Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Mil ile Uçak Bileti Satışı (Hiçkimseden mil ile uçak bileti satın almayın!)

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    ONEMLI DUYURU! Hickimseden mil ile ucak bileti satin almayin!

    @Alpay25 (Alpay Sari) veya forumdaki baska bir kisiden mil ile ucak bileti satin alip magdur olan arkadaslar lutfen bana ulassinlar!


  • merhaba,çok mağdur varmı,bana ulaşan üç mağdur var,benim bilgim ve iznim olmadan adımı referans olarak vermiş,ben iki defa bilet aldım,bizi uğraştırdı ama sonunda aldı biletimizi.Bu gün aradım ve what sapp tan yazdım cevaplamadı.endişelendim.Ben Ankara'da avukatlık yapmaktayım.

  • ⭐⭐⭐

    Benim anladigim mil ile hediye bilet alma isi, kisisel, aile, onun disinda tanidiginiz arkadaslar icin olmali. Boyle onemli bir yolculuk icin taninmayan birinden mil ile hediye bileti satin almak cesaret isi.


  • @crazycells Gecen sene bilet alirken bana da yazmisti ayni sekilde, forumda buna izin veriliyor olmasina o zaman gercekten cok sasirmistim. Umarim kimse magdur olmaz ve bu tip seylere forumda izin verilmez

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @zenüre direkt ve dolayli olarak bana ulasan arkadaslarin sayisi 10'u gecti...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ist-to-NY evet sayin @Ist-to-NY , dediginiz gibi artik boyle bir seye izin vermeyecegiz. Ilk olumlu deneyim sahibi arkadaslarin yorumlari bizi yaniltti maalesef.


  • Sayın crayzcell başkanım okudum çok üzüldüm bu durum için ben Alpay sarıdan 2 defa gidiş dönüş bilet aldım belki ilk alanlardanım ben hiç birisinde sorun yaşamadım. Ama Alpay bey böyle bir durumda arkadaşları yanıltmış ise çok ayıp etmiş. Geçmiş olsun mağdur arkadaşlara.


  • Ben de geçen sene ist-houston almıştım kendisinden. Hiç bir sıkıntı çıkmadı. Sadece kendi deneyimimi paylaştım, hiç kimseye al ya da alma demedim. Üzgünüm mağdur olan arkadaşlara.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mardin47-47 @israfil zaten sizinle ilgili bir durum yok arkadaslar, sorun yasayan arkadaslar buyuk ihtimal %10'dan bile az... ama son gunlerde kendisine parasini verdigi halde bilet almadigi kisiler bile var... Sanirim bilerek ve isteyerek bugune kadar guven vermeye calisti, son hafta da paralari alip kimseye donus yapmamaya basladi.


  • @crazycells bence de o sekilde yapmıs olabilir. Cunku bu yontem Turkiye’de cok denendi. İlk baslarda güven vermek icin üyelere para kazandırıp,cok sayıda üye cekip,sonra kayboluyorlar. Bu sekilde Tr’de saadet zinciri tarzı olusumlar vardı son yıllarda. O yuzden boyle seylere karsı dikkatli olmak lazım.


  • @crazycells Zararda olanlar icin kucuk bir bagis olusturabilir miyiz , kalabalik bir topluluguz 3-5 atsak cok sayida insani kurtarmis olabiliriz. Gerci bu seferde kimin gercekten zarar ettigini anlamamiz cok zor olur


  • @israfil, içinde söyledi: Mil ile Ucak Bileti Satisi

    Ben de geçen sene ist-houston almıştım kendisinden. Hiç bir sıkıntı çıkmadı. Sadece kendi deneyimimi paylaştım, hiç kimseye al ya da alma demedim. Üzgünüm mağdur olan arkadaşlara.

    senin adinida kullanmis arkadas...

    olayin icerigini bilmiyorum ama magdurlarin olmasi uzucu

  • ⭐⭐

    mil biletleri sahsidir, satan sahis baskalarinin mile haklarinimi satiyor,bu isi pek anliyamadim.


  • Ben kendi millerimle kendi adıma bilet alırken bir sürü güvenlik sayfasından geçtim .

    Başkası adına mil almayı nasıl başarıyorlar anlamıyorum .

    Diyelim bileti birilerinden aldın , tam uçuşa gidiyorsun böyle bir bilet yok diyorlar . O an ki delirmeyi düşünemiyorum . 🙂


  • @crazycells, içinde söyledi: Mil ile Ucak Bileti Satisi

    @mardin47-47 @israfil zaten sizinle ilgili bir durum yok arkadaslar, sorun yasayan arkadaslar buyuk ihtimal %10'dan bile az... ama son gunlerde kendisine parasini verdigi halde bilet almadigi kisiler bile var... Sanirim bilerek ve isteyerek bugune kadar guven vermeye calisti, son hafta da paralari alip kimseye donus yapmamaya basladi.

    Bu hikaye bana Thodex ve Ciftlik bank ile tosuncuklari hatirlatti. Ikisi de once guven verdi para yatiranlara, sonra paralarla beraber solugu yurtdisinda aldilar. Bir zamanlar biz Almanya'dayken de Islami holdingler vardi, gurbetcileri dolandiran. Hepsi ayni yontemi izliyorlar ve malesef her defasinda ise yariyor!

    Bu durumun sosyolojik olarak toplum uzerinde ayrintili arastirilmasi gerekiyor, fakat onlemenin yolu ne olur bilemiyorum...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @MySea kombassan konya - jet fadıl (caprice otelleri) - deniz feneri say say bitmiyor


  • Bu konuyu geç gördüm ama ben de Alpay Sarı'dan mağdur olanlar arasındayım.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @padawan, içinde söyledi: Mil ile Ucak Bileti Satisi

    Bu konuyu geç gördüm ama ben de Alpay Sarı'dan mağdur olanlar arasındayım.

    bana ozelden ulasin lutfen, sizi ilgili avukata yonlendireyim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Mil ile uçak bileti satın alıp mağdur olanların durumu hakkında güncelleme!

    Değerli Arkadaşlar,

    4 ay önce grubumuzda Alpay Sarı veya gruptaki başka birinden mil ile uçak bileti satın alıp mağdur olan arkadaşlar için duyuru yapmıştım. Bana ulaşan arkadaşların (2 kişi dışında) hepsi diğer Türk-Amerikan facebook gruplarında, bu kişilerden uçak bileti satın alıp mağdur olan kişilerdi. Forum ve facebook grubundan kendisini zaten uzaklaştırdık, ama gelen bazı bilgilere gore bu kişiler başka gruplarda mil ile bilet satışına devam ediyorlarmış, o nedenle herkesi bu konuda dikkatli olmaya davet ediyorum.

    Mağdur olan arkadaşlardan hakkını aramak isteyenlerle, avukat Asim Bey öncülüğünde hukuki bir süreç başlattık ve yasal bir kazanım sağlandığı için durumda güncelleme yapmak istiyorum.

    Alpay Sarı, aldığı paraları geri ödemediği için açılan icra takibi başvurumuz kabul edildi ve icra dairesi tarafından maaşının bir bölümüne haciz konuldu. Mağdur olan kişilerin parası -yasal faiziyle birlikte- geri ödenene kadar da maaş haczi devam edecek. Ceza dosyası başvuru süreci ise hala devam etmekte...

    Sürecin başından bu yana mağdur olan arkadaşların yanında olan Asim Bey'e çok teşekkür ediyorum. Kendisi dosyayla çok ilgiliydi ve sayesinde bu kazanımları elde edebildik. Eğer bu mağduriyeti yaşayan başka arkadaşlar varsa lütfen direkt Asim Bey'e ulaşsınlar...

    Asim Bey'in facebook hesabı: https://www.facebook.com/asim.baskan.90
    Whatsapp numarası için bana ulaşabilirsiniz.


  • @crazycells merhabalar, dun benden de ücret Aldi ancak halen biletimi almadı. Cok zorda kaldım lutfen yardim edin


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

87
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum