Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Arkadaşlar herkese merhaba, yakın zamanda WAT programı ile ilgili başvuru yapmayı planlıyordum fakat yaştan ötürü kabul edilmedim. Birçok firmayla görüştüm. Fakat bir firma Camp Usa ile gidebileceğimi söyledi. Bu programı daha önce yapmış arkadaşlar biraz da olsa beni aydınlatabilir mi ? Gerekli videoları araştırmaları yaptım. Fakat İngilizce konusunda biraz eksiğim. Onun haricinde vize alma olasılığı genelde ne oluyor ? Kamptan sonra kalmanın herhangi bir yolu var mı ? Gitmeden kesinlikle şunlara dikkat et dediğiniz bir şey var mı ? Bölümüm tiyatro olduğu için bu anlamda orada çocuklarla çalışmalar yapabileceğimi düşünüyorum. Video çekip kendimi tanıtıp neler yapabileceğimi anlatmam gerekiyor. Bu konuda da videoda şundan bahset veya bunu dile getirme dediğiniz bir şey var mı ? Yani bunun gibi ve buna benzer sorular var kafamı kurcalayan. Konfor alanından çıkmamış biri olarak benim için büyük bir risk aslında. Bu yüzden de beni rahatlamak için söyleyebileceğiniz şeyler var mı ? 🙂 Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler dilerim.


  • @tiyatroiscisi öğrenci isen alımlar daha düşük dil seviyesi ile de yapılabiliyor mutfak veya temizlik işlerine veriyorlar ingilizcesi iyi olmayanları. Gittiktiğinde sana ssn numarası alıyorlar 3 aylık çalıştıracakları için. Vize değişikliği yapabilirsin, iltica edebilirsin veya başkalarıyla evlenebilirsin asıl olay bunların gerçek olması amerikanın en büyük kuralı yalanın olmaması ona göre haraket et bence


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

65
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum