DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@kayaozturk 30.09.24 Pazartesi mesai bitimine kadar DV2024 süreci devam ediyor

• @kayaozturk, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

2024 talihlilerinin hakları ne zaman yanıyor ? Bilgisi olan var mı ?

Diğer yılın çekilişinin başladığı tarihte, 4 Ekim diye biliyorum. Eylül sonu olarak düşünebilirsiniz.

• @Ben-Batur selamlar ,Agustos ayında dv2025 ilk yeni ekim randevuları dağıltılmaya başlanır.

• @ametin-k, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Ben-Batur selamlar ,Agustos ayında dv2025 için ekim randevuları dağıltılmaya başlanır.

Arkadaş 2024'ün son randevusu hangi tarihte yapılıyor gibi sormuş diye anladım hocam. Konuyla alakasız ama artık dağıtılmaya başlansın da konsolosluğun performansını görüp yolumuzu çizelim 🙂 2024'ün performansı öyle bi korkuttu ki ben bu dosya numarasıyla taşıma yapıcam diye korkuyorum 🙂

• ⭐⭐⭐

@Ben-Batur çekilişin başladığı tarihle alakası yok eylül ayının son günü saat 23:59da mali yıl biter ve o dönem kapanır. O noktadan sonra konsolosluklar yeni dv vizesi basamaz

• ⭐⭐⭐

@Henry-bloor, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Ben-Batur kapi gibi green cardin olduktan sonra sana kimse birsey yapamaz rahat ol 🙂 enjoy us life !

Greencard sahibi olmak ve DV sahibi olmak farklı şeyler. Trump o dönem vizesi olanları ülkeye almayarak Greencard almalarını engellemişti.

• ⭐⭐⭐

@Ben-Batur, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@kayaozturk, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

2024 talihlilerinin hakları ne zaman yanıyor ? Bilgisi olan var mı ?

Diğer yılın çekilişinin başladığı tarihte, 4 Ekim diye biliyorum. Eylül sonu olarak düşünebilirsiniz.

Çekiliş tarihi ile alakası yok durumun. Her sene 30 Eylülde mali yıl bitiyor. Mali yıl ile o senenin süreci de bitiyor.

• @EzgiLera eğer ülkeye giriş yaptıysan kimse engelleyemez hele kart da almış isen ama o dçnemi bilmiyorum.Elinizde vize var ama onu aktif edilmemişse hak mahrumiyeti olabilir.Covid dönemi çok kaotikti

• ⭐⭐

@kayaozturk 30 eylül 2024 biter 1 ekim 2024 2025 süreci başlar

• @salih-atilla sen hangi eyalete yerlesmeyi düsünüyorsun salih abi?

• ⭐⭐

@rezanclz 1 eylülde sikago üzerinden iowa faiefield gideceğim orada çok yakınım var zaten vize aldığımda bizi götürmek için türkiye ye geldi benim orada ev sorunum yok iş sorunumda yok sonrası belki abd başka eyalet düşünürüm

• @salih-atilla, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@rezanclz 1 eylülde sikago üzerinden iowa faiefield gideceğim orada çok yakınım var zaten vize aldığımda bizi götürmek için türkiye ye geldi benim orada ev sorunum yok iş sorunumda yok sonrası belki abd başka eyalet düşünürüm

Abi hayirli olsun iyi yolculuklar kendine de dikkat etmeyi unutma. Gezebildigin kadar gez kendine bol bol anı yarat 🙂 darısıda belkim bizlere de olur 🙂

• ⭐⭐

@rnc allah ne ömür verdi bilemem ama ömrüm yeterse oregondan başlayıp californiya sahili karış karış gezeceğim balık tutacağım houstondan başlayıp newyork sahili gezeceğim yol rotasını abd olan arkadaşlarıma uğrayacağım sekilde ayarlayacağım ayrıca kanadada çocukluk arkadaşım var onada gideceğim inşallah gerçekleştirebilirim inşallah 2026 senin yılın olur kısmet bu ne zaman kapını çalar kimse bilemez

• @salih-atilla, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@rnc allah ne ömür verdi bilemem ama ömrüm yeterse oregondan başlayıp californiya sahili karış karış gezeceğim balık tutacağım houstondan başlayıp newyork sahili gezeceğim yol rotasını abd olan arkadaşlarıma uğrayacağım sekilde ayarlayacağım ayrıca kanadada çocukluk arkadaşım var onada gideceğim inşallah gerçekleştirebilirim inşallah 2026 senin yılın olur kısmet bu ne zaman kapını çalar kimse bilemez

Gönlünce olsun abi umarim hayatin güzel mutlu saglıklı olur. ^

• @Sıla-Tütün çekiliş tamamen şans

• Herkese merhaba, basliklarda aradim ama malesef bulamadim. Ds-260 formu ile sorun yaşıyorum. 4 eylul 2024 tarihine mulakat icin rand aldim, ilgili siteden randevu da olusturdum ama ds-260 form numarasi ile sorun yasiyorum. Form numarasi ile formu retrieve edemiyorum. Case number ile oluyor ama ds-260 formunun sign ettikten sonra sag ust kosesinde cikan form numarasini sisteme girince forma ulasamiyorum. Ayni hatayi alan yada konu ile bilgisi olan varmidir? Ilgili konuyla alakali baslik var ve yanlis yere yaziyorsam kusura bakmayin lutfen 🙏

• ⭐⭐⭐

@airman Dv24 aşamaları başlığına girerek yapmanız gereken adımları inceleyebilirsiniz. Çünkü size gelen mail zaten randevu maili hangi siteden niye tekrar randevu almaya çalıştığınızı anlamadım. Bahsettiğim başlığa bakarsanız adım adım yazıyor

• ⭐⭐

@caakmemo sürecin başından sonuna kadar beraber hareket ettiğimiz çok kıymetli arkadaşım meslekdaşım ve üstadım @caakmemo istanbul havaalanından newjersey abd gidişine başladı allah yolunu açık etsin abd de başarılar mutluluklar dilerim ve derimki üstad 1 ay sonra bende geliyorum

• @salih-atilla yolun acik olsun abi darisi bizim basimiza

• ⭐⭐

@rezanclz herkesin hayali gerçek olsun herkese nasip olsun

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

126

46.1k
Users

4.6k
Topics

454.4k

| | | |