Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

• @overthinker Hocam merhaba. Benim böyle bir durum olmuştu. Telefon açtım gelin yardımcı oluruz demişlerdi. Oldular da. Siz yine de telefon açın durumunuzu izah edin. Başarılar

• @begumm ds260 için Chen den destek almamı tavsiye eder misiniz
    ?

• @mrkc aslinda ikinci Asama onay aldiktan sonra kolay. Ds 260 formunu doldurup cıvıl documents kargo ile vize merkezine yollayacaksınız. Çoğu kişi bunu kendi yapıyor bence gerek yok ama adlı bir durum vs var ise yardım alın.

• EB1A için I-140 onay sonrası bekleme süreleri hakkında yakın zamanda tecrübesi olan var mı?

• Bugün 1 ekim visa bulletin bakalım ne durumda olacak

• @Ceycey-0 NVC'deki kayıtlı doğum tarihi bilgim yanlışmış. Bu sebepten mi hala randevu gelmedi bilmiyorum ama onu düzelttim.

• Merhabalar, malum yeni mali yil ekim ayi itibariyle başladi. Yeni yesilkart numaralarinin da dagitilmasi umarim cok gecikmez. Bir sorum olacak: welcome letter bizim eposta adresine mi geliyor yoksa avukat'in posta adresine mi?

• Ben de dün itibari ile DQ oldum. EB1A olduğum için PD beklemeyeceğim, yani current'im. Bakalım randevu ne zaman gelecek. Forumda iyi örnekler de var kötü örnekler de var. heyecanla bekliyor olacağım. Belli olunca yazarım foruma.

• employment-based 2nd PD tarihi 3 aydır 15Mar23 görünüyor. İlerleme yok sanırım. Regression dedikleri bu durum mu? Avukatım, regression var diyip durdu.

• @Megadeth Hocam benim dusuncem soyle, kisa vadede 1 ay - 3 ay ilerleme olabilir. Ocak ayina kadar FAD 1 agustosa kadar gider. Ocak ayinda DOF 1-2 ay daha ilerler. Sonraki 3-5 ayda FAD tekrar DOFa ulasir.
    Suanda FAD 15MAR23 - DOF 1AUG23
    Tahminim FY25 sonunda Eylul - Ekim PD lilere kadar gider.
    Bu benim tahminim ve biraz iyimser bir yaklasim tabi.

• @MyWay-0

Bencede bu tahmin oldukça mantıklı. Biraz daha iyi veya kötü olabilir. Benim gibi 24'te başvuranlar 26'ya kadar pek şansı yok gibi.

• Merhaba , bu vize türü hakkında pek bir bilgim yok deneyiminize istinaden bir şey danışacağım , bu vize türüne türkiyeden başvuru yapılması durumunda 2 yıl bekleme süresi var anladığım kadarı ile , peki bu başvuruyu ABD de yapmamız durumunda tahmini süre ne kadar olur. Bu vize türü Türkiye dışında başka bir konsolosluğa taşımak mümkün olur mu ?

• @Ceycey-0 hangi linkten NVCdeki doğum tarihinize baktınız biz de baksak?

• @begumm NVC'ye soruromak için doğum tarihinizi girmenizi istiyor. İstenen bilgileri doldurup sorumu yolladığımda cevap olarak tarihin eşleşmediğini söylediler. Bu şekilde öğrendim.

• @pointcloud kutlarim ☺

• @pointcloud tebrik ederim. PD ve I-140 onay tarihine bakılırsa PP yapılmış.

Current durumda randevu tarihinin ne zaman olacağını ben de merak ediyorum. Sizi öncü kuvvet olarak takip edeceğim.

Bol şans.

• @finalhope teşekkürler. evet PP yapıldı. randevu geldiğinde bilgilendireceğim forumu. eb2 olup current olanlara 2-3 ayda gelmiş. eb1 olup dq olanlara da 6 ayda gelmiş. ancak current olup 14 aydır gelmeyen örnekler de var. bakalım kısmet artık.

• @pointcloud Kutlarım, gözünüz aydın.

• @MyWay-0 Ben Chat gpt ye sormuştum 🙂 çok benzer bir tahminde bulundu özellikle ocağa kadarki kısmı bire bir diyebilirim aklın yolu birdir.

• @Ceycey-0 anladım tşkler.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

88

52.5k
Users

4.8k
Topics

479.5k

| | | |