Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Yanlıs hatırlamıyorsam Corona döneminde göçmen vizesi olanların uçak haklarını iptal etmişlerdi.. öyle bir durumda vizenin süresinin geçmesi ihtimali ve sürecin çöp olma ihtimaline binayen sormustum Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. @Henry-bloor @erenotti

• @Yaşar-Baykal umarım sıkıntı yaşanmaz.. Yeni bir ülkeye göç etmek zaten baslı basına zorken, insan iyice ürküyor.

• Banned

@Yaşar-Baykal o yuzyilda bir olan herseyin kapandigi kaotik bir donemdi dv surecine yada kazanilmis haklara birsey yapamaz Trump keyfi olarak ha kapatabilir mi dv yi kapatir ama kazananlara birsey yapamaz atiyorum simdi kapatacam desin 2025 te alir 2026 da kapanir tabii federal mahkeme itirazi kabul edip bu karari iptal ederse oda devam eder ,Kisacasi korkmayin su saatten sonra surecinize birsey olacagini dusunmuyorum

• Mülakat mailini 22.05 de aldım case numaram 56xx herkese hayirlisini dilerim

• @Henry-bloor Amerikada Türkiyedeki kadar diktatörlük çalışmıyor abi. Trump başkanken ortadoğudaki bir sürü ülkenin vatandaşının (turistik sebepler dahil) Amerikaya girişini yasaklamıştı, 2 gün sonra kararı parlamento bozdu.

Kaçak girenler için bişeyler yapabilir ama ben de sınırdan kafasına göre girebilen insanları desteklemiyorum, düzensiz göçün Türkiyeyi ne hale getirdiğini görüyorsunuz.

• ⭐⭐

@Ben-Batur trumpin karari bozulmadi. Baskanligi bitene kadar uygulandi.

• Banned

@Ben-Batur kapi gibi green cardin olduktan sonra sana kimse birsey yapamaz rahat ol 🙂 enjoy us life !

• @Henry-bloor Abi kesinlikle 😃

• ⭐⭐

@yusufalak kardeşim şuan istanbul havaalanında houstona yolculuğa başlıyor allah yolunu açık etsin ayağına taş değdirmesin güzel haberlerini bekliyoruz söz verdik houstonda mangalı beraber yapacağız hayırlı yolculuklar

• @salih-atilla hayırlı yolculuklar darısı bize ve tüm greencard talihlililerine

• @yusufalak hocam iyi yolculuklar dilerim. herşey gönlünce olsun.

• Referenced by  Murat 4 Murat 4 

• malezya hala neden dağıtmıyor ya.. simon ise gelmez daha diyor….

• merhaba arkadaşlar. bir konuda kafam karıştı. ön başvurudaki e-mail adresim ile ds-260 formundaki e-mail adreslerim farklı. her ikisine de girebiliyorum o konuda sıkıntı yok. ama kcc e-mail gönderirken bunu bir sorun olarak görür mü, iki farklı e-mail adresi kullandığım için bana mail atmama ihtimalleri var mı? (benim dosya numarama kadar mülakata çağırdıklarını varsayarak soruyorum).

• ⭐⭐

@yusufalak şuan kanada sınırından abd ye girmek üzere houstununa kavuşmaya 2 saati kaldı ona söz verdim uçağı alana inene kadar izleyeceğim darısı greenkart talihlilerin başına

• @fyrnaa
    Geçen seneki gibi erken kota dolması vb. bir durumla karşılaşmamak adına bu sene temkinli gidiyor olabilirler. Ceac datasından gördüğümüz üzere de, bu sene 30 Eylül'e kadar süreci götürecek ve 55 bin kotayı tam doldurmayacaklar gibi görünüyor. Bu benim yorumum tabi.

• ⭐⭐

@yusufalak kardeşim artık houstondadır orada kardeşimizi karşılayan @semavi kadir beye türkiyeden ben ve diğer kardeşleri adına teşekkür ederim kendisine yeni hayatında mutlu mesut günler dilerim bu şarkı bitmez yusuf önce üstad @caakmemo sonra ben geliyoruz

• ⭐⭐⭐

@alis-s siz dosyanızı taşıdınız mı? taşıdıysanız sorularınızı sormanız gereken konu başlığı "DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları"

Dosyanıza mülakat atandıysa öğrenebileceğiniz yer çekilişi kazandığınız kontrol ettiğiniz bu sayfadan görebilirsiniz bilgilerinizi girerek

• Referenced by  ATS16 ATS16 

• @ATS16 hayır, mülakat tarihi verilmedi. sormak istediğim şey ben iki farklı e-mail adresi girdim. ön başvuru formu ile ds-260 formunda. bundan kaynaklı olarak "iki farklı e-mail adresi" beni mülakata çağırmama ihtimalleri var mı?

• ⭐⭐⭐

@alis-s 2024EU13XXX CN ile Ankara'dan mülakat bekliyorsanız mülakat ne yazık ki alamayacaksınız, süreç DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında detaylıca tartışılıyor.

Bir önceki mesajımda belirttiğim üzere Ankara veya dosyanızı başka bir konsolosluğa taşıdıysanız o konsolosluktan mülakat tarihi alacağınızı düşünüyorsanız https://dvprogram.state.gov/ESC/CheckStatus.aspx adresinden takip edebilirsiniz çekilişi kontrol ederken kullandığınız confirmation number ile (CN numarası ile değil).

Buna ilave olarak CN'inizde bir güncelleme yapıldıysa [email protected] e-mail adresinden DS260'da beyan ettiğiniz e-mail adresine e-mail gelecektir.

• 2024 talihlilerinin hakları ne zaman yanıyor ? Bilgisi olan var mı ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

45

51.4k
Users

4.8k
Topics

476.2k

| | | |