Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba;
    Eşim amerikan vatandaşı ve benim için şubat 2017 de başvuru yaptı. Ds 260 formunda 2 kez eksik form maili geldi. (İstediklerini gondermemize ragmen) ve gönderdik. Bu sürede 4 ay geçti maillerin gelmesi ve bizim gondermemiz inceleme süresi bu hafta doluyor. Tekar bir eksik form cikmazsa ne kadar sürede vizemi alabilirim? vizemin yanma şansı ve bunun bir süresi varmı? tekrar bastan baslamamiz gerekirmi?.Birde benim case numaram 9000 lerde ve sanirim gecti. Bana tekrar bir numara vericeklermi yoksa bu numaradan işlem yapicaklarmi 😕 yardımı olursanız cok sevinirim![alt metni](görsel url)

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ay-şe Ds 260 eksik form içinde söyledi:

    Merhaba;
    Eşim amerikan vatandaşı ve benim için şubat 2017 de başvuru yaptı. Ds 260 formunda 2 kez eksik form maili geldi. (İstediklerini gondermemize ragmen) ve gönderdik. Bu sürede 4 ay geçti maillerin gelmesi ve bizim gondermemiz inceleme süresi bu hafta doluyor. Tekar bir eksik form cikmazsa ne kadar sürede vizemi alabilirim? vizemin yanma şansı ve bunun bir süresi varmı? tekrar bastan baslamamiz gerekirmi?.Birde benim case numaram 9000 lerde ve sanirim gecti. Bana tekrar bir numara vericeklermi yoksa bu numaradan işlem yapicaklarmi 😕 yardımı olursanız cok sevinirim

    Siz islemlere ABD'de devam etmiyorsunuz degil mi? Ona gore cevap veriyorum cunku... Butun belgeler tamamlandiktan sonra birkac ay icerisinde mulakat tarihi alirsiniz. Eger belgeleri NVC'ye gonderdiyseniz ve ustunden 2 ay gectiyse NVC'ye 1-603-334-0700 telefon numarasindan ya da suradaki siteden ulasip dosyanin durumunu sorabilirsiniz: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/national-visa-center/nvc-contact-information.html

    Vizeniz bu nedenden dolayi yanmaz merak etmeyin. Eger NVC'deki dosyada 1 yil boyunca hicbir aktivite olmazsa o durumda dosya kapanir ama sizin boyle bir durumunuz yok, zaten yakinda cevap alirsiniz.

    Dosya numaraniz su an icin degismeyecek. Ama eger 1 yil boyunca hicbir islem yapmazsaniz o durumda surece tekrar baslamaniz gerekir (ucretleri yeniden odeyerek) ve size yeni bir dosya numarasi verilir.


  • @crazycells merhaba case numaramı girdiğimde at nvc yazıyor ve altında


  • @ay-şe Please follow the instructions you received from the National Visa Center (NVC) that list the six steps you must take before NVC can schedule your visa interview appointment. This includes submitting to NVC various fees, forms and documents. Once NVC has received all the required items, they will let you know if anything is missing or incomplete. You can also find these instructions online at http://nvc.state.gov (English) and http://nvc.state.gov/espanol (Spanish). You will find contact information for NVC at http://nvc.state.gov/ask.


  • Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ay-şe IR1/CR1 surecinde DS260 eksik form içinde söyledi:

    @ay-şe Please follow the instructions you received from the National Visa Center (NVC) that list the six steps you must take before NVC can schedule your visa interview appointment. This includes submitting to NVC various fees, forms and documents. Once NVC has received all the required items, they will let you know if anything is missing or incomplete. You can also find these instructions online at http://nvc.state.gov (English) and http://nvc.state.gov/espanol (Spanish). You will find contact information for NVC at http://nvc.state.gov/ask.

    Suradaki ilk post'u okuyarak kendinizi surece asina edebilirsiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/75/family-sponsored-green-card-aile-sponsorluguyla-green-card-almak


  • Merhabalar, doğru yerde mi soruyorum emin değilim. Yanlış yerdeysem kusura bakmayın. Eşim ABD vatandaşı. Evlendikten 5 ay sonra sürecimizi başlattık. Şu an dosyamız NVC'de. Eşim ABD'de ben Türkiye'deyim. Dosyamız incelendi. İki dosyada revize istendi onları da tamamladık. Revize dosyalar submit edilme tarihine göre mi inceleniyor yoksa dosyamızı incelemeye devam edip bizim de beklememize gerek kalmadan nihayete mi eriyor? Teşekkürler.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

100
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum