Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Space34 I485 ve I130 approved olduktan sonra 1-2 hafta icinde kartiniz geliyor. Mulakat olacaksa I-130 approvaldan once oluyor genellikle.

• @EfeNevada inşallah dediğiniz gibi olur. peki kartın postaya verilip verilmediği yönünde bir case güncellemesi olacakmı?

• Benim ı 130 bir seneyi gecti onaylanalı fakat ı 485 halen ses yok processing time 18,5 month diyor ama boyle olan varmı daha once basına gelen

• @Space34 Gelmedi bana 2 hafta icinde gelicektir.

• @çotonak28 Evet olabiliyor. Bazilarinda arka arkaya onaylaniyor bazen I485 cok daha uzun suruyor.

• Belgelerimi 3 Ekimde USCIS'e gonderdim ve 9 Ekimde teslim edildi. Gonderirken kredi karti bilgilerimle birlikte gondermistim fee odemeleri icin cek yazmadim. Bankam odemeyi onaylamadi ve 10 Ekim tarihinde reddedildi. Daha once bu durumu yasayan var mi? Ne yapmam gerekiyor? Dosyam geri mi gonderilecek yoksa benim cek yazip USCIS´e gondermem gerekiyor?

• @BosadamFL Gecmis olsun. Ben de kredi kartiyla odemek icin ne olur ne olmaz diye talimat vermek icin bankaya gittim, uscis kartimdan boyle bir meblag cekecek lutfen onay veriniz demeye. Bankadaki gorevli talimat verilse bile bazen sistemin odemeyi onaylamadigini soyledi, cek hazirladi bana, en temizi bu diye. Sanirim tekrar gondermeniz ve odeme isini saglama almaniz gerekiyor. Money order veya cekten sasmayin.

• Merhabalar, statüm biteli 5 ay oldu evlilik dosyasını muhtemelen 7. ayda göndereceğim. I-485 formunda 6 aydan fazla yasadışı kaldınız mı diye bir soru soruluyormuş. Bu durumda bir sıkıntı yaşar mıyım ? Yoksa Amerikan vatandaşı ile evlendiğim için muafiyet devam eder mi ? Bilen birisi varsa cevaplarsa sevinirim.

• ⭐⭐

@eyuphanyl muafiyet 6 aya kadar. Zaten formda da yaziyor.
    size neden istisna uygulasınlar?

• @charon @eyuphanyl Amerikan vatandaşı ile evliler statü dışı kalsa bile affediliyor diye biliyordum ben de. Aşağıdaki linkteki Bars to adjustment of status kısmından inceleyebilirsiniz.

• @charon Bahsettiğim şey istisna uygulamak değil, 6. Aydan sonra ne gibi bir sorun ile karşılaşırım veya karşılaşır mıyım ? Edindiğim bilgilerde “evli olduğum için statü dışı kalmak affediliyor” bilgisi var ama zaman konusunda bir bilgi yok. 6 ay sonrasında ne oluyor onu öğrenmeye çalışıyorum.

• ⭐⭐

@eyuphanyl benim bildiğim eğer siz 6 aydan fazla overstay yapmışsanız, evlilikle green card alamıyorsunuz.

• @charon Abi sen totalde yanlış biliyorsun da neyse, hiç bir şey bilmeyerek sormuyorum bu soruları sadece daha iyi bilen birisi varsa daha iyi bilgiye erişmek için soruyorum. 6 aydan fazla overstay kaldıysam greencard alamam diye bir bilgiye asla rastlamadım 🙂 (2 sene overstay yapıp alan var) yine de teşekkürler 🙂

• ⭐⭐

@eyuphanyl USCIS kurallarina bakmak lazim.

• Arkadaslar merhaba.Ben 5 eylulde abd vatandasi esim uzerinden basvurdum calisma iznim geldi fakat seyahat iznim gelmedi Gc ise interview attended complete olarak gozukuyor ve karar asamasina gecilmis.Tahmini karar suresi ise 15 ay olarak gozukuyor.Tecrubeli ve bilgili arkadaslar bunun nevanlama geldigi konusunda yardimci olabilirler mi?Herkese sevgiler tesekkurler

Benzer Başlıklar

• 9
  • 1305
  • 185
  • 56
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

53

49.0k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |