Merhaba, eşim ABD vatandaşı ve ABD'de. Ben ve çocuğum Türkiye'deyiz. Eşimi ziyarete gideceğiz. Çocuk için sorun yok ama benim vizem yok, daha önce hiç gitmedim. Göç etmeyeceğim sadece ziyaret amaçlı gidip en fazla 1-2 ay kalıp döneceğim. Hangi vize türüne başvurmam gerekiyor? Bilgisi olan bilgi verebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
-
@Berkan-Duru, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@GMT tam olarak anlayamadim. Ucsis dosyasi gonderildi. Sonra ki asama nvc. Oraya da yuklemeyeceksek nereye yukleyecegiz bu saydiklarimi 😁
İlk sayfayı incelediniz mi? Bi bakın dilerseniz 🤗
-
-
-
-
@Emly geç gördüm yorumunuzu. Öncelikle teşekkürler. Başarılı bir şekilde sürecin üstesinden geldiğiniz için sevindim. Mutluluklar dilerim, süreciniz umarım sorunsuz ilerler.
-
@nejlakerim, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
Merhaba benim bir sorum olacak. Evlilik dolayısı ile greencarda başvurduk ve biyometrik randevusu için cevap geldi. Giderken yanımızda eşimiz de gelmeli mi? Aynı zamanda dil konusu için çevirmene gerek var mı? Yoksa eşim kendileri ile benim aramda çevirmen olarak yardımcı olabiliyor mu? Deneyimi olup paylaşabilecek varsa cok memnun olurum
Biometric sizin adınıza ve sadece siz gidiyorsunuz. Dil konusunda problem yaşayacak bir durum yok. En fazla 15 dk süren bir işlem. Eşinizi almazlar. Ben de gitmiştim belki lazım olurum falan diye, giremezsiniz dediler ☺️ Tecrübeyle sabit yani.
-
Merhaba, eşim ABD vatandaşı ve ABD'de. Ben ve çocuğum Türkiye'deyiz. Eşimi ziyarete gideceğiz. Çocuk için sorun yok ama benim vizem yok, daha önce hiç gitmedim. Göç etmeyeceğim sadece ziyaret amaçlı gidip en fazla 1-2 ay kalıp döneceğim. Hangi vize türüne başvurmam gerekiyor? Bilgisi olan bilgi verebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
-
@gulderen_28 F3 vizesi göçmenlik başvurusu başladıktan sonra başvurunun sonuçlanmasını beklerken başvurabileceğiniz bir vize türüdür. Başvuruyu yaptınız ama daha sonuçlanmadı diyelim siz F3 vizesine başvuru yapıp eğer kabul edilirse ABD ye gidip orada başvurunuzun sonuçlanması bekleyebiliyorsunuz.
Durumunuza uygun vize alarak Amerika’ya gelin: Akrabalık Yoluyla Green Card başvurusu yapacak kişi önce durumuna uygun vize türüne ( F1, F2, F3, IR-1, IR-2, IR-5) başvurarak bir Amerika vizesi alır.Bu vizeyi alıp Amerika’ya gelen kişi göçmenlik başvurusu yapar. Amerika hükümeti akrabalık yoluyla Green Card başvurularında bir kota uygulamaktadır. Bu nedenle green card sonuçlanma süreleri biraz uzun sürebilmektedir. Başvuru sahibi evraklarını hazırladıktan sonra Amerika Dış İşleri Bakanlığı size verebilmek için göçmen vizesi kontenjanında vize numarası olup olmadığını kontrol eder. Göçmen Bürosu onay vermiş olsa bile hemen göçmen vizesi numarası alamayabilirsiniz ve bunun için yıllarca beklemeniz gerekebilir.
-
-
-
Selamlar arkadaşlar…
Ben Amerikan vatandaşlığı aldım ve Türkiye’de 16 yaşında bir kızım var annesi ile yaşıyor ve velayeti annesinde ,kızımı Amerika’ya getirmek istiyorum ve bir çok şey söylendi ama tam olarak açık bir bilgiye sahip değilim .kızım otomatik olarak vatandaşlık hakkı kazandı diye biliyorum ama onu ne şekilde ve nasıl Amerika’ya getirebilirim ve ne gibi evraklara ihtiyaç var diye sormak istiyorum?eğer bilgisi olan var ise lütfen yazsın …teşekkür ederi -
@OzYcKc, içinde söyledi: i-751 basvurusu (kosullu Green Card'in kosulunu kaldirmak)
Merhaba herkese,
Amerikan vatandaşı eşimle Türkiye’de evlendik. Evlendikten 9 ay sonra koşullu green cardım geldi ve Amerika’ya giriş yaptım. Tam 2 sene dolmadan ise yani bitiş suresinden 2 ay önce koşulun kaldırılması icin başvuruda bulunduk. Süreç esnasında yurt dışına çıkmam icin 2 senelik evrağım geldi (bu evrağı pasaporta işletiyor muyum?)
2 ay sonra parmak izi verdim. Başvuru süresinin üzerinden toplam 5 ay geçmesine rağmen sitede hala “başvurunuz alınmıştır” yazıyor. Hiç bir değişiklik olmadı statüde.
Eşimle onun psikolojik problemleri yüzünden ciddi problemler yaşıyoruz ve acil boşanmak istiyorum (Adresimi dolayısıyla posta kutusunu ayırmak). Burada bir is kurdum ve düzenim var, dönmek de istemiyorum.
Kartım gelmeden boşanırsam süreç nasıl isler?
Bundan sonraki süreçte eğer problem çıkıyorsa ki çıkacağını düşünüyorum, avukat tutmadan bu sürecin üstesinden gelebilir miyim?
Şimdiden teşekkür ederim 🙏Gecmis olsun.
Suradan basvuru formunun gonderildigi yerdeki islem suresini ogrenebilirsiniz:
Processing Times Processing Times
This site provides applicants the ability to see an estimate of the time to completion from submission of USCIS forms based on its adjudication location and subtype.
Bosanma surecini I-751 basvurunuz onaylandiktan sonra baslatmanizi tavsiye ederim. Zaten kosulsuz Green Card alacaginiz icin vatandaslik surecinde bosanmis olmaniz da bir problem yaratmayacak.
Ayrica bosanma islemleri genelde cok kisa surmuyor, ve resmi medeni durumunuz ancak mahkemenin son kararindan sonra "bosanmis" oluyor. Yani bu surece tek bir basvuru gozuyle bakmayin.
I-751 kosulunu kaldirmaniz icin evliligin devam etmesi gerekiyor (tabii bu durumun da istisnalari mevcut); ama kosulsuz 10 yillik Green Card geldikten sonra vatandaslik sureci icin evli olmaniza gerek yok, bilginize.
Ayrica sorularinizi Muslu Hukuk Burosu suradan ulastirabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
-
@crazycells bilgi icin tesekkurler bizde bu sekilde devam etmeye karar verdik.Ilgili basliklardan gerekli arastirmalari yapacagiz.
-
Yeni gocmenlik yasa tasarisina gore ( umarim yasalasabilir) Aile sponsorlugu altinda basvuru yapmis olan kilisilerin priority datelerinin uzerinden en az iki yil gectiyse yillik kotaya bakilmaksizin 2500 dolarlik bir ucret odemeniz halinde adjustmen of status talebinde bulunabileceksiniz.
-
@platon, içinde söyledi: Seyahat izniyle Türkiye'ye gitmek
Benzer şekilde, ögrenmek istediğim: USA de iken statü değişikliği ve GC basvurusu yapmış olarak, henüz GC çıkmadan USA dışına çıkabilirmiyiz? Bu günlerde CA da USA vatandaşının ebeveyni için başvurusu sonrası GC tamamlanmasına kadar gecen süre hakkında, yaklaşık fikriniz var mı?
Hangi vize ile AOS'ye basvurdunuz?
Eger AOS surecindeyseniz ABD disina cikmamalisiniz, eger I-131 basvurusu yapmadiysaniz ve ABD disina cikarsaniz AOS sureciniz iptal edilebilir.
Su basliklari incelemenizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak
https://yesilkartforum.com/forum/topic/134/re-entry-permit-i-131-form-ve-i-327-belgesi/
-
@numan011, içinde söyledi: DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak
Merhabalar,Amerikada yaşayan kızarkadaşımın DACA vizesi mevcut(bu sene vizesini sorunsuz yeniledi tekrardan)eğer kızarkadaşımla evlenirsem aile dayanaklı green card veya benzeri bir oturum izni alabilir miyim ve ne tür bir statüye sahip olurum? Bu konuda bana cevap verip bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.
Maalesef DACA statusundeki kisiler ne ABD vatandasi, ne de Green Card sahibi olarak sayilmiyor. O nedenle tahminimce DACA statusune sahip biriyle evlenmek size gocmenlik icin hicbir fayda saglamayacak. Ama emin olmak adina, sorunuzu bir de Muslu Hukuk Burosu'na sormanizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
-
-
@aloely, içinde söyledi: Abd' de illegal duruma düşüp Evlenmek
Merhaba k1 vizesiyle evlilik yaptım. Adjusment of status başvurusnu yapmıştım. Eşimle tartışma sonucu tutuklandım küçük bir anlaşmazlık olduğunu avukatlar aracılıgıyla mahkemeye sunduk ilk duruşmada serbest bırakıldım. Daha önce herhangi bir kaydım yok. Bundan sonra ki süreçte bir mahkeme daha olacagını söyledi avukatım. Bundan sonra ki süreçte green card almam olumsuz sonuçlanabilirmi? Yardım ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler
Evliligi bitirmeyi mi dusunuyorsunuz?
-
@efe, içinde söyledi: Evlilik yolu ile Green Card Gorusmeleri Olumsuz sonuclanan
Merhabalar,
Turist vizesiyle geldiğim amerikada kız arkadaşımla tanışıp nişanlandık. Vize bitiş tarihime yaklaşık 25 gün var ve avukata başvurduğumda extend yapmana gerek olmadığını direkt evlenmenin daha mantıklı olduğunu söyledi. Türkiye’de daha önce evlilik yapıp boşandım ancak boşanma ilamım yok fakat nüfüs kayıt örneğinde boşandığım yazmakta. Bu belge ile başvuru yapmam da sıkıntı olur mu yoksa konsolosluktan bu belgeyi alma imkanım varmıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim .Yakin zamanda evlilik planiniz varsa o sekilde ilerleyin, cunku artik gocmen olma amaci guduyorsunuz, bu sartlar altinda turist vizenizi uzatmak cok dogru bir karar degil.
Bosanma kararini veya kopyasini sanirim sadece mahkemelerden alabiliyorsunuz, konsolosluklarin bu belgeyi cikartma yetkisi oldugunu sanmiyorum ama isterseniz eyaletinize bakan TC konsolosluguna email gonderebilirsiniz (Forumu da bu konuda guncellerseniz harika olur!).
Vukuatli nufus kayit ornegini ise konsolosluktan alabilirsiniz ve bu belgede de bosandiginiz yaziyor olacak, bu belgenin ingilizcesini de verecekleri icin yeterli olmasi lazim diye dusunuyorum (NVC'nin bu belgeyi kabul ettigini biliyorum, ama USCIS'ten emin degilim maalesef).
-
@oldtiger, içinde söyledi: Yaş konusu
Merhaba, 72 yaşında olmam evlilik yoluyla göçmenlik için bir avantaj sağlar mı?
Evliliğinizin gerçek olduğuna ikna olurlarsa, yaşınızın bir avantajı veya dezavantajı olmayacaktır.
ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
-
@Duygu-Sayiner, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
@crazycells Merhabalar, bana green card surecimde cok yardimci olmustunuz, gecici green cardimi aldim gecen sene, mulakat sirasinda bana ayni belgeleri ekstra bir belge ile yeniden bu Aralikta gondermemi istedi. Ilk gonderdigim gibi cok detayli mi gondermem gerekiyor, fotograflar vs dahil olmak uzere, o ekstra belgenin ne oldugunu o heyecandan hatirlamiyorum fakat internette bulacagimi dusunuyorum, ama siz biliyorsaniz bu konuda da yardimci olabilir misiniz?
Tesekkur ederim
I-751 formunu mu doldurup gonderdiniz?
-
@crazycells Henuz bir sey gondermedim Aralikta gondermem gerekiyor, sanirim dediginiz belgeyi gondermem gerekiyor. Yaninda ek olarak da tum ilk basta yolladigim belgeleri istedi, fotograf gibi kanit gereken seyler de gondermem gerekiyor mu?
Tesekkur ederim -
@Duygu-Sayiner, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
@crazycells Henuz bir sey gondermedim Aralikta gondermem gerekiyor, sanirim dediginiz belgeyi gondermem gerekiyor. Yaninda ek olarak da tum ilk basta yolladigim belgeleri istedi, fotograf gibi kanit gereken seyler de gondermem gerekiyor mu?
Tesekkur ederimevet gerekiyor, fakat bu sorulariniz icin yukaridaki basligi ya da su basligi kullanirsaniz daha iyi olur:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/267/i-751-basvurusu-kosullu-green-card-in-kosulunu-kaldirmak
Soruyu tekrar sorun, orada daha ayrintili konusalim.
-
@crazycells merhaba, bu başlık altında tüm yorumları okuyacaktım fakat biraz acil bir durum var ve eşimle kafamız karıştı. K1 ile amerikaya geldim ve nikahımız yapılacak ama soyadım konusunda ne yapacağımızı bilmiyoruz. Biz greencard başvurusu uzamasın diye soyadı değiştirmemeyi düşündük. Haliyle türk konsolosluğuna da bildirmeyeceğiz çünkü otomatik ekleniyormuş soyadı. Pasaport ve diğer şeylerin değişimi süreci uzatır diye düşündük. Bu durumda ne yapılması daha doğru? Eşimin soyismini almak için greencardın çıkmasını mi beklemeliyim. Nasıl bir yol izlemeliyiz ?
-
@tugb-ylmz, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
@crazycells merhaba, bu başlık altında tüm yorumları okuyacaktım fakat biraz acil bir durum var ve eşimle kafamız karıştı. K1 ile amerikaya geldim ve nikahımız yapılacak ama soyadım konusunda ne yapacağımızı bilmiyoruz. Biz greencard başvurusu uzamasın diye soyadı değiştirmemeyi düşündük. Haliyle türk konsolosluğuna da bildirmeyeceğiz çünkü otomatik ekleniyormuş soyadı. Pasaport ve diğer şeylerin değişimi süreci uzatır diye düşündük. Bu durumda ne yapılması daha doğru? Eşimin soyismini almak için greencardın çıkmasını mi beklemeliyim. Nasıl bir yol izlemeliyiz ?
Insanlar farkli ulkelerde farkli soyisimlere sahip olabilirler. Turkiye'deki soyisim ile ABD'dekinin ayni olmasi sart degil, dolayisiyla hangisinin dogru oldugu tamamen sizin tercihinize kalmis.
Turkiye'deki yasalara gore esinizin soyismini otomatik olarak alacaksiniz; ama ABD'de bu sekilde bir yasa yok, dolayisiyla hangi ismi kullanacaginiz size kalmis. Belgelerde iki soyismin veya tek soyismin yer almasi bir karisiklik yaratmaz.
Siz ABD'de hangi soyismi kullanacaksaniz formu o sekilde doldurmalisiniz.
-
@crazycells cok tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin
sadece belgelerde karisikliga yol acar mi, turk konsolosluguna gec bildirmek sorun olur mu, daha sonra soyisim degistirme islemleri uzun surer mi gibi konularda emin olamadik.
-
Herkese merhaba. Dun mulakatimiz vardi. Mülakat güzel geçti ancak kesin bir karar soylenmedi bize (sanirim normal prosedur bu).
Dün mulakattan ciktiktan yaklaşık 3 saat sonra case status check sayfasında i485'i kontrol ettiğimde 'New Card Is Being Produced' çıkıyor. Rica ediyorum sunun dosya onaylandi kartinizi üretiyoruz anlamina geldigini konfirme edebilir misiniz? Kafayi yemek üzereyim cunku I130'i kontrol ettigimde hala Case Was Received yazıyor bu yuzden emin olamıyorum.
Su karti hayirlisiyla bi elime alayim tum sureci tek tek yazacağım buraya.
Cok tesekkurler.
DÜZELTME: Hem I485 hem de I130 Case Was Approved oldu. Kart gelsin yazacağım bütün süreci.
-
@tugb-ylmz, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
@crazycells cok tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin
sadece belgelerde karisikliga yol acar mi, turk konsolosluguna gec bildirmek sorun olur mu, daha sonra soyisim degistirme islemleri uzun surer mi gibi konularda emin olamadik.
Selam Tuğba Hanım. Ben kendi soyadımı da eşimin soyadını da kullanmak istediğim için elimde sadece marriage certificate varken AOS formlarını bu şekilde (yani iki soyadıyla) doldurdum. Tutarlı olduktan sonra bir sorun olmuyor. Öncesinde konsolosluğa evlendiğimi beyan etmiştim. Pasaport ve kimliğimi ise AOS başvurumu yaptıktan 4-5 ay sonra yeniletmek için başvurdum, bir haftaya falan gelir o da. Yani özetle bizim konsoloslukta belge değiştirme işleri çok hızlı halloluyor, USCIS'te de tutarlı olduğunuz sürece sorun olmuyor. Kimliğinizi kanıtlamak için mevcut pasaportunuzla evlilik sertifikanızı kullanabilirsiniz.
-
@choasista, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
Herkese merhaba. Dun mulakatimiz vardi. Mülakat güzel geçti ancak kesin bir karar soylenmedi bize (sanirim normal prosedur bu).
Dün mulakattan ciktiktan yaklaşık 3 saat sonra case status check sayfasında i485'i kontrol ettiğimde 'New Card Is Being Produced' çıkıyor. Rica ediyorum sunun dosya onaylandi kartinizi üretiyoruz anlamina geldigini konfirme edebilir misiniz? Kafayi yemek üzereyim cunku I130'i kontrol ettigimde hala Case Was Received yazıyor bu yuzden emin olamıyorum.
Cok tesekkurler.
DÜZELTME: Hem I485 hem de I130 Case Was Approved oldu. Kart gelsin yazacağım bütün süreci.
Sizin adınıza çok sevindim! Bence olmuş bile, hayırlı olsun şimdiden
Benim size ve ilgilenen herkese bir sorum olacak. Sağlık raporunuzu AOS paketinizle mi göndermiştiniz, mülakat sırasında mı teslim ettiniz? Mülakatta Covid aşınız olup olmadığını sordular mı?
Ben doktor imzalı I-693 formumu Temmuz ayında ama AOS paketimi gönderdikten sonra aldım. Medical exam formunu mülakatta vereceğim yani ama Eylül ayında falan Covid aşısı zorunluluğu getirildi. Benim formumda haliyle Covid aşısı yok. Sorun olur mu olmaz mı diye merak ettim.
-
Cok tesekkurler.
Ben de dosyaları gönderdikten sonra alip mulakata yanimda götürdüm ancak ben raporu aldigim hafta covid asisi zorunlu hale gelmisti dolayisiyla formda dogrudan covidle ilgili ibare var mi emin degilim ancak doktor covid asi kartimi gormek istemisti.
Siz giderken covid asi kartinizi yaninizda gotururseniz hic bir sorun olacagini sanmiyorum.
-
@choasista biz esimle cok sevindik ne zamandir bekliyorduk sizinkini. hayirli ugurlu olsun. ben hala bekliyorum sistemde en ufak bir oynama veya tarih verilmesi yok. uscise mesaj attim ne zaman alicam diye surec hesaplayici linki gondermisler. baya uzuldum. calisamiyorum evde patlamak uzereyim....
-
Merhaba, cok tesekkur ederim oncelikle. Benim dosyaları gonderdigim tarihle mulakat tarihimiz arasinda tam 6 ay var. Benim de EAD gelmedi. EAD'den once mulakat tarihi gelince cok sasirdik acikcasi cunku biz 2022 yazdan once gelmez diye dusunuyorduk. Atlanta'da bir arkadasim var o benden once gonderdi ama biometricsten sonra hala bir gelisme yok. Dolayısıyla zannediyorum en önemli etmen field office'in neresi oldugu. California'daki bir arkadasimdan duydugum orada 6 ay icinde mulakat tarihi vermeye baslamislar. Bizim burada konuştuğumuz bir avukat da (Iowa) USCIS'in covid kaynakli backlogdan kurtulmaya basladiklarini randevulari hizlandirdiklarini soyledi. Özetle tahmin ettiginizden daha kisa surede gelebilir mulakat. Tum surecle ilgili bol sans dilerim.
-
Selamlar,
@choasista arkadaşımızın da dediği gibi bu işler biraz eyalete de bağlı sanırım. Ben de başvuralı 6 ay oldu, Kasım'da parmak izi randevum vardı, onun dışında ne bir seyahat izni, ne bir çalışma izni. Geleli 1 yıl oldu, bunaldım biraz maalesef.
Not: Benim case'im National Benefits Center (yani sanırım local office'im Texas Service Center) tarafından işleniyor.
@choasista Mülakat deneyimlerinizi paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyorum ^^
-
Merhaba
Biz basvuru dosyamizi 12 Nisan da gondermistik. 27 Eylul de biometric randevumuz vardi. 20 Kasim da calisma iznim ve seyahat iznim geldi. 13 Aralik ta da mulakatimiz var. Sonuclarini da size bildiririm. Herkese bol sans -
@choasista @btxtr benim fiekd office newark hesaplayiciya baktigimda 26 ay gosteriyor parmak izini verdim tekrardan sponsorluk belgesi istediler sonrasinda ne bi onay ne bir cevap hicbir hareket yok. nj jy zaten en cok bu islamlarin oldugu bolgeler.. @choasista sizden sonra cok umutlanmistim ama simdi bakiyorum sifir umut. dediginiz gibi eyaletten eyalete degisiyotr. ben cok yanlis bi bolgedeyim erken beklemek icin maalesef
-
@mazk2104 Siz Eylül ayında başvurup Ekim ayında biometrics randevusuna gittiyseniz benim sürecime göre bayağı hızlı olmuş aslında. Newark için I-485 processing time 14-23 ay gösteriliyor. Buna göre sizin ilerlemeniz garip derecede hızlı. Belki web sitesi geriden geliyor olabilir. Ben tam olarak hangi office bakıyor onu da anlamadım, öyle rastgele bakıyorum TX veya Texas seçeneklerine.
-
@choasista, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
Cok tesekkurler.
Tebrikler, hayirli olsun.
Evet, dediginiz gibi o mulakatlarda sadece olumlu veya olumsuz goruste bulunup dosyayi ust birimlere gonderiyorlar. Daha sonra dosyaniz ilgili birimler tarafindan onaylaniyor.
Hem I-130 hem de I-485 formu onaylandiysa yakin zamanda GC'ye kavusacaksiniz demektir.
-
@buay, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
Merhaba
Biz basvuru dosyamizi 12 Nisan da gondermistik. 27 Eylul de biometric randevumuz vardi. 20 Kasim da calisma iznim ve seyahat iznim geldi. 13 Aralik ta da mulakatimiz var. Sonuclarini da size bildiririm. Herkese bol sansbilgilendirme icin tesekkurler. Yarinki mulakatta bol sanslar.
Hangi eyalet/sehir'desiniz acaba? O da bilgi olarak kalsin...
-
Biz New York tan başvurduk. Güzel dilekler için teşekkürler.
-
@btxtr ben uscise mesaj yolladim ne zaman calisma iznim geliyor bir uyari gorecek miyim web sitesinde diye onlar da cok alakasiz sekilde field office in newark i 485 newarkta kac ay suruyor ona bak gibi bir yanit yollamislar. onu baz alarak baktim bende cok uzun sureler gosteriyor. ben de o mesaj gelene kadar field office im neresi bilmiyordum. parmak izini de newakrta degil elizabette verdim. ben de cok hizli oldugunu dusunmustum ama hicbir yanit bir sey gelmedi uzun suredir vallahi ne isler kacti cok uzuluyorum
Benzer Başlıklar
146
21.3k
Users
4.0k
Topics
282.3k