Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • 1.merhaba ben E2 vizesi için çok şey araştırıp okudum fakat bir şey kafama takıldı eğer usa da başvurulduğu takdirde iki yıl yurda giriş çıkış yapıldığı takdirde yine yeniden vizeye başvurulması gerekiyormuş, bu iki eşide mi kapsıyor? 2001 ve 2004 ekim ayı doğumlu iki çocuk var onlar E2 ye dahil oluyorlar mı? onların yurda giriş çıkışlarında problem olurmu?
    2. Green kart çıkmış bir kişi turist olarak usa ya gidebilir mi? pasaport kontrolünde belli oluyor mu? bilgileri oluyor mu? bir sorun teşkil edermi? çok teşekkür ederim.

  • Muslu Law Firm

    @gülcan, içinde söyledi: E2 vizesindeki 18 ve 21 yaşındaki çocukları kapsıyor mu?

    1.merhaba ben E2 vizesi için çok şey araştırıp okudum fakat bir şey kafama takıldı eğer usa da başvurulduğu takdirde iki yıl yurda giriş çıkış yapıldığı takdirde yine yeniden vizeye başvurulması gerekiyormuş, bu iki eşide mi kapsıyor? 2001 ve 2004 ekim ayı doğumlu iki çocuk var onlar E2 ye dahil oluyorlar mı? onların yurda giriş çıkışlarında problem olurmu?
    2. Green kart çıkmış bir kişi turist olarak usa ya gidebilir mi? pasaport kontrolünde belli oluyor mu? bilgileri oluyor mu? bir sorun teşkil edermi? çok teşekkür ederim.

    Sayın @gülcan, E2 vizesi ile ABD dışına çıkarsanız sonra vize almanız gerekir ve bu iki eşi de kapsar. E2 vizesi 21 yaşına kadar olan çocukları kapsar. Sonrasında çocuğun kendisinin bağımsız bir vizesinin olması gerekir. Anne ve babanın vizesinden faydalanamaz çünkü çocuk hukuki tanımı 21 yaşında sona erer. İkinci sorunuza gelirsek yeşil kart çıkmış kişi turist olarak ABDye girebilir. Ancak yeşil kart alındıktan sonra bu mümkün olmaz. Eğer DV lotaryasını kastediyor iseniz o mali yılın sonuna kadar yeşil kart alınmadan alınmış sayılmadığl için kazanılmış olması alınmış olması anlamına gelmez. Bu nedenle yeşil kart çıkmış ancak TCde işlemlerin sonuçlanmayacağını düşünen bazı talihliler turist vizesi ile ABDye gelip şartları uygun olursa ABD içinden statü değişikliği yolu ile yeşil kartı almaktadırlar.

  • Kilitlendi  admin admin 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

40
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum