Hayır yaşamadım
-
@lawyergirl İş güç nasıl gidiyor
-
-
@Olurya35 Selamlar...
Şu başlığı takip edip sorularınızı orada sorarsanız daha hızlı ve doğru yanıtlar alabilirsiniz.https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları
Sürecinizde başarılar....
-
@gucarslan imzaya taşımak zorunlu mu yani sitenin bir kuralı mı? ben o şekilde rahat hissetmediğim için yapmadım diversity visa da değil kategorim... burada yardımcı oluyor insanlar birbirine,, sitenin kurucuları cidden çok iyi bir platform sunmuşlar sağolsunlar ben de bildiğim konularda insanlara cevap veriyorum .
cevap verirken de imzaya taşıyın diye bir talebim olmadı kimseden... soruma cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim... -
@keyifteyiz paylaştığınız bu bilgiler çok değerli, teşekkürler.
-
@Elganja geçtiğimiz dönemde hiç covid aşısı olmamış aynı durumda olan başka bir kullanıcının yaşadığı güncel deneyime aşağıdaki post’dan ulaşabilirsiniz.
-
Herkese merhaba , 14 Nisan'da eşimle Amerika'ya giriş yaptık. Eşimin Greencard'ı geldi ama benimki hala gelmedi bu başlıkta yazılanları okuyarak söylenen uygulamayı indirdim kartım hala basım sürecinde yazıyor. Vizelerimiz basıldıktan sonra daha Türkiye'de vize basım ödemelerini yapmıştık 178 gün oldu kartımdan hala ses yok. Uscis'i aradığımda otomatik yanıta bağlıyorlar orda da mailimi istiyor sistem tam verirken telefon kapanıyor şuan aracımız yok o yüzden göçmenlik bürosuna gidemiyorum. Nasıl bir yol izlemeyelim. Tecrübelerinizi ve bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
-
-
@Vie Karadağda vatandaş olmayanlara evlilik imkanı veriliyorsa bence sorun olmaz. Bildiğimiz kadarı ile eşcinsel evliliklere izin veren ülkeler olsa da bunların çoğunda evlilik sadece kendi vatandaşları için geçerli. Arjantin, Danimarka gibi hem yasal hem de vatandaşı olmayanlara da hak tanıyan ülkelerde ise sıkıntı olmaz. Ayrıca unutmayın ki evlilik cüzdanı apostilli olmalı. Eğer bu şartları sağlıyorsa sorun olmayacaktır. Bizim evlilik evrağımızda sadece apostil olup olmadığına baktılar. Ülkenim önemi yoktu.
-
Merhabalar, 2024 ocak ayında vizemi aldım ve haziran ayında ülkeye giriş yapıp tekrar ayrılmam gerekti. Bu sırada kartımın ve SSN numaramın gönderilmesi için orada ikamet eden bir tanıdığımın adresini verdim. Green cardım ellerine ulaşmış olmasına rağmen SSN konusunda herhangi bir gelişme yok DS 260 formunu doldururken SSN istiyorum seçeneğini işaretlemiş olduğum halde... En azından aralığa kadar tekrar Amerika'ya gitmeyeceğim için SSN süreci ile ilgili online bir takip sistemi var mıdır onu sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.
-
@Riethian hayat o kadar sürprizlerle doluki eşimin okul arkadaşı şimdi abd vatandaşı turist vizesi almak için sponsor olmuştu vize için başvuracaktı bir kaç gün sonra green kart talihlisi olduğumu öğrendim süreç boyunca abd vatandaşı arkadaşımız bizi sürekli desdekledi ve şu an bizi almak için türkiyede zaten her yaz tatile bize gelirdi o yüzden içim rahat abd kalacak bir yerimiz ve yardımcı olacak arkadaşımız var darısı green kart kazanan kardeşlerimizin başına
-
@tolgasatir Adam avukat degil yada baska bir kurum adina konusmuyo ki, bir arkadasi ile sohbet eder sekilde program yapmis. ABC danismanlik sirketi sozcusu olsa dedigin dogru
-
@eylulb Bu 6 yıllık sürede tüm giriş ve çıkışlarınızı yaşadığınız Kanada'dan ABD'ye karayolu ile mi yaptınız?
-
-
Merhaba arkadaşlar green card için sağlıkraporu çıkarmaya gittiğimizde istenen psikolojik ilaç belgesi nedir bilen varmı örneğin mesela sadece kullandığın ilaç ve neden kullandığına dair bi belgemi yoksa gitmek için uygunluk durumunu belirtilmesi gereken bir belgemi saygılarımla
-
-
-
29 Kasım 2023 tarihi itibariyle yapılan güncelleme ile değişiklik yok, 12 yaş ve üzeri tüm adayların son 12 ay içerisinde en az 1 doz Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) onaylı aşı (Biontech, Sinovac, AstraZeneca, Johnson&Johnson) ile aşılanmış olması gerekmektedir.
-
Aradan uzun zaman geçmiş ancak başkalarının işine yaraması açısından 2024 için güncel bilgi vereyim. Bizim de başımıza aynı durum geldi, eğer konsolosluğa mail atarak uygun bir dil ile ifade ederseniz yeni randevuya izin veriyorlar ancak randevuyu sizin bulmanız lazım günlerce uğraşarak bir boşluğu zor bulduk
-
@Busra-Dezen, içinde söyledi: Gocmen Vize ve 21 Yas Siniri Problemi
bu tarih hesabını nasıl yapıyorsunuz
Öncelikle sürecinizi imzaya taşıyarak başlıyor.
DV2024 Sohbet Odası
-
@kayaozturk 30.09.24 Pazartesi mesai bitimine kadar DV2024 süreci devam ediyor
-
@kayaozturk, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
2024 talihlilerinin hakları ne zaman yanıyor ? Bilgisi olan var mı ?
Diğer yılın çekilişinin başladığı tarihte, 4 Ekim diye biliyorum. Eylül sonu olarak düşünebilirsiniz.
-
@Ben-Batur selamlar ,Agustos ayında dv2025 ilk yeni ekim randevuları dağıltılmaya başlanır.
-
@ametin-k, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ben-Batur selamlar ,Agustos ayında dv2025 için ekim randevuları dağıltılmaya başlanır.
Arkadaş 2024'ün son randevusu hangi tarihte yapılıyor gibi sormuş diye anladım hocam. Konuyla alakasız ama artık dağıtılmaya başlansın da konsolosluğun performansını görüp yolumuzu çizelim 2024'ün performansı öyle bi korkuttu ki ben bu dosya numarasıyla taşıma yapıcam diye korkuyorum
-
@Ben-Batur çekilişin başladığı tarihle alakası yok eylül ayının son günü saat 23:59da mali yıl biter ve o dönem kapanır. O noktadan sonra konsolosluklar yeni dv vizesi basamaz
-
@Henry-bloor, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ben-Batur kapi gibi green cardin olduktan sonra sana kimse birsey yapamaz rahat ol enjoy us life !
Greencard sahibi olmak ve DV sahibi olmak farklı şeyler. Trump o dönem vizesi olanları ülkeye almayarak Greencard almalarını engellemişti.
-
@Ben-Batur, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@kayaozturk, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
2024 talihlilerinin hakları ne zaman yanıyor ? Bilgisi olan var mı ?
Diğer yılın çekilişinin başladığı tarihte, 4 Ekim diye biliyorum. Eylül sonu olarak düşünebilirsiniz.
Çekiliş tarihi ile alakası yok durumun. Her sene 30 Eylülde mali yıl bitiyor. Mali yıl ile o senenin süreci de bitiyor.
-
@EzgiLera eğer ülkeye giriş yaptıysan kimse engelleyemez hele kart da almış isen ama o dçnemi bilmiyorum.Elinizde vize var ama onu aktif edilmemişse hak mahrumiyeti olabilir.Covid dönemi çok kaotikti
-
@kayaozturk 30 eylül 2024 biter 1 ekim 2024 2025 süreci başlar
-
@salih-atilla sen hangi eyalete yerlesmeyi düsünüyorsun salih abi?
-
@rezanclz 1 eylülde sikago üzerinden iowa faiefield gideceğim orada çok yakınım var zaten vize aldığımda bizi götürmek için türkiye ye geldi benim orada ev sorunum yok iş sorunumda yok sonrası belki abd başka eyalet düşünürüm
-
@salih-atilla, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@rezanclz 1 eylülde sikago üzerinden iowa faiefield gideceğim orada çok yakınım var zaten vize aldığımda bizi götürmek için türkiye ye geldi benim orada ev sorunum yok iş sorunumda yok sonrası belki abd başka eyalet düşünürüm
Abi hayirli olsun iyi yolculuklar kendine de dikkat etmeyi unutma. Gezebildigin kadar gez kendine bol bol anı yarat darısıda belkim bizlere de olur
-
@rnc allah ne ömür verdi bilemem ama ömrüm yeterse oregondan başlayıp californiya sahili karış karış gezeceğim balık tutacağım houstondan başlayıp newyork sahili gezeceğim yol rotasını abd olan arkadaşlarıma uğrayacağım sekilde ayarlayacağım ayrıca kanadada çocukluk arkadaşım var onada gideceğim inşallah gerçekleştirebilirim inşallah 2026 senin yılın olur kısmet bu ne zaman kapını çalar kimse bilemez
-
@salih-atilla, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@rnc allah ne ömür verdi bilemem ama ömrüm yeterse oregondan başlayıp californiya sahili karış karış gezeceğim balık tutacağım houstondan başlayıp newyork sahili gezeceğim yol rotasını abd olan arkadaşlarıma uğrayacağım sekilde ayarlayacağım ayrıca kanadada çocukluk arkadaşım var onada gideceğim inşallah gerçekleştirebilirim inşallah 2026 senin yılın olur kısmet bu ne zaman kapını çalar kimse bilemez
Gönlünce olsun abi umarim hayatin güzel mutlu saglıklı olur. ^
-
@Sıla-Tütün çekiliş tamamen şans
-
Herkese merhaba, basliklarda aradim ama malesef bulamadim. Ds-260 formu ile sorun yaşıyorum. 4 eylul 2024 tarihine mulakat icin rand aldim, ilgili siteden randevu da olusturdum ama ds-260 form numarasi ile sorun yasiyorum. Form numarasi ile formu retrieve edemiyorum. Case number ile oluyor ama ds-260 formunun sign ettikten sonra sag ust kosesinde cikan form numarasini sisteme girince forma ulasamiyorum. Ayni hatayi alan yada konu ile bilgisi olan varmidir? Ilgili konuyla alakali baslik var ve yanlis yere yaziyorsam kusura bakmayin lutfen
-
@airman Dv24 aşamaları başlığına girerek yapmanız gereken adımları inceleyebilirsiniz. Çünkü size gelen mail zaten randevu maili hangi siteden niye tekrar randevu almaya çalıştığınızı anlamadım. Bahsettiğim başlığa bakarsanız adım adım yazıyor
-
-
@salih-atilla yolun acik olsun abi darisi bizim basimiza
-
@rezanclz herkesin hayali gerçek olsun herkese nasip olsun
Benzer Başlıklar
126
46.1k
Users
4.6k
Topics
454.4k