Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmen Olmayan Kişilerin Tecrübeleri

• @goodluck himm o maliyete bakmamıştım açıkçası. Olası başıma gelirse gelecekte o minvalde karşılaştırırım..

• ⭐⭐⭐⭐

Uzun zamandır buradan güncelleme paylaşmıyordum sizlere. Bizim ABD'ye geleli tam 1.5 yıl olduğu bugünlerde Avukat Muhammed Üzüm Bey ve ekibi ile yapmış olduğumuz O-1A başvurumuz onaylandığını öğrenmiş bulunuyorum. Artık diğer başvurular için çalışmaya başlayacağız. İnşallah en kısa zamanda diğer güzel haberleri de vermiş olurum. Bu süre içinde 4 DV Lottery başvurusu, 2 H-1B başvurusu yapıldı ama hepsi çekiliş olduğu için ne yazık ki olmadı. Biz de kendi işimizi kendimiz halledelim dedik ve bu süreçte onayımızı aldık. Darısı tüm başvuru yapanlara.

• @denizci10 Tebrik ediyorum. Hayirli olsun. Adiniza cok sevindim. Bildigim kadariyla onaylanmasi zor olan bir basvuru turu. Olaganustu yetenekli vize turu olmasi lazim. Dogru mu hatirliyorum?

• ⭐⭐⭐⭐

@dpdemir evet hocam.

O-1A: Individuals with an extraordinary ability in the sciences, education, business, or athletics (not including the arts, motion pictures or television industry) olarak geçiyor.

Benim alanım Business. Çok kolay bir başvuru değildi açıkçası hem benim hem de avukatlar için.

• @denizci10 Tebrikler dostum, kolayliklar dilerim 😊

• ⭐⭐⭐⭐

@MySea çok sağolun hocam.

• @denizci10 Tekrar tebrik ediyorum sizi ve avukatinizi. Zoru basarmissiniz. Hakkinizda hayirli olsun. Bircok insana destek oldunuz, belki de onlarin mukafati oldu bu basari.

• ⭐⭐⭐⭐

@dpdemir çok sağolun. Estağfurullah elimden geleni yapmaya çalıştım ve en iyisini diledim hep herkes için.

• Banned

@denizci10 Hayirli olsun ne guzel bir basari ,Umarim eb1 yada eb5 li gunleriniz de yakindir.Basarilar diliyorum.

• @denizci10 merhaba, çok tebrikler öncelikle hayırlı olsun sizin için. Kriterler olarak eb2 niw ile benzerlik gösteriyor neden O1A tercih ettiniz avukatlarınız ile mutlaka değerlendirmişsinizdir. Ben de eb2 araştırdığım için merak ettim, bilgilenmek için soruyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@Henry-bloor teşekkür ederiz darısı Green Card başvurumuza artık.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ahmet-0 öncelikle teşekkür ederim. Önce O-1A onayı almak iki avantaj sağlıyor hem dosyanın sağlam olduğunu gösteriyor hem de 3 yıl boyunca ABD de çalışma ve oturma izni veriyor. Hatta dilersek şu an Türkiye’ye dönüp vizenizi alıp gelebiliriz bile ama tabii şu an böyle bir düşüncemiz yok. O-1A onayı alarak bu dosyanın güçlü bir dosya olduğunu ispat etmiş olduk. Şimdi sırada EB1 veya EB2 NIW kararı var. Avukatımla haftaya bir görüşme yapacağız hangisi üzerinden ilerleyeceğimize karar vereceğiz. Ben de avukatım da adım adım gitmeye karar verdik.

• ⭐⭐

@denizci10 Muhammed bey instagramda paylaştı sizin tecrübenizi. hayırlı olsun

• ⭐⭐⭐⭐

@charon teşekkür ederim.

• @denizci10 tebrik ederim Orçun Bey. Sebat etmenin canlı, kanlı örneğisiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Alper-Bayram çok teşekkür ederim Alper Bey.

• ⭐⭐⭐⭐

Bu arada birçok kişi sürecimi merak etmiş. Şimdiye kadar ki tüm sürecimi imzamda kronolojik sırayla şeffaf bir şekilde paylaştım.

• Banned

@denizci10 avukat bence yanlış yönlendirmiş keşke direk eb2 niw yapsaydınız Eylül 2023 e kadar kekti.o1 daha zor .İşte neden Türk avukatla çalışmamak için benim için bir neden

• @Henry-bloor O1 EB 'ye göre bir tık daha kolay. Cepte keklik sınırsız uzatma hakkı var. EB'den red yedikten sonra O1 alınması da riske giriyor. Bence doğru yol bu sanki. Şimdi EB'den red alsa bile O1 ile yola devam..

• Merhaba arkadaslar buraya yazmaya anca firsat buldum kisa kisa aklima gelenlerden yazacagim belki faydasi olur. Ben Dallas TX teyim suanlik bir suredir yogundum change of status yaptim turistle gelip ilk isim Bank of America dan hesap acmak oldu SSN siz hesap acan tek yer bu banka arkadaslar 1 adres proof gostermeniz yeterli oluyor onda da yeni geldiniz sabit bir adresiniz yoksa PLS ti galiba tam adini hatirlamadigim yerden prepaid kart alip onla gelin yeterli olur dediler adres proof icin biz boyle actik ikincisi ehliyet isi turist vizesiyle cok kolay internetten online ders aliyorsunuz onunla ertesi gun bir DPS ofisine gidip basvuru yapiyorsunuz size gecici permit veriyor bununla direksiyon sinavini alabiliyorsunuz ehliyetiniz I-94 un gecerlilik suresi kadar geliyor ama arkadasim benden once change of status yapmisti ondan DPS teyit istedi I-94 un suresi dolmak uzere oldugu icin USCIS ten gelen yazidan sonra 1.5 yillik verdiler sebebini yaptigi change of status e bagliyoruz baska mantikli aciklamamiz yok. suanlik aklima gelenler bunlar firsat buldukca yazarim tekrar.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

77

55.9k
Users

4.8k
Topics

484.7k

| | | |