Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz forum@yesilkartforum.com adresine email gönderebilirler!
6 Şubat 2023 Depremzedelerine yardımda bulunmak isteyenler AHBAP Derneği'ne bağış yapabilirler.
Ankara ABD Konsolosluğu'nda mülakata girecek Green Card Çekiliş Talihlileri şu iletideki önemli uyarıyı incelemeliler!

"Ben hep 50 liralık'' alıyorum diyenlere

• Hep 50 TL lik benzin alıyorum geyiği yapanlara gelsin bu tablo

07b1eb03-fc64-4cfd-a5f0-e456f6b20860-image.png

• Bu isin sonu yok, yani zam olayinin. Dollar 9.50 civarlarina su an icin demirlemis gorunuyor, yani bir daha 9'un altina inmesi yakin gelecekte mumkun degil gibi. Zaten 1 barrel of oil fiyati da $80 uzerinde. 1 barrel = 42 gallons = ~159 litre

• Delaware'de cok uzun bir zamandan sonra 1 gallon regular benzin fiyati $3.20-3.30 civarlarinda. En son benim hatirladigim kadariyla 2008-2009 yillarinda $3 uzerine cikmisti.

• ⭐⭐

Benzin 2 lira olunca tüp takmistik simdi ne takalim bilemedim. Sirali sistem deve sidiği olur mesela veya Suriyeli tezeği

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Calibraturbo @crazycells takacak yine 15 gün bir kerecikte olsa şu forumda insan gibi doğru bir cevap yazsan herkes şaşıracak

• ⭐⭐

Almanya da ikinci dunya savasinda odunyakarak giden tosbagalar vardi cunku agac coktu. bizde de agac yok muz yiyip turk halkiyla dalga gecen lerin tezegini yakariz.

• Hala bu başlıktaki gibi düşünenler varmı acaba

Benzer Başlıklar

• 7
  • 28
  • 6
  • 4
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

51

34.8k
Users

5.3k
Topics

387.5k

| | | |