Curtis Morrison bireysel davalar dahil hiç bir davada başarı elde edemedi. Olan biz davacıların parasına oldu. Hiç bir bireysel davacıya rezerv vize çıkmadı. İleride dava açmayı düşünen olursa dip not olarak kalsın.
-
@Ahmet-Demetgül her konsolosluk tercümana izin vermiyor araştırmanız gerekir taşıyacağınız konsolosluğa bağlıdır
-
Hala bi ses yok mahkemeden ! Şubat ayına girdik 4 ay oldu herhalde.
-
@sameTepecik doğrudur, benim söylemek istediğim sizin özelinizde değilde arka planda biz beklerken orda birileri dosyayı inceleyip konsolosluk görevlisinin önüne koymadan sıkıntılı bir yer var ise işaretliyordur gibi geliyor bana. Tek tek dosyaları kendileri incelemiyorlardır .
-
@TuRquality dosyanız DOCQ olduysa kcc yapmaz taşıma işlemini, gitmek istediğiniz konsolosluk yapmalı.
-
@trgt 3 haziran submit tarihi maalesef ki DV2022 süreci için kötü bir tarihti. Geçen sene bu tarih ve sonrasında submit eden bir çok kişi mülakatlarını çok geç aldı büyük bir kısmı da alamadı hatta ne yazık ki. Sırf bu yüzden bir çok kişi ülkenin 4 bir tarafına gidip oradan mülakat almaya çalıştı bu durumu yaşayan yalnız biri değilsiniz. Çok daha küçük CNye sahip kişiler bile sırf submit tarihleri nedeniyle sürecini başarılı sonuçlandıramadı
-
@Gökhan-Öz @hope123 dedigi gibi bunu artık kestirmek cok zor. Bakalım bu hafta nasıl bi mülakat dağılımı olucak..
-
Salam, bizim vizalarimiz approve alibdir, biz Amerikaya gedib green card apply edib geri donub 2-3 ay icherisinde getmek isteyirik. Legal olaraq green card goturmeden passportdaki viza ile girish cixish elemek mumkundur?
-
Gordugum inceledıgım kadarıyla süreci 20 den itibaren Türkiye için makaraya dönmüş bu olay , bunu bizlerde yasadık elbette
Yeni yılın yeni bir akış açısına , mantıga ve adalete vesile olmasını diliyorum tüm adaylar adına.. bu bozulan mantıgın geçici oldugunu inanmak istiyorum (3 yıl yeterli bir süre)
-
@Berk-Şendil en son submit tarihi.. düzeltme yapıldıysa yapıldığı tarih dikkate alınır yani.
-
selam ben Türkiyede okuyorum benim ingilizcem iyi deyi ben mulakat zamanı gürcüstanı diyilde Türkiyeni ankara konsolugunu secme hakım varvı cünki ben gürcüstan dili bilmediyimden igilizcemde iyi deyil eyer konsolostuk secme hakım yoksa gürcüstana gitdiyimde tercuman apara bilirmiyim ve mülakata gitmeden önce söylenmelimi nasıl söylenin yardımcı olursanız cok sevinirim . ÖNCEDEN TEŞEKÜRLER
-
@ayvalik10 O zaman case number konusunda da ayrıca şansa ihtiyacımız var.teşekkür ederim bilgi için.
-
@crazycells Merhaba hepinize, mesleğime Commercial and Industrial Designers SVP Range 2-4 years of preparation (7.0 to < 8.0) puanı vermekte. Şirket yöneticisiyim ve endüstriyel makine tasarımcısıyım, ürün geliştirme ve üretim planlamayı ben yapıyorum. Fakat lise terkim. Arge si tamamlanmış cihazların endüstriyel tasarım patentleri var 2016 den bu yana 12 adet patentin sahibi şirketim tasarımcısı benim. Türk Patent Endüstrisin patent ile ilgili evraklar da gözükmekte. Talihli olma durumunda, patent evraklarına ek yaptığım iş ile ilgili ne tip evraklar yanımızda götürmemiz gerekir? Mesela 4 ülke ile distribütör anlaşmalarımız var bu tip evraklar olması gerekir mi?
-
@srhnkskn hocam tebrik ediyorum. Benim adli sicil kaydıma olan soruma cevap vermişsiniz teşekkür ederim. Umarım ben de bir problem yaşamam. 🙂
-
Red alanlar gelmediği için neden reddedildiğini bilemiyoruzda. Başvuru formunu yanlış doldurulup doldurulmadigini mülakatta evrak kontrolünde yapıyorlar sanırım.
-
DV2022 de verilen vize sayısını 21 Ekim güncellemesiyle travel.state.gov da açıklamışlar. Bu sayının üzerine dv22 dava sürecinde hükümet avukatlarının açıkladığı Aos yapıp greencard alan 1440 kişiyide eklemeliyiz
Screenshot_20221101-175651_Chrome.jpg
Update on Worldwide Visa Operations Update on Worldwide Visa Operations
Screenshot_20221101-195856_Twitter.jpg
-
-
Eki 22, 2022 / news_news
Green Card: Türk vatandaşlarına Yeşil Kart çıkma olasılığı ne? Green Card: Türk vatandaşlarına Yeşil Kart çıkma olasılığı ne?
Türkiye’den ayrılıp yurtdışında yaşamak isteyenlerin sayısı giderek artıyor. Ancak Batılı ülkelerden turist vizesi, yaşamak için oturum ve çalışma izni alabilmek oldukça zor. Seçeneklerden birisi “Amerikan rüyası.”
-
-
-
@gucarslan görüşmeyi kaçıranlar için ses dosyalarının olduğu linke aşağıdaki tweet üzerinden ulaşabilirsiniz ⬇️
DV2022 Bou Jabbour v Blinken Davası - (Ocak-2022)
-
DV2021 GohvBlinken davasından tanıdığımız IMMpact Litigation Hukuk bürosu; DV2022'deki gecikmeleri sebep göstererek bir dava açtıklarını duyurdu.
davalarının asıl amacının, DV2022 mali yılı içinde 55,000 vizenin verilemesini ya da bu vizelerin rezerv edilmesini sağlamak olarak açıkladılar.
our litigation regarding forcing the State Department to adjudicate DV-2022 applications before 30 September 2022 or, if that doesn’t happen, to reserve the necessary visas to assure that all 55,000 are allocated to selectees.davaya kimlerin katılıp katilamayacagini ve davanın amacına dair bütün detayları bu linkten bulabilirsiniz.
davaya son katılım tarihi
19 ocak 2022dava ücreti
14 ocak'a kadar 1500$
15-19 arası başvuranlar icin 2000$
bu ücret bütün aile bireyleri için geçerlidir.*dava adı ve güncellenmiştir.
-
@gucarslan hayırlı olsun, umarım başarılı olur
-
Henüz sürecin büyük kısmı tamanlanmamışken (8-9 ay varken) dava açılması erken değil mi
ya da şimdiden olacakları öngörüp şey ediyorlar. Hayırlısı diyelim.
-
ilgili siteden aldığım, dava hakkında bi' kaç önemli noktayı sizlerle paylaşıyorum;
dava kimler için fayda sağlamayi amaçlıyor?
- DS260 formunu doldurmuş ve submit etmiş
- dosyası konsolsoluk tarafından kabul edilmiş ancak; mülakat tarihi almamışlari
- mülakat tarihi almış ancak; ertelenmiş ya da iptal edilmiş
- mülakatı yapılmış ama AP sürecine kalan
- vizesini almış bama bi' sebeple abd'ye girememiş kazananlar
Who is this lawsuit aiming to help?
We hope to assist DV-2022 selectees who are facing delays at any State Department stage of processing. This will include individuals in the following situations:DS-260 submitted to KCC but the case has not been sent to the consulate
Consulate has received the case but not yet scheduled an interview
An interview has been scheduled, but has been canceled or postponed
An interview has been held, but the case is stuck in “administrative processing”
The visa was issued, but the individual is not able to travel to the US due to travel restrictions, and the consulate has not reissued the visa -
1500 doları ödeme seçeneği var mı ? Bir anda ödemek için büyük bir meblağ
-
Bu Kasımdaki iptal edilen dava değilmiydi ? Yanlış mı biliyorum ?
-
@kitapsever hayır yok, tek seferde ödemenizi istiyorlar.
-
@megatron değil. bu baska bir hukuk bürosu tarafından acikiyor..
-
-
ilgili dava dosyasında sunulan talepleri de buraya eklemiş olalım;
itiraf etmem gerekir ki 5. madde biraz garip geldi.. -
-
Şahsi görüşüm bu davadan bir şey çıkmayacağı. Avukatlar global grubu sarmış durumda. Geç kaldınız, 20K maksimum toplamda verilecek vize sayısı, Şubat ayındayız umut kalmadı gibi karamsarlığa iten ve müşteri toplamak amaçlı paylaşımlarda bulunuyorlar
Tabi bu onların para kazandığı işleri.
-
@gamefry global gruplarda bu şekilde paylaşım yapmaları hiç ma hiç etik değil. DV2022 sürecini global gruplardan takip etmiyorum ancak böyle bir durum varsa tepki verilmeli.
bu şekilde insanları davaya katılmaya ikna edemezler, etmemeliler. asıl üzerinde durmaları gereken nokta mahkemeye sunacakları argümanlar olmalı.
-
@gucarslan Global’i takip etmemek en iyisi
Ben sadece vize randevuları var mı, yok mu onu merak ettiğimden bakıyorum. Simon ve avukatlar toplamda 20K vize üzeri vizenin basılma ihtimali düşük diyorlar. Direkt müşteri çağırma değilde, bu şekilde karamsar paylaşımlarla devam ediyorlar
Tabi arada dava içerikleri ile alakalı canlı yayınlar da yapıyorlar.
-
@gucarslan global gruplar ne oluyor? telegram mı
-
@Gezgin-Paksoy evet, global telegram grupları.
çoğu ülke kazananlarının bu tür grupları var, tıpkı bizim de olduğu gibi. -
@gucarslan Mehta hala karar vermedi. Chutkan da hızlı karar verecek diyorlardı hearingden sonra. Kötüye işaret değildir umarum.
-
gucarslan
-
-
-
@gucarslan maalesef öyle gözüküyor
Benzer Başlıklar
80
27.5k
Users
4.8k
Topics