@Ali-Yüksel henuz bu konuda sorun yasayan gormedik, fakat yine de kurallara uyarak sonraki senelerde yeni fotograf ile basvuru yapin.
-
Ben şuan 15 yaşındayım DV2024 lotosuna 2 sene sonra başvuracağım (lise bitmiş olacak) ancak liseyi bitirdiğimde 18 değil 17 yaşında oluyorum ve çekiliş 7 ekimde başvurulara açılıyor benim 18 yaş günüm 26 ekimde başvurumun yaş sınırı altında kalmak gibi bir engeli olabilir mi çünkü başvurduktan 19 gün sonra 18 yaşına giriyorum (Pasaport Para VB. konular sıkıntı değil lise de bitmiş oluyor)
-
-
@gucarslan ben bir soru ekleyebilir miyim? Başvuruda gerekmediğini duymuştum ve çekiliş katılım formunu hep öyle dolduruyordum. 3 çocuğumun 2si Amerikan vatandaşı ve DS260 formunda onları belirtilmesi gerekiyor değil mi?
-
-
-
-
@Mehmet-Erdogan yani bilgilerinizin doğru olduğundan eminsiniz
-
@crazycells Merhaba, 2023 formunu doldururken site belki 10 defa girdiğim bilgileri sildi. Kendi pasaport numaramı girerken harf den sonra numaranın en başında ki 0'ı girmeden kayıt etmişim. Eşimin pasaport tarihinin gün kısmını yanlış kayıt etmişim. Kazanırsak bu sorunlar durumu olumsuz etkiler mi acaba. Boşuna masraf yapmamayım. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
-
Merhaba 2023 green card formunu doldururken o kadar çok fazla sayfa attı ki belki 10 defa tekrar bilgileri doldurmak zorunda kaldım. Bu neden den ötürü eşimin pasaportunun son bitiş tarihinde ki gün kısmını yanlış yazmışım. kendi pasaportumun başındaki 0'ı da koymamışım. kazanırsak bunlar sorun olur mu. Boşuna masraf yapmayayım. cevap verirseniz sevinirim.
-
-
@HockeyUmpire2, içinde söyledi: AYA GLOBAL
@aizensousoke nedense her giden once foruma uye oluyor ,o kadar bilgi icinden bu basligi bulup yorum yapiyor 😅bol sans dilerim.
😂
-
@e2k, içinde söyledi: Dv-2023 talihlisi, tahminen ne zaman ABD'ye gidebilir?
Konsolosluk vize onayı verdikten sonra vize ne kadar sürede elimize ulaşıyor?
Vize elimize ulaşır ulaşmaz uçak bileti alıp gidebiliyor muyuz?Dv2023 sonuçları açıklandı diyelim, ds260 formu başvuruları ne zaman açılıyor?
1-) ortalama 1 hafta
2-) evet
3-) 7-8 mayısta site çöküyor genelde. Düzgün çalıştığı anda başvurabilirsiniz -
@Yahya-Öztürk, içinde söyledi: Greencard çekilişini kazanamadığında neler hissettin?
İlk başta insan bi üzülüyor tabi, esc/home page ile tekrar tekrar bakıyor sonrasında sonucu sindirme aşaması başlıyor. 3-5 günde etkisi yavaş yavaş azalıyor ve mecburen iş-güç çalışmaya devam ediyorsun, çünkü masraflar devam ediyor. Başvuru dönemi gelince tekrar bir umutlanma başlıyor ve kendi kendine diyorsun: "bu sene o sene olacak" 🙂 Video izlemeler, forum okumalar tekrar başlıyor ve zaman bir şekilde geçiyor... Umarım bu sene kazananlar, benimle birlikte (:D) bu forumdan çıkar ve güzel bir hayata adım atarız...
Umarım kazanırsınız. Bakış açınızı beğendim.
-
@mahsunnas forumda ki ucu bucağı bilgilere rağmen hala danışman şirketinin ismini yazabiliyorsan ozaman forumda ne işin var. Foruma 2 gün olmuş geleli daha forumun ne olduğunu içeriğini bilmiyorsun ondan sonra sorduğun soruya bak. Önce bir incele neler var nasıl işliyor bu kadar tembel olma hazıra konma cebinde boşuna verecek bir paran varsa gidip yatır. Biz diğer forumlar gibi değiliz. Biz burada aileyiz. Her üye aile ferdi olduğu için birbirimize yardımcı oluruz. Her başı sıkışana koşarız ondan dolayı 2023 bekleme odasına gelirsin orada her soruyu sorabilirsin. Orada yazılanları okursun. Biz seni yönlendiririz bilgi alacağın linklere
-
@gucarslan teşekkür ederim
-
@gucarslan teşekkür ederim
-
@ayvalik10 cok tesekkurler babam icin sormustum olmadi o is...
-
@Resulcan-Kayar photo tool programı o hatayı veriyor istiyor değil ondan biometrik değil vesikalık halini hemen idphoto4you programı ile düzenleyebilirsin.
-
@znowhite, içinde söyledi: Öğrenciler, eğitim durumunda hangisini seçmeli?
@crazycells, içinde söyledi: Öğrenciler, eğitim durumunda hangisini seçmeli?
@İbrahim-Akboru, içinde söyledi: Öğrenciler, eğitim durumunda hangisini seçmeli?
üniversite mezunu yaptım hocam ya , bir arkadaşım öyle yapmış, bende onu dinleyip yaptım, hayırlısı olsun bakalım ne olacak
sorun degil. birden fazla dogru cevabi var zaten sorunun... "high school diploma" olarak isaretleseydiniz bile sorun olmazdi.
Merhaba 2 Yıllık MYO Mezunuyum dikey geçiş ile geçen ay açıköğretimde lisans bölüme 3.sınıfdan başladım şimdi çekilişte Vocational School mu seçmeliyim Some University Courses mi? Teşekkür ederim
iki secenek de durumunuza uygundur.
-
@ipeke, içinde söyledi: Soyisim değişikliği hk.
@crazycells merhaba oglumla 6 aydir turkiye deyiz , bu haftasonu Ny a ucacagiz. Sonraki haftada esimin F2A vize gorusmesi var Ankara da ve evlilik cuzdanimizi ona birakacagim . Benim green card im uzerinde kizlik soyadim , pasaportumda esimin soyadi mevcut ve her zaman girislerde bu farkliliktan dolayi her zaman orjinal cuzdani gosterdim .Simdi acaba fotokopisini gostersem sorun olur mu yada certifed copysini . Yoksa biletimizi esimin vize gorusmesinden sonrasina erteleyecegiz bu sebepten dolayi
Evlendiginizi gosteren resmi bir belge almaniz yeterli olur. Isterseniz evlilik cuzdaninin kopyasi ve nufus kayit orneginizin (iki soyisim bilgisinin de belgede olduguna emin olun) cevirisini beraber tasiyabilirsiniz.
Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
Çok teşekkür ederim telefondan denedim oldu.
-
@crazycells, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@fıratcagdas, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba arkadaşlar hemen fotoğrafın altında ( Aşağıdakiler kabul edilmez: &, #, !, çift tırnak (" "), <, >. Devam etmeden önce onu kaldırmalısınız ) hata ile karşılaşıyorum ama foto ile alakalı olduğunu sanmıyorum adresle bağlantılı çözemedim bir türlü .yardımcı olursanız sevinirim .
fotografin isminde uygun olmayan bir karakter var...
lutfen bilgisayarda fotonuzun ismini "foto" olarak degistirip bir daha deneyin...
Merhaba, adres kısmında in care of(optional) kutusu var. Şuan ailemle kalıyorum o bölümü boş bıraksam sorun olur mu? Bir şey yazmalı mıyım? Ayrıca posta kodu kısmında yok kutusunu işaretlesem sorun olur mu?
-
Greencard için pasaport zorunluluğu gelmesi üzücü olmuş. Bu sene malesef başvuramayacağım.
-
@Serkan5, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Greencard için pasaport zorunluluğu gelmesi üzücü olmuş. Bu sene malesef başvuramayacağım.
Keşke önceden başvursaydınız. Ama pasaport zorunluluğu geldiği iyi oldu gereksiz başvuruların bir kısmı engellendi bu sayede.
-
@Pandispanya, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@fıratcagdas, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba arkadaşlar hemen fotoğrafın altında ( Aşağıdakiler kabul edilmez: &, #, !, çift tırnak (" "), <, >. Devam etmeden önce onu kaldırmalısınız ) hata ile karşılaşıyorum ama foto ile alakalı olduğunu sanmıyorum adresle bağlantılı çözemedim bir türlü .yardımcı olursanız sevinirim .
fotografin isminde uygun olmayan bir karakter var...
lutfen bilgisayarda fotonuzun ismini "foto" olarak degistirip bir daha deneyin...
Merhaba, adres kısmında in care of(optional) kutusu var. Şuan ailemle kalıyorum o bölümü boş bıraksam sorun olur mu? Bir şey yazmalı mıyım? Ayrıca posta kodu kısmında yok kutusunu işaretlesem sorun olur mu?
bos birakabilirsiniz.
posta kodu yok secenegini de isaretleyebilirsiniz.
-
@Erkand bende ilk basvurum insallah tutar herkeze bol şans
-
greencard çekilişinde 21 yaşında çocuğumuz varsa onu ekliyormuyuz yoksa 0 yazıp geçiyormuyuz ? Çocuğun doğum tarihi 19 kasım 1999. Bu durumda 21 yaşında oluyor tam . Buna istinaden 0 mı yazmalıyız number of children kısmına yoksa 1 mi ?
-
@Richmond, 19 Kasım 2021 de 22 yaş olacağı için eklemiyeceksiniz. Ama o kendisi için başvuru yapabilir.
-
@AYSY33 anlaşıldı 0 yazıyoruz yani . Ben onun başvurusunu yapmıştım zaten
-
@Richmond, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@AYSY33 anlaşıldı 0 yazıyoruz yani . Ben onun başvurusunu yapmıştım zaten
evet "0" olarak yaziliyor.
-
@Richmond evet 0.
-
Ben Kuzey Kıbrıs'a bağlı Girne'de yaşıyorum. Burada öğrenciyim fakat aile evim İzmir'de. KKTC tanınmadığı için sadece Cyprus var. Yaşadığım yere Cyprus mu yazmalıyım yoksa aile evimi yazsam herhangi bir problem çıkar mı?
-
@Dionysos, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Ben Kuzey Kıbrıs'a bağlı Girne'de yaşıyorum. Burada öğrenciyim fakat aile evim İzmir'de. KKTC tanınmadığı için sadece Cyprus var. Yaşadığım yere Cyprus mu yazmalıyım yoksa aile evimi yazsam herhangi bir problem çıkar mı?
İzmir deki daimi ikamet adresinizi belirtiniz.
-
Bilgi sahibi arkadaşlardan konu hakkında bilgilendirme rica ediyorum. Kızımın arkadaşı için başvuru ben yaparken ismi Rabia Rabıa yazıldı. Ama giriş alındı. Başarı yazısı ekrana geldiğinde isim RABİSTAN olarak cıktı. Bu sorun teşkil edermi. Yeni başvuru yapmamız gerekirmi veya olaki çekiliş kazanma durumunda sonradan düzeltme yapılabilirmi. Engin tecrübeleriniz ve görüşlerinizi rica ederim. ??
-
@Oxpaha6416 iyi akşamlar bazı hatalar göz ardı edilirken ad - soyad - doğum tarihi gibi şahsa ait bilgiler yanlışlık yapıldığında sizin tüm işlemler rabistan olarak işlem görecek fakat mülakata gidince rabia denildiği zaman farklı isim olduğu için ret alırsınız. Sakın ikinci başvuru yapmayın bu arada ı harfi yazarken sistem uyarı vermesi gerekiyordu en son sayfa da sizlere kontrol için tekrar tüm bilgileri açıyor sistem orada hiç mi kontrol etmediniz.
-
@ayvalik10 doğrudur son sayfada kontrol ettim. RABIA yazıyordu. gönder tuşuna bastığımda Onay o son sayfa geldiğinde RABİSTAN yazdı.Sistemsel bir şey olabilirmi dedim diğer bütün bilgileri kontrol ederek doldurdum ama
-
@Oxpaha6416 mayıs ayında sonuçlar açıklanacağı zaman confirm numaramı unuttum dediğiniz zaman orada bilgilerinizi girersiniz eğer RABIA kabul ederse ilk başvuru da ki kayıtlı numaranız çıkar eğer RABIA kabul etmezse ozaman rabistan denersiniz eğer rabistan ile numara çıkarsa isimden dolayı ret alırsınız mülakat zamanı
-
@ayvalik10 teşekkür ederim. Çıkarsa isimden dolayı sıkıntı olursa üzülecekler. hayırlısı olsun isteyip gitmek için cabalayan herkese
-
merhaba arkadaşlar Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? adlı bir video çektim link paylaştım. Başvuracak arkadaşlar için herşeyi adım adım anlattım desteklerinizi bekliyorum.
-
@Dionysos, içinde söyledi: Ücretsiz DV2023 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
ikisi de olur. KKTC'yi ulke :
Cyprus
, state:Northern Cyprus
olarak belirtebilirsiniz.
Benzer Başlıklar
147
21.3k
Users
4.0k
Topics
282.3k