Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @burhanaktas, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak

    Çok teşekkür ederim. Peki bu iş yerinden noter onaylı belge dışında başka bir belgeye ihtiyacım var mıdır ?
    Bir de Affidavits of supports ı864değil mi ? Kafam karıştı biraz.

    Dogrudur, linki duzelttim. I-864 aile sponsorlu vizelerde, I-134 ise is sponsorlu ve diger kategorilerde...

    Isterseniz linkteki yonergelere goz gezdirin, ne kadar kapsamli hazirlarsaniz o kadar iyi olur. Ozellikle vergi bildirimlere dair de belgeler olsun yaninizda.

    Suradaki bilgileri inceleyin, her ne kadar konsolosluk ozelinde yazilmis olsa da, belge listesi size bilgi verir:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/255/sponsorluk-islemleri-ve-yapilmasi-gerekenler-i-134-ve-i-864


  • merhaba, k1 vizemi yeni aldim.1 ay icinde amerikali nisanlim ile amerikada evlenecegiz.Turkiyeden cikis yapmadan once yanimda getirmem gereken belgeler nelerdir. nufus kayit ornegi, adli sicil belgesi ve dogum belgesini mufus mudurlugunden cikarttim. ingilizceye cevirdikten sonra yeminli tercuman tarafindan onaylatmam gerekiyormu veya noter. k1 vize basvuru icin doktor muayenisi ve asilar yapilmisti o belgeyide yanimda alacagim

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mackenziee, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak

    merhaba, k1 vizemi yeni aldim.1 ay icinde amerikali nisanlim ile amerikada evlenecegiz.Turkiyeden cikis yapmadan once yanimda getirmem gereken belgeler nelerdir. nufus kayit ornegi, adli sicil belgesi ve dogum belgesini mufus mudurlugunden cikarttim. ingilizceye cevirdikten sonra yeminli tercuman tarafindan onaylatmam gerekiyormu veya noter. k1 vize basvuru icin doktor muayenisi ve asilar yapilmisti o belgeyide yanimda alacagim

    Evlilik islemleri icin su konuyu incelemenizi tavsiye ederim:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/1683/amerika-da-evlilik-yapmak-evlilik-islemleri

    AOS icin yapilacaklar da su konunun ilk iletisinde mevcut:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak

    Simdiden hayirli olsun...


  • @crazycells merhabalar tekrardan , nereye yazacagimi bulamadim bende ana baslik altina yazmaya karar verdim. Evraklarimi doldurmaua basladim yolladigimda timeline olarak buradada paylasacagim alsigim sonuclari. Size sorum

    1. I765 formu part2 soru 27 ye C9 mu yazmam gerekiyor kategoriye? Cunku b2 ile geldim ve i130,i485 tum evraklarimi toplu yollauacagim.
    2. formlari doldururken bos birakacagim yerlere None,N/A yazmalimiyim yoksa hic bisi koymadsn bosmu birakmaloyim?
      Tesekkurler
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @burakpesen, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak

    @crazycells merhabalar tekrardan , nereye yazacagimi bulamadim bende ana baslik altina yazmaya karar verdim. Evraklarimi doldurmaua basladim yolladigimda timeline olarak buradada paylasacagim alsigim sonuclari. Size sorum

    1. I765 formu part2 soru 27 ye C9 mu yazmam gerekiyor kategoriye? Cunku b2 ile geldim ve i130,i485 tum evraklarimi toplu yollauacagim.
    2. formlari doldururken bos birakacagim yerlere None,N/A yazmalimiyim yoksa hic bisi koymadsn bosmu birakmaloyim?
      Tesekkurler
    1. Evet, (C)(9) uygundur...
      https://www.uscis.gov/system/files_force/files/form/i-765instr.pdf

    2. Bos yerlere N/A , Not Available ya da None yazmanizi tavsiye ederim, cevaplamayi unuttugunuzu sanmasinlar. Doldururken sizin de hicbir soruyu gozden kacirmamaniza yardimci olur.


  • @crazycells cok tesekkurler oyle yapacagim, ama 3 bosluk var o bolumde .. yani c 0 9 mu yazayim yoksa c 9 yazip 3. Boslugu birakmalimiyim

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @burakpesen, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak

    @crazycells cok tesekkurler oyle yapacagim, ama 3 bosluk var o bolumde .. yani c 0 9 mu yazayim yoksa c 9 yazip 3. Boslugu birakmalimiyim

    c 9 yazip, 3.yu bos birakin.


  • Merhaba!.ben daha oncelerinde de yazdım.ama acil bir durumum var.ben Ekim ayında ABD ye geldim.subat ayında evlendm.nisan ayında evraklarımızı gönderdik.mayıs ayında parmak izi verdim.travel evragı bekliyorduk.ama ben Cuma günü acil olarak çıkış yaptım.cumartesı Türkiye’ye geldim.smdi prosedür olarak ne yapmam gerekiyor.burdan acil bir durum için geldiğimi kanıtlayan bir belge bulabilirim.bu durumun HIc affı yok mudur?
    Şimdi ne yapmam gerekiyor..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @turkay, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak

    Merhaba!.ben daha oncelerinde de yazdım.ama acil bir durumum var.ben Ekim ayında ABD ye geldim.subat ayında evlendm.nisan ayında evraklarımızı gönderdik.mayıs ayında parmak izi verdim.travel evragı bekliyorduk.ama ben Cuma günü acil olarak çıkış yaptım.cumartesı Türkiye’ye geldim.smdi prosedür olarak ne yapmam gerekiyor.burdan acil bir durum için geldiğimi kanıtlayan bir belge bulabilirim.bu durumun HIc affı yok mudur?
    Şimdi ne yapmam gerekiyor..

    Acil durumlarda ABD'den cikmadan advance parole icin USCIS'e gitmeniz gerekirdi:

    ABD'de hangi vize ile bulunuyordunuz? H1B veya L vizesi mi?


  • Turıst vizesiyle çıktım.annemin ani gelişen sağlık sorunu nedeni ile çıktım.bu yüzden bekleyemedim

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @turkay, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak

    Turıst vizesiyle çıktım.annemin ani gelişen sağlık sorunu nedeni ile çıktım.bu yüzden bekleyemedim

    Gecmis olsun, sizi anlayabiliyorum; fakat ABD'ye girerken gorevliler onlerindeki resmi yonergeleri takip ediyorlar. Hicbir sorun yasamamak ve sureci riske atmamak icin siz de resmi yonlendirme ve uygulamalari takip etmelisiniz.

    Gerci siz de durumu anlayabiliyorsunuzdur, USCIS bu gibi durumlarda yasalari suistimal edenlerle, gercekten yasalara uyan kisileri ayirt etmek amaciyla ABD'den cikmadan once acil durumu gosteren evraklarla ve I-131 formuyla yerel USCIS ofisine gidilmesini istiyor: https://www.uscis.gov/green-card/green-card-processes-and-procedures/travel-documents/emergency-travel

    Su an sahip oldugunuz turist vizesini artik kullanabilir misiniz emin degilim, artik ABD'de gocmenlik isteginiz cok acik. Bu turist vizesini gocmenlik amaci guderek ABD'ye giris icin kullanamazsiniz. Sizin durumunuz bence gozden kacabilecek bir durum da degil maalesef. Dolayisiyla CBP gorevlisi bu vizeyle ABD'ye girisinize izin vermeyecek diye dusunuyorum.

    USCIS de I-485 basvurularinda, Advance Parole dokumani olmadan ABD disina cikilmasi durumunda basvurunun terk edildigini farzedip red edilecegini belirtiyor zaten.

    Maalesef sizin durumunuza uygun, alabileceginiz bir vize de mevcut degil. Isterseniz Muslu Hukuk Burosu'na da soruyu yoneltin, belki benim su an aklima gelmeyen bir vize yolu vardir.

    Fakat su an sizin uygulayabileceginiz tek gercek yasal yol yeni bir I-130 basvurusu yapip, gocmen vize surecini Turkiye'de bitirmek.

    Bunlar, durumun en kotu hali... Simdi de iyi olabilecek senaryolari konusalim... Ise yarayabilecek diger yol:
    USCIS size Advance Parole belgesi yolladiginda bunu biri size ulastirabilir ve bu belgeyi kullanip ABD'ye girmeye calisabilirsiniz. Kapidaki CBP gorevlisi bu dokumani almadan ABD'den ciktiginizi farketmezse girisinize izin verebilir. Boyle bir durumda yine mulakat gunu belgeyi almadan ABD disina ciktiginiz tespit edilmezse ve bu ayrinti gozden kacarsa yine basvurunuz olumlu sonuclanabilir. Bu senaryo da her seyin olumlu gittigi senaryo.

    Resmi basvurularinizdaki olusabilecek riskleri azaltmak sizin sorumlulugunuz, eger resmi yonergeleri ve uygulamalari takip ederseniz, hicbir sorunla karsilasmadan olumlu sonuca ulasabilirsiniz.


  • Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.surecten haber vericem kesinlikle..
    Muslu hukuk bürosuna da soruyu yonelticem belki başka bir alternatıften bahsedebilir..çok saolun.


  • Merhaba arkadaşlar 19 Temmuz Cuma günü K1 vizesi statüme bağlı olarak Aos Green Kart mülakıtına eşimle girdik.

    Görüşme saatimiz öğleden sonra 2.15 di biz başka şehirden gittiğimiz için sabah 10 da orada olduk.Mülakat saatine 30 dakika kalmadan giremeyeceğimiz belirtmişlerdi bizde hem zaman geçmesi hem de stresi azaltması açısından yakın da bulunan bi sinemaya gidip film izledik iyi de oldu.

    Uscis ofisine girdiğimiz de bize gelen mülakat evrağını sordular gerekli kontrolleri yaptıktan sonra aramadan geçirilip ilk banko da ki görevlinin yanına gitmemizi söylediler.İlk banko da ki görevli evrağımızı alıp doğum tarihimi sorduktan sonra fotoğrafımı çekip parmak izimi aldı.Ardından bekleme alanına geçip oturmamızı çağrılacağımızı belirtti.Yaklaşık 15 dakikalık bekleyişden sonra 2.30 da içeriden orta yaşlı bi beyefendi ismimi söylerek bizi çağırdı ve nasıl olduğumuzu sorup bizi odasına yönlendirdi.

    Bu aşamadan sonra mülakat başladı herşeyi hatırladığım kadarıyla belirtmeye çalışacağım unuttuğum noktalar elbet olacaktır ileride hatırladığım taktirde ilave ederim.

    M: Memur
    B: Ben
    E: Eşim
    BİS : Benim İç Sesim

    M: Merhaba nasılsınız kimliklerinizi alabilir miyim ?

    B : Merhaba teşekkürler siz nasılsınız ?Pasaportumu mu yoksa ehliyetimi mi istersiniz ?

    M : Ahha biz Amerika da kimlik sorduğumuz da her zaman ehliyeti belirtiriz ilk testten kaldınız !!

    B: Ben şok 😱

    M: Şaka yaptım sadece 😀

    B : Oh cool !!

    BİS :Kalp krizi geçiriyordum burda şakanın yeri mi biiiiipppp ☺

    M: Statünüzden dolayı K1 i kastediyor sizleri ayrı odalara almayı ve zorlamayı düşünmüyorum zaten niyetinizi açık açık belirtmiş ona göre yasal adımları atmışsınız.

    B ve E : Teşekkürler.

    M: Bana hitaben kapalı zarfınızı alabilir miyim ?

    B : Ben o zarfı ülkeye girişte gümrük görevlilerine teslim ettim.

    M: Nasıl olur o zarf gümrükte filan teslim edilmiyor.

    B: Gümrük görevlileri aldı zaten ülkeye girişte teslim edilmesi gerektiği belirtiyordu.

    M: Ah sizin statünüz K1 dı doğru pardon.

    B ve E : Güzel bi oh çektik ☺ Tabi benim iç ses terbiyesini bozdu o ayrı 😀

    M : Eşime hitaben bir belge uzatıp bakın Uscis çok ciddi bir kurumdur burada oyun oynamıyoruz bu belgeyi imzaladığınız anda bu şahsın beni işaret edip gelecek 10 yıl ki bütün hal ve hareketlerinden sorumlu olacaksınız lütfen bunu iyi düşünüp imzalayın.

    E : Biliyorum yalnız elim biraz titriyor sorun olur mu imzalarken.

    M : Sorun değil bu söylediklerimi herkese söylüyorum lütfen sadece söylediğimi düşünmeyin.

    B : Senin elin her zaman titriyor zaten ☺

    M : Tamam imzayı da aldığımıza göre devam edebiliriz lütfen soracağım sorulara düşünüp cevap verin birbirinize bakmayın ipucu vermeye çalışmayın çok gülünç durunlarla karşılaşıyoruz inanın lavabodan mesaj atmaya çalışanı dahi oldu.

    B ve E: Yok daha neler 😀

    M:Lütfen durmak istediğiniz yerde belirtin ama unutmayın şüphelirsem tekrar mülakat talebinde bulunabilirim.

    E ve B : Tamam.

    M : Statünüz K1 dı değil mi ?

    E ve B : Evet.

    M : K1 ile ilgili şovu biliyor musunuz ?(Bilmiyenler için böyle bir şov var 90 day with Fiance diye )

    E : Evet biliyoruz aslında bizde kendilerinden teklif aldık.

    M : (Heycanlı bir şekilde ) Katıldınız mı ?

    E : Hayır benden için Emre istemedi.

    M : Bana dönerek neden istemediniz ? Duyduğuma göre iyi de para veriyorlar .

    B : O şovda ki insanlar sadece oynuyorlar ve bu ilişkilerine zarar veriyor para için ilişkimizin yıpranmasını istemem bana göre değil.

    M : Tebrikler bravo 👏 Uscis de sizin gibi düşünüyor ve inanın o şovda ki kişiler için süreç olumsuz sonuçlanıyor.

    E : İyi ki de katılmamışız o zaman ☺

    M : Bana hitaben doğum tarihiniz nedir ?

    B : 11 Eylül XXXX .

    M : Doğmak için hiç iyi birgün değil diy mi ?

    B : Bana bağlı olan birşey değildi 😀

    M : Biliyorum benim oğlum da 11 Eylül doğumlu ama biz genelde 10 Eylül olarak söylüyoruz.

    B: Anladım.

    M : Bana hitaben eşinizin doğum tarihi nedir ?

    B : Tarihi söyledim.

    M : Kendisinin mesleği nedir?

    B : Geçen aya kadar şu mesleği yapıyordu lakin işini değiştirme kararı aldı ve bu Pazartesi de şu iş yerinde şu pozisyon da işe başlayacak.

    M: Eşime dönerek doğru mu ?

    E : Evet.

    M : Siz çalışıyor musunuz ?

    B : Evet şu isimli iş yerinde şu işi yapıyorum.

    M : Çalışma izniniz var mı ? Görebilir miyim ?

    B : Tabi ki buyrun .

    M : Güzel biliyorsunuz bu izne sahip olmasaydınız sizin için çalıştığınızı belirtmeniz sorun olacaktı.

    B : Evet.

    M : Ev adresiniz söyler misiniz ?

    B : Adresi söyledim.

    M : Ne zamandan beri bu adreste yaşamaktasınız .

    B : Amerikaya varış tarihimden itibaren tarihi de belirterek.

    M: Bu adres dışında birbirinizden ayrı kaldığınız oldu mu ?

    B : Hayır

    M : Peki bu adres dışında birlikte kaldığınız oldu mu tatil vs ?

    B : Evet christmas nedeniyle eşimin ailesiyle şu isimli yerde kaldık.Ve daha sonra eşimin ailesini ziyarete gidip onlarda kaldık.

    M :Anlıyorum.Eşime hitaben siz eşinizin ailesiyle tanıştınız mı ?

    E : Evet kendisini doğum günü için Türkiye de ziyaret ettiğim de ailesi ve arkadaşlarıyla tanıştım.

    M : Hangi tarihte ziyaret etmiştiniz.

    E : Eşim tarihi söyledi.

    M :Tekrar eşime hitaben şimdi ben eşinize daha önce Aos işlemleri esnasında doldurulan form da ki soruları hızlı bir şekilde soracağım siz de o sırada yanınız da getirmiş olduğunuz fotoğraflardan 5 tanesi seçin lütfen.Daha sonra size dönüp bu fotoğrafları bana açıklamanızı isteyeceğim.

    E : Peki

    M: Bana hitaben hazır mısınız ?

    B : Evet hazırım.

    M : K1 ve Aos başvurusu sırasında forumları doldururken belirtmiş olduğum herşeyi sordu
    evetli hayırlı sorulara kadar.Örneğin hiç daha önce amerika da suça karıştınız mı vs gibi.Yanıtlarıma göre cevapların yanına tutarlı olduğuna dair tık koydu çok şükür hepsine tutarlı şekil de cevap verdim.Ne var canım yanlış cevap verecek zaten daha önce de vermemiş miydin demeyin o esnada ki stres insana adını unutturur ☺

    M: Güzel bu aşama da tamam.Eşime dönerek seçtiğiniz fotoğrafları bana açıklar mısınız ?

    E : Açıklayarak kendisine verdi.Memur da kendi zarfına koydu.

    M : Evet bu aşamayı da geçtik şimdi sizden evliliğinizi destekleyici belgeri isteyeceğim.

    B ve E : Buyrun belgeler bunlar ; kira kontratı , eşimin tax kağıtları ,kredi kartı ekstreleri ve diğer belgeler.

    M : Banka hesap ekstrelerinizi göremedim ?

    B : Kredi kartının ekstreleri posta ile geliyor normal banka ekstreleri hiç gelmedi ama.

    M : Anladım hesabınız da ne kadar olduğunu görmek istemiştim tekrar dosyanızı gözden geçirirken buna dikkat edicem.

    BİS : Ah şimdi yandık.

    M : Tamam bütün aşamaları tamamladık benim sormak istediğim birşey kalmadı dosyanızı inceleyip onaylayabilirim yarın sabah sisteme girilmiş olur görebilirsiniz.
    Amaaa kesin onaylarım demiyorum öyle anlamayın onaylayabilirim diyorum tekrar incelememin sonucuna bağlı eğer gerek görürsem ek kanıt isterim ek kanıt talebini alırsanız vakit kaybetmeden istenilen evrakları bana ulaştırın.Son olarak reddedilmesi durumun da süreç uzayabilir tekrar görüşme talep edilebilir ama sizin öyle bir ihtimaliniz yok merak etmeyin.

    B ve E : Teşekkür ederiz.

    M : Sizin sormak istediğiniz herhangi birşey var mı lütfen varsa sorun.

    E : Ek kanıt isteyebilirim dediniz bu kanıt veya kanıtlar ne olabilir ?

    M : Örneğin banka hesabınızın dökümünü isteyebilirim.

    BİS : Taktı bu hesap dökümüne arkadaş ya.😤

    E : Anladım teşekkür ederim.

    Bizler ayağa kalkarız.

    M : Merak etmeyin elinizin titremesinden dahi anlaşılıyor gerçek bir ilişkiniz olduğu.
    Kimi çiftlerden buraya gelip hiç konuşmaya aktif katılmayıp telefonuyla oynayanı oluyor (Elleriyle de telefonla oynama hareketi yapıyor) Sizin birbirinizle olan iletişimiz sataşmalarınız evliliğinizin gerçekliğini gösteriyor.

    E ve B : Çok teşekkür ederiz.

    E : Evet elim titredi çünkü eşimi seviyorum.

    B : Sevsen iyi edersin 😀

    M: Ben sizi kapıya kadar geçireyim (Gülerek )

    M : Bana hitaben nasıl Alabamayı yaşadığın şehri seviyor musun ?

    B : Dürüst olmak gerekirse son zamanlarda yağmurladan dolayı sevmemeye başladım Londra da bu kadar yağmıyordur.

    M : Evet evet haklısın bu sene böyle oldu ama her sene böyle değil emin ol.

    B : Biliyorum eşim de aynısını söyledi.

    Kapıya varılır tekrardan el sıkışılır teşekkür edilir ve biter.

    2.30 da başlamıştı çıkışta saati kontrol ettiğim de 3.20 yi gösteriyordu yani 50 dakika kadar sürmüş.

    İlginç olan memur yanımız da götürmemiz gereken bazı belgeleri almadı
    örneğin birth certificate bunlardan biriydi gerek yok dedi. Siz yine de eksiksiz evraklarınızı götürün memurdan memura değişebilir.

    27 Temmuz 2019 Cumartesi günü yani 1 hafta geçtikten sonra Case Status New Card Is Being Produced olarak güncellendi.

    İtiraf etmeliyim ben zaman geçtikçe ek kanıt isteneceğini düşünmeye başlamıştım ama çok şükür öyle olmadı.

    Green Kart tarafıma ulaştığın da tüm sürecin ne kadar sürdüğü ile ilgili tarihleri de kronolojik olarak paylaşacağım arkadaşlar umarım sizler için de en iyisi olur şuan beklemedeyiz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Rookie elinize saglik. Hayirli ugurlu olsun 🙂


  • @crazycells biliyorum yanlış bölümdeyim florida da yaşayan arkadaşımın kızı bostonda üniversiteye gidecek orada oda arkadaşı arayan kız arkadaşlar var mı yada nasıl yardımcı olabilirsiniz teşekkürler


  • 2 hafta önce abd vatandasi ile evlilik yaptım. ABD'de öğrenci statüsüsü ile 2 yıldır yaşıyorum. Green card' basvuracağız. Ama okula devam etmek istemiyorum, çünkü çok pahalı o parayı green basvurusu için kullanmak istiyorum okula devam etmeyip statütümü kaydersem ne olacak. Crazycells üstat aydınlat beni.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @hüseyin, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak

    @crazycells biliyorum yanlış bölümdeyim florida da yaşayan arkadaşımın kızı bostonda üniversiteye gidecek orada oda arkadaşı arayan kız arkadaşlar var mı yada nasıl yardımcı olabilirsiniz teşekkürler

    forumun ilan bolumunde yeni bir baslik olusturabilirsiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/category/111/i̇lan-ve-duyuru

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Fırat-Aydoğmuş, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak

    2 hafta önce abd vatandasi ile evlilik yaptım. ABD'de öğrenci statüsüsü ile 2 yıldır yaşıyorum. Green card' basvuracağız. Ama okula devam etmek istemiyorum, çünkü çok pahalı o parayı green basvurusu için kullanmak istiyorum okula devam etmeyip statütümü kaydersem ne olacak. Crazycells üstat aydınlat beni.

    Hayirli olsun oncelikle.
    ABD vatandasi ile evlendiginiz icin statunuzu kaybetseniz dahi yasal olarak cok buyuk bir sorunla karsilasmayacaksiniz. Ama her zaman yasalara uygun sekilde hareket etmek sizin avantajiniza, islerinizi daha kolay sekilde cozebilirsiniz. Bu dediginiz durumda size tavsiyem, hemen bu konunun ilk iletisinde bahsedilen basvurulari yapmaniz. I-485 basvurusu sizin icin onemli olan basvuru, bu basvurunun alindigina dair 2-3 hafta sonra bir I-797 formu elinize gececek, bu form elinize gectikten sonra artik ogrenci statunuzu devam ettirmeseniz de olur. Fakat eger calismak istiyorsaniz o durumda EAD gelene kadar beklemelisiniz, bilginize.


  • Merhabalar tekrardan tum forumlarimi doldurdum , sadece tekrar gozden gecirirken bi soruda takili kaldim . I485 formu part 1, soru 16 ne yazmaliyim? Zaten 15 te passport numarami yazdim . Acaba baska bir numarami o ? Tesekkurler dilerim


  • Sayın @burakpesen hayır başka bir numara değil pasaport numaranızı yazmanız gerek.


Benzer Başlıklar

  • 1234
  • 116
  • 25
  • 114
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

95
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum