Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Arkadaşlar merhaba;
    Dolandırıcılık hakkında bilgilendirmek istiyorum ⚠️ mehmet adında, +90 552 000 81 37 nolu şahıs, türkiyede olmayan bir acentaya h2b için 7000$ ödedim deyip, insanları kendi ağına düşürmeye çalışıyor. Benim ile konuştuğunda bana böyle birşey söylemiyor ama diğer tüm arkadaşlarıma karşı bu şekilde anlaştım randevu aldım gibi konuşuyor. Mesajlaşmada göreceğiniz üzere, 4 mayısa randevu almış sözde ama 4 mayıs da konsosluklar kapalı zaten. Türkiye’ de bunun ile ilgili zaten acenta yok. Aşağıda profil fotoğrafını ve görüşmenin bir kısmını ekliyorum. Yeşilkartforumdaki kullanıcı adı @Flarmony Admin de bu kişiyi silmesini rica ediyorum.
    Lütfen gözünüz açık olsu arkadaşlar. Bu şekilde umut tacirleri çok türedi. Dikkat edelim 🙏⚠

    6CAF98FC-2F38-4E93-BB74-B2409A2C6611.jpeg 8905EFFF-7A3E-4C44-AF49-D287AD309EED.jpeg

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @orhanozbekk bilgilendirme icin tesekkurler sayin @orhanozbekk , bu tur girisimlere karsi tum forum kullanicilarini bilgilendirmemiz onemli... maalesef Turkiye'deki yasam sartlarindan dolayi insanlarin durumlarindan istifade etmek isteyenler cogaldi...

    bu kisi sizinle konustugunda kendi durumu icin ne dedi acaba?

    Iddia ettigine gore mulakat tarihi yarin oluyor... Sirketin ismini "My" diye mi yazdi size de?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Ayrica kendisi henuz foruma hicbir ileti yazmamis ama tabii ki insanlara ozelden yazmis olabilir. Kendisinin ozelden ulastigi forum uyeleri bana ulasabilirse harika olur. Buradan yazmak istemeyenler ozelden de bana bu konu ile ilgili yazabilirler. Ben anonim olarak aciklama yaparim.

    Lutfen guvenilir olmayan firmalara paranizi kaptirmayin arkadaslar.

  • Çalışma Vizeleri (H bölümünden taşındı  admin admin 

  • @crazycells Merhaba;
    Ülkemizdeki ekonomik şartları düşününce insanların çözüm arayışı içinde olduklarının farkındayım. Lakin bu helal paranızı böyle insan görünümlü mahlukatlara kaptıracağınız anlamını taşımıyor. Her duvara sırtınızı yaslanmıyacağınızı bilmeniz lazım. O sebep ile böyle güzel ve gerçekci bir platformdan yararlanarak bilgi sahibi edinip sürece hakim olduğunuzda, böyle insan görünümlü mahlukları da deşifre etmeniz kolay olacaktır. Lütfen dikkat edin arkadaşlar.

    Olaya gelecek olursam; bu kişi bana forumdan ulaştı ve telde görüştüğümüzde normal h2b süreci hakkında bilgi aldı. Bana böyle bir acenta veya para ödediğinden vb bahsetmedi. Telegram grubundan h2b randevusu aldığını falan yazmış. Bir kaçgün sonra da whatsapp grubumda bulunan bir arkadaşım bu yazıyı telegram grubundan görüp iletişime geçmiş ve bu konuşmayıda onunla yapmış. Arkadaşımda bana gönderdi, bende hatırladım hemen. Sonra tekrar aradım bu kişiyi haberim yokmuş gibi sordum durumundan bir gelişme var mı diye ve bana bu yazılanlardan yine bahsetmedi. Sonlara doğru sordum artık, sağda solda böyle şeylerden bahsediyor muşsun? dedim, ilk başta sen nereden biliyorsun dedi ve sonra hemen inkar etti. O sırada da telegramdan yazdıklarını ve profilini siliyor. Sonrası malum işte ☺

    Lütfen dikkat edin arkadaşlar, lütfen ⚠


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

102
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum