip edebilen En kalite danışmalık tavsiye edebilir misiniz?
    En Düşük Maliyetler Danışmanlık
    En Kaliteli Uyarlama Süreçleri
    En kalite Kazanım sonrası Mülakat süreçleri
    En Ucuz En Kaliteli
    Tavsiyelerinizi bekliyorum...

    En Kaliteli ve Bedava
    www.yesilkartforum.com

    Boşa danışmanlıklara para kaptırmayın paranız cebinizde kalsın, tüm sorunuzun cevabını bu forum da bulabilirsiniz.


  • @ytrbilgisayar Hoşgeldin öncelikle foruma.
    @ayvalik10 uzun zamandır sohbet başlığına takılmadığı için olaya müdehale edip hoşgeldin fırçasına başlayacaktım. Ama saolsun bana düşmemiş. Kendimi de hazır hissetmiyorum açıkcası daha 🙂
    Yeni gelen bu arkadaşımıza bende bi kaç şey söylemek istiyorum. Ayvalık beyin fırçası başta sert gibi olur ama alışınca sever herkes. Kendisi arada sinirli gibi gözüksede o şirket dediğiniz danışmanlıkçılar ancak getir götürünü yapabilir.


  • Nemli bir Istanbul gununden herkese selamlar.....

  • ⭐⭐⭐

    @Regolit15 Size de selam olsun.. güneşi yakan ve çok sıcak bir Antep gününden.. 🙂


  • @serkanist ücretsiz olsun kardeşim ya, karşılayabilecek olan var, hatta daha azını karşılayamayacak olan var. Ha olacaksa da DS 260 ı doldururken olsun bari. $25-$30 O bile çok...

  • ⭐⭐⭐

    @emocan tekrar diyorum başvuru sırasında kullanımı aktarılabilecek yanmayacak bir şekilde başvuru ücreti olması herkes için daha iyi olur. Kazananların vize ücreti esnasında kullanabileceği, kazanamayanların ise yeni sene başvurusunda kullanabileceği bir ücret.

    Şunu da düşünün ülkenin şartları gittikçe kötüye gittiği için artık herkes başvurmaya çalışıyor ve bir çoğunun aslında kazanırsa yapması gereken masraflardan haberi bile olmuyor ve karşılayacak durumu bile yok belki, bunun için pasaport şartı da kalkmamalı, keşke başvuru ücreti de eklense

  • ⭐⭐⭐

    @Emre-Kurtulmuş Bu fikre kesinlikle katılıyorum. @serkanist 'in dediği gibi bilen bilmeyen herkes başvuru yapacak. Şartları uymadığı halde başvuru yapanları da saymıyorum bile. Dediğiniz gibi yapması gereken masrafları görünce vazgeçecekler ve gitmek isteyen, masrafı karşılayabilecek kişilere de engel oluyorlar. Ayrıca 25-30 veya 100$ karşılayacak durumu olmayan birinin çekilişe katılması ne kadar mantıklı ?


  • @Emre-Kurtulmuş Pasaport şartı kalkmamalı ona can-ı gönülden katılıyorum. Sana da hak veriyorum tabi (senin iletileri daha önce okudum fakat bugün bulamadım 😃 ), fakat önümüzdeki aylarda $ da artarsa, her an roketleyecek gibi duruyor... Yahu sorma, her birey için doktor muayene ücreti, her birey için vize ücreti sırf bunlar caydırmaya bile yetiyor.


  • Şu an DV2022'ler Güney Amerika'dan, Asya'dan mülakat almaya çalışıyor arkadaşlar. Malezya'ya gidiş geliş 60 bin tl. İki kere gitmeniz gerekirse 120 bin ediyor. Güney Amerika'dan mülakat alıp risk alanlar var. Bu yola baş koyuyorsanız bu harcamalar gerekiyor. Pasaport şartı yokken, başvuru ücretsizken çok fazla başvuru olacak. 10 dolar-20 dolar gibi bir başvuru ücreti "gerçekten" gitmek isteyen ve gidebileceklerin başvuru yapmasını sağlayacaktır.

  • ⭐⭐⭐

    Bu arada bu fikirlerimiz maalesef gerçekleşmeyecek öneriler, 2 kişinin biz pasaport alamıyoruz başvuramıyoruz dediği için pasaport şartını kaldıracak bir sistemin başvuru ücreti koymayacağı bana kalırsa oldukça açık bir şekilde belli

  • ⭐⭐⭐

    @Stiff 10-20-30 dolar az bir miktar. Bence en az 100$ olmalı. Olmalı ki gerçekten gitmek isteyenlerin şansı artsın. Kendi çevremde 10'dan fazla kişi var "bana da çıktı ama gitmeyeceğim", "ne işim var orda" gibi insanı dumura uğratan cümleler duydum. Hepsine de neden başvuru yaptın peki, gitmek isteyenlere engel olduğunun farkında mısın diye de sordum. Cevap : Ne bileyim öylesine başvurdum, çıkacak mı diye baktım ! Bir an kendimi zor tuttum.

  • ⭐⭐⭐

    @Emre-Kurtulmuş O zaman bunu duyduğumda mantığım donmuştu. Pasaport çıkaracak maddi gücü olmayan adam Amerika'ya gitmek istiyor ! Çıldırmamak elde değil. Asıl saçmalık ise bunu haklı bulan mahkeme kararı.


  • @Programmer, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @Emre-Kurtulmuş Bu fikre kesinlikle katılıyorum. @serkanist 'in dediği gibi bilen bilmeyen herkes başvuru yapacak. Şartları uymadığı halde başvuru yapanları da saymıyorum bile. Dediğiniz gibi yapması gereken masrafları görünce vazgeçecekler ve gitmek isteyen, masrafı karşılayabilecek kişilere de engel oluyorlar. Ayrıca 25-30 veya 100$ karşılayacak durumu olmayan birinin çekilişe katılması ne kadar mantıklı ?

    Hadi anlaşalım $100 😃 10 Yıllık pasaport bedeli. Pasaportu olmayana başvuru yok kardeşim.
    Abim hakikaten, küçük ya da büyük meblağ tartışmanın anlamı yok, çıkmazsa para iadesi yok, E tabi çıksa da gideceğinin garantisi de yok, madem bütçen yüksek al yatırımcı vizesini vakit kaybetme.
    NOT: Önceden yazdılar pasaport şartı yok diye. Ama kesin sonuç çıkacak olan kılavuzda.


  • @emocan DV2022 mülakatlarinda, başvuru sırasında kullanılan pasaportun sorulmadigina şahit oldum.

  • ⭐⭐⭐

    @emocan Yatırımcı vizesi kolay alınan bir vize değildir. Ciddi bir iş planı ve Green Card'a oranla çok çok yüksek bir meblağ gerektirir. Yatırımcı vizesi alacak kadar bütçem olsaydı onu da düşünürdüm. Vakit kaybetmezdim merak etme.


  • @Programmer Yanlış anlama senin için yatırımcı vizesini alabilirsin diye söylemedim, genel yazdım.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

70
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum