Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan çok pardon. Şimdi güncelledim. 2024 Diversity Programı doğrultusunda görüşmeye girdim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@speareandleo bakabildiniz mi bilmiyorum ama bu başlığın ilk iletisinde neden "Refused" göründüğünü yazdım.
    22 mayıs'ta yolladığınız rapor için bu kadar kısa sürede vizenizin basılması zaten mümkün değil.
    10 iş günü olarak düşünmelisiniz.

• Referenced by  M MMT 
  • Referenced by  Vildan 0 Vildan 0 
  • Referenced by  ATS16 ATS16 

• Arkadaslar merhaba, esim bugun mulakata girdi. Hersey cok guzel gecti. Vizeniz basili bi sekilde pasaportunuzu 5-6 gune teslim alirsiniz denildi. Ama suan administrative process yaziyor. Boyle olmasi normal mi? Yasayan varmi boyle bir durum? Pasaportumuzu da aldilar.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ufukadiyaman ziyadesiyle normal.
    yarın gün içinde issued olarak güncellenir, sabırlı olun.

• Butun gun boyunca bunu dusundum. Insallah dediginiz gibi cikar. Gercekten cok bekledik, umarim yarin issued olur ve rahatlariz. Cok tesekkurler

• @ufukadiyaman son durum nedir acaba

• @gucarslan merhaba CEAC resmi sitesinden vize kontrolümu yapmak istiyorum fakat casenumber i kabul etmiyor 0 lar olmadan yazdım sizin talimatlarını okuduktan sonra fakat yine olmadı nasıl bir sorun olabilir? Yardımcı olursanız memnun olurum

• @kelebek "Çeşitlilik vizelerinde CEAC kontrolü için dosya numarasını girerken ortadaki sıfırlar -0- yazılmaz >>> örn: 2021EU000001938 = 2021EU1938" ifadesini görmüşsünüz, ama hemen üstündeki "Çeşitlilik vizelerinde (DV - Green Card) CEAC verileri her yıl 1 ocak'ta aktif olur." ifadesini görmemişsiniz.
    Siz DV2025 siniz, sizin veriler 1 Ocak 2025 te aktif olacak.

• @gucarslan teşekkür ederiz

• @Fırat-ERKAL çok teşekkür ederim bir an endişeye kapıldım

• Merhaba, Amerika'da J-2 statüsünde eşim ile birlikte araştırma yapıyoruz. Bu sene 2. kez vize yenilemek için Türkiyeye geldik. Geçen sene vize yenilerken herhangi bir sorun olmamasına rağmen bu sene vize status ''refused'' olarak geldi. (Eşimin belgelerini henüz işleme koymadılar, o nedenle J-1'nın statüsünü bilmiyoruz). Bu durum cuma günü mesai bitimine denk geldiği için embassy'i arayamadım. Ancak bu durum beni çok endişelendirdi. Burada ve diğer forumlarda ''administrative processing''e takılmış olabilir dese de, ilk defa bu başımıza geldiği için panik halindeyiz. İş yerinden ısrarla dönmemiz konusunda mail alıyorum ancak vize hakkında ne yapacağımı bilemiyorum. Yardımcı olabilecek olan biri varsa çok sevinirim.

• İlgili linkten Immigrant Visa'yı seçiyorum fakat CN'ımı kabul etmiyor. Örnek kısmında MTL ile başlayan bir numara soruyor bunu nereden ediniyoruz acaba?

• @Ben-Batur Bu başlığın kılavuz niteliğindeki birinci iletisinde der ki;
    “CEAC sisteminde herhangi bir göçmen ya da göçmen olmayan başvurunun kontrolünü sağlamak için sistemin resmi sitesinden hangi alanda başvuru yapılmışsa o kısım seçilerek bilgiler girilir.
    • Çeşitlilik vizelerinde (DV - Green Card) CEAC verileri her yıl 1 ocak'ta aktif olur.
    • Çeşitlilik vizelerinde CEAC kontrolü için dosya numarasını girerken ortadaki sıfırlar -0- yazılmaz >>> örn: 2021EU000001938 = 2021EU1938”
    Yani;
    • Siz DV2025 grubundasınız verileriniz 1 Ocak 2025 te aktif olunca giriş yapabileceksiniz.
    • Giriş yaparken size verilen dosya numaranızı gireceksiniz.
    NOT : Lütfen başlıkların en başında bulunan iletilerdeki kılavuz niteliğinde paylaşımları mutlaka okuyun, bunlar çok işinize yarayacak.

• @Fırat-ERKAL 1 ocak konusu dikkatimden kaçmış çok teşekkürler hocam 🙂

• @gucarslan merhaba dosya durumunu kontrol ederken completed kismina tikladim yanlislikla ve direk ds260 formu acildi hemen kapattim dpsyami acmismi oldum siralamami sona atarmi cok tedirginim..

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@MERVE-SARI peki daha önce sokak hayvanlarına destek olmuş muydunuz hiç?
    mama olsun, onları ufak bir sevme girişimi filan?

• This post is deleted!
  • Referenced by  ATS16 ATS16 
  • Referenced by  gucarslan gucarslan 
  • Referenced by  Baran Soylu Baran Soylu 

• Ceac sisteminde yüklenen ücret ilk aşamada kaç günde in process den doküman yükleme butonu aktif hale gelir bugün 10 gün oldu hala süreçte yazıyor.

• Çok bilgilendiriciydi , teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@yasmin982 hang vize türü için soruyorsunuz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

106

51.1k
Users

4.8k
Topics

474.9k

| | | |