tamamdır teşekür ederim
-
@berkgüney vizen hayırlı uğurlu olsun kardeşim amerikada görüşmek üzere😊
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@karaçay teknik olarak yazdığınız gibi. Ama aslen benim ücretli ya da ücretsiz Pp10014 e karşı açılan davalara katılmamam/katılamamış olmam. Siz bahsetmemişsiniz ama tek suçlu kcc/Dos ya da Trump değil aslen vize alamamış olmamın sebebi yine benim 😊
Bu arada benim pozisyonumda olan ve davayı haber verebildiğimiz/duyurabildiğimiz neredeyse herkes mülakat tarihi aldı.
O akşam avukatlar dosyaları yetiştirebilsinler yoğunluk yaşamasınlar dava için mail atan atmayan herkesi kapsıyora kanıp da iyi niyetimizden dolayı bunca zaman beklediğimiz ve hala bir sonuç alamadığımız için kendimi suçlu hissediyorum çünkü bunun sebebi benim ve hazm etmek istesem de edemiyorum.
-
@svsucr, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
avrupa ve afrika mayıs ayı mulakatı verirken ankaranın sessiz kalması endişe verici. sanki başka problemler var gibi... avrupaya taşıyan ds 260 gönderim farketmeksizin 29500 ler mulakatını aldı. önceden ağzıma 12 binleri almaya korkuyordum. malaesef şimdi belki on binler alamayacak.
Maalesef.. Dağıtım yapılmadı ama durum iç karartıcı 🙁 imkanı olanlar yurtdışına dosya taşıdı ve vizelerini aldılar turist vizesi olan aos yöntemine başvurabilir veya yurtdışına dosya taşımaya çalışabilir..
-
@gucarslan Thank you for your inquiry.
Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to KCCDV@state.gov. You will need to include information that explains why you need the interview location changed. Unless they are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.
The place of application, i.e., location of interview, for noncitizens seeking an immigrant visa will normally be in the consular district with jurisdiction over their place of residence, with limited exceptions. If you need to change your interview location because your residency has changed, you will need to include the new address in your email along with your case number, Principal Applicant’s name, and complete date of birth in the following format (MMDDYYYY). Also, you will also need to request that KCC unlock your DS-260, so that you can update your application with your new address. (Please note that Post Office Boxes, general addresses without a fixed residence, and mailing addresses in care of another person are generally insufficient for purposes of this request, and that visiting family members, tourism, or vacationing do not justify a change of interview location.) These steps are not necessary if you are requesting a reassignment because your case is currently assigned to Embassy Kabul. For more information, please see https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/diversity-visa-reassignment-procedures-for-kabul-and-baghdad.html.
If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it will accept your case for transfer.
For additional information, please refer to the following websites:
Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov/
For additional information, please refer to the following websites:
Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov/ -
Eu için 30000 açıklansa ne olcak hala 6k lar mülakata gidiyor. Bu yıl 20k lara zor sora gelir bu hızla giderse mülakatlar.
-
Salam.Menim bilmek istediyim, green card qazandığımız halda eger yurtdışındayıksa o ölkedeki konsolluğda görüş teyin ede bilirik?Men türkiyede yaşayıram.Azerbaycam vetendaşıyam.Başvuruda bunları belirtdim.Green card çıxarsa işlemleri ankarada ede bilerem?Bundan elave aşı ve sağlık raporlarınıda burda yeni Türkiyede ede bilerem?Azerbaycanda etmeli olduğum nese varmı yoxsa heç azerbaycana getmedende mümkündür ?
-
@Hormek yukarıdaki yazdığım aşamdayız 🙂
umarım herkes hakettiği vizelere er ya da geç kavuşur, teşekkürler ❤ -
@bestfriendny DV2022 için süreç bitti maalesef. Kotadan fazla rakamda vize basıldı.
-
tamamdır teşekür ederim
-
@kriegerx1 yazınızı şimdi gördüm ve tek solukta okudum. Gerçekten çok iyimiş dv sürecin bitmesine günler kala yetişmişsiniz vizeniz hayırlı olsun, yeni hayatınızda da böyle bol şanslar 🙂
-
Salam, bizim vizalarimiz approve alibdir, biz Amerikaya gedib green card apply edib geri donub 2-3 ay icherisinde getmek isteyirik. Legal olaraq green card goturmeden passportdaki viza ile girish cixish elemek mumkundur?
-
selam ben Türkiyede okuyorum benim ingilizcem iyi deyi ben mulakat zamanı gürcüstanı diyilde Türkiyeni ankara konsolugunu secme hakım varvı cünki ben gürcüstan dili bilmediyimden igilizcemde iyi deyil eyer konsolostuk secme hakım yoksa gürcüstana gitdiyimde tercuman apara bilirmiyim ve mülakata gitmeden önce söylenmelimi nasıl söylenin yardımcı olursanız cok sevinirim . ÖNCEDEN TEŞEKÜRLER
-
@ayvalik10 O zaman case number konusunda da ayrıca şansa ihtiyacımız var.teşekkür ederim bilgi için.
-
@crazycells Merhaba hepinize, mesleğime Commercial and Industrial Designers SVP Range 2-4 years of preparation (7.0 to < 8.0) puanı vermekte. Şirket yöneticisiyim ve endüstriyel makine tasarımcısıyım, ürün geliştirme ve üretim planlamayı ben yapıyorum. Fakat lise terkim. Arge si tamamlanmış cihazların endüstriyel tasarım patentleri var 2016 den bu yana 12 adet patentin sahibi şirketim tasarımcısı benim. Türk Patent Endüstrisin patent ile ilgili evraklar da gözükmekte. Talihli olma durumunda, patent evraklarına ek yaptığım iş ile ilgili ne tip evraklar yanımızda götürmemiz gerekir? Mesela 4 ülke ile distribütör anlaşmalarımız var bu tip evraklar olması gerekir mi?
-
@srhnkskn hocam tebrik ediyorum. Benim adli sicil kaydıma olan soruma cevap vermişsiniz teşekkür ederim. Umarım ben de bir problem yaşamam. 🙂
-
DV2022 de verilen vize sayısını 21 Ekim güncellemesiyle travel.state.gov da açıklamışlar. Bu sayının üzerine dv22 dava sürecinde hükümet avukatlarının açıkladığı Aos yapıp greencard alan 1440 kişiyide eklemeliyiz
Screenshot_20221101-175651_Chrome.jpg
Update on Worldwide Visa Operations Update on Worldwide Visa Operations
Screenshot_20221101-195856_Twitter.jpg
-
-
Eki 22, 2022 / news_news
Green Card: Türk vatandaşlarına Yeşil Kart çıkma olasılığı ne? Green Card: Türk vatandaşlarına Yeşil Kart çıkma olasılığı ne?
Türkiye’den ayrılıp yurtdışında yaşamak isteyenlerin sayısı giderek artıyor. Ancak Batılı ülkelerden turist vizesi, yaşamak için oturum ve çalışma izni alabilmek oldukça zor. Seçeneklerden birisi “Amerikan rüyası.”
-
-
@gucarslan görüşmeyi kaçıranlar için ses dosyalarının olduğu linke aşağıdaki tweet üzerinden ulaşabilirsiniz ⬇️
Sayılarla DV2022
-
@crazycells @gucarslan çok tesekkür ederim. O zaman öncelike polonya abd konsolosluğu ile iletişime geçip ardından dosya transferi ile ilgili bir adım atmam doğru olacak. Evraklarımı henüz göndermedim fakat evrak onayı aldığım takdirde mülakat yerini değiştirmem konsolosluğun insiyatifine kaldığını okudum. Eğer yasal olarak polonyada interview edilemeyeceksem türkiyede de kapasitenin dolması gibi bir sorunla karsılasabilirim.
Aralık ayı için cn7300 … fakat şöyle bir konu gündemde , yüksek cn de olup evrak onayı alan arakadasların interview için düşük cn li olanlardan önce planlanmaları gibi. Bu konu hakkındaki görüşleriniz ne yönde acaba? -
@iremekr merhaba,
Aralık ayı için cn7300 … fakat şöyle bir konu gündemde , yüksek cn de olup evrak onayı alan arakadasların interview için düşük cn li olanlardan önce planlanmaları gibi.
bültende aktif olmayan hiçbir dosya (cn) mülakat alamaz.
ancak; bir dosya bültende aktif ve evrak onayı varsa, kendisinden küçük bir dosyadan daha önce mülakata girebilir.
bu da tamamen o dosyanın evrak onayı aldığı tarihin, diğer dosyadan erken olmasından kaynaklıdır.Eğer yasal olarak polonyada interview edilemeyeceksem türkiyede de kapasitenin dolması gibi bir sorunla karsılasabilirim.
böyle bir durum olmaz merak etmeyin. ankara konsolosluğu'nun kapasite problemi yaşayacağını zannetmiyorum.
imkanlarınız dahilinde sizin için iki konsolosluk da mülakat için mümkün olabilir.
hangisinin faydalı olacağına sizin karar vermeniz en doğrusu olacaktır. -
Dv2022ye Türkiyeden kaç kişi başvurmuş açıklandı mı? 2 gündür bakıyorum bulamıyorum.
-
@Bekoray başvuru rakamları açıklanmıyor, sadece seçilen kişi sayıları açıklanıyor.
-
@Bekoray, içinde söyledi: Sayılarla DV2022
Dv2022ye Türkiyeden kaç kişi başvurmuş açıklandı mı? 2 gündür bakıyorum bulamıyorum.
@Bekoray ,
sn. @gucarslan ın da dediği gibi kazanan kişi sayısı değil kazananlara verilecek toplam verilecek vize sayısı açıklanıyor.Kazanan kişi sayısını tam bilmesek de yaklaşık olarak tahmin etmek için bir yol var:
EU bölgesinde kazanan/vize talep oranı uzun yıllardır 1/2 oranında seyrediyor. Yani kazanan her talihli ortalama 2 vize talep ediyor. Dv2022'de Türkiye'den talep edilen toplam vizesi 2526 olarak açıklandı. Bu rakamdan Türkiye'den kazanan kişi sayısının 1260 kişi civarında olduğu sonucunu çıkarabiliriz. Bu en fazla +/- 100 kişi oynar.
Türkiye'den DV2022'yi kazanan 1150 ila 1350 arasında talihli var diyebiliriz.
.
-
@smartcells bu rakamlar resmi rakamlarmı, yoksa göçmen forumlarında paylaşılan rakamlarmı? aradım resmi bir sayfa bulamadım hep forumlarda çıkıyor bu istatistikler, linki paylaşabilirmisiniz eğer resmi sayılarsa. Teşekkürler.
-
@sugarmouse, içinde söyledi: Sayılarla DV2022
@smartcells bu rakamlar resmi rakamlarmı, yoksa göçmen forumlarında paylaşılan rakamlarmı? aradım resmi bir sayfa bulamadım hep forumlarda çıkıyor bu istatistikler, linki paylaşabilirmisiniz eğer resmi sayılarsa. Teşekkürler.
Fiscal Year 2021 > August 2021 bülteninde var hangi ülkeden kaç vize kazanıldığı.
Link >> Bültenler G. DIVERSITY VISA LOTTERY 2022 (DV-2022) RESULTS
-
kcc evrakları hazırlarken 3 ve 14 yaşındaki çocuklarım için de tüm belgeleri hazırlayacak mıyım
-
@hasan-basri-ulucan, içinde söyledi: Sayılarla DV2022
kcc evrakları hazırlarken 3 ve 14 yaşındaki çocuklarım için de tüm belgeleri hazırlayacak mıyım
pasaport ve doğum belgesi (vukuatlı nüfus kayıt örneği) yeterlidir.
Şu konunun ilk iletisinde detaylar mevcut: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2163/dv2020-mulakat-deneyimleri?page=1
-
@hasan-basri-ulucan sorularınızı uygun forum başlıklarında sormaya gayret gösterin lütfen.
ve vize sürecinizi imzanıza taşıyın. -
-
Sayın @gucarslan evrak onayı almadım henüz,iki ayı geçti. 8 binlerdeyim,süreç nasıl işleyecek şimdi
-
@gucarslan Kazanan tüm arkadaşlarımın gitmesini yürekten istiyorum , hepinize bol şans!
-
@goldenhill sabırla beklemelisiniz.
sürecin işlemediği ortada, asıl önemli olan bunun ne kadar devam edeceği.
umarım uzun süre devam etmez çünkü; bu bulten belli ki aos yapan ya da yapacakların amacına hizmet ediyor. cp yapacakların değil.. -
Merhaba @EzgiLera. Çok güzel bilgiler bunlar. Benim eşim Germany kotasından kazandı. Sadece TC vatandaşı Mülakata Ankara da girecek.Ds submit 8 ağustos.dolayisiyla akla şöyle bir şey takıldı. Geç submit edenlere sıra gelene kadar kota dolar mı? Yani dosya işlenene kadar 55k vize verilecekler bitmiş olur mu? Hem genel olarak hem bölge hem ülke olarak kotaya takılma olasımıdır?
-
@AYSY33 bir noktayı düzeltmek istiyorum;
Sadece TC vatandaşı Mülakata Ankara da girecek
bilmiyorum haberiniz var mı ama bu kural 2 hafta önce kaldırıldı.
-
@gucarslan, Tam anlayamadım.Eşim tek vatandaşlık.TC vatandaşı.Sadece TR doğumlu değil.Baska bir yerde de oturumumuz yok..Ankara bir ara mülakat vermemişti ama artik mülakat veriyor diye biliyorum.
-
@AYSY33, içinde söyledi: Sayılarla DV2022
Merhaba @EzgiLera. Çok güzel bilgiler bunlar. Benim eşim Germany kotasından kazandı. Sadece TC vatandaşı Mülakata Ankara da girecek.Ds submit 8 ağustos.dolayisiyla akla şöyle bir şey takıldı. Geç submit edenlere sıra gelene kadar kota dolar mı? Yani dosya işlenene kadar 55k vize verilecekler bitmiş olur mu? Hem genel olarak hem bölge hem ülke olarak kotaya takılma olasımıdır?
DV kategorisinde ne Almanya, ne de Turkiye kotasinin bugune kadar doldugunu hatirlamiyorum, o nedenle ulke kotasini dert edinmenize gerek yok.
Bence genel olarak telas etmenizi gerektiren bir durum yok, numaraniz 1800, size sira gelecektir.
-
@gucarslan, içinde söyledi: Sayılarla DV2022
@AYSY33 bir noktayı düzeltmek istiyorum;
Sadece TC vatandaşı Mülakata Ankara da girecek
bilmiyorum haberiniz var mı ama bu kural 2 hafta önce kaldırıldı.
bir virgül veya "ve" bağlacı eksik olunca anlamı değişmiş
Sadece TC vatandaşı ve mülakata Ankara'da girecek
Sadece TC vatandaşı , mülakata Ankara'da girecek -
Sn.@smartcells, haklısınız ben de sonradan okuyunca anlaşılamadığımı anladım.
Benzer Başlıklar
56
28.6k
Users
4.8k
Topics
341.2k