Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan teşekkür ederim.

• @ATS16 teşekkür ederim 🙂 bir şey daha sorsam .Bu randevuya gittiğimizde işlemleri yapıp dönsek tekrar çağırma durumları olur mu? biraz beklemek gerekir mi?

• ⭐⭐⭐

@zynp7tepe

Birebir tecrübe etmedim ama forumdan okuduğum aklımda kalan tecrübeye istinaden bu randevunun kısa bir işlem olduğunu hatırlıyorum. Tekrar çağırma durumu olup olmayacağını işlem sonunda işleminizi yapan memura sormanızı tavsiye ederim.

Bu biyometrik sonrası permanent resident kartın olası bir gecikme nedeniyle geliş süresinin pasaportunuzdaki göçmen vizenin bitiş tarihinden sonra gelme olasılığı ve ülkeye tekrar girişte sorun yaşamamanız için daha önce konuyu tecrübe etmiş @eedb kullanıcının şu deneyimini okumanızı tavsiye ederim. Geçmiş olsun ve tekrar bol şans...

• @ATS16 teşekkür ederim

• Eşimin greencard i postada kayboldu, üstelik posta ofisi teslim edildi diyor. Geçen hafta yeni card için başvuru yaptım ve abd ye giriş yapalı bir yılı geçti ve i551 in süresi de doldu. Eşim yakında işe başlayacak ama çalışma izni olduğunu nasıl belgeleriz acil olarak.

• Merhaba arkadaşlar ben 7 Kasım 2024 de görüşmeye gittim ve bana sarı kağıt verdiler. Daha önce gittiğim ülkelere giriş çıkış evraklarını maile gönderin dediler. Bende eksik evraklarımı daha önce gittiğim ülkelerin giriş çıkış belgesini gönderdim ama hala geri mail dönüşü olmadı. Neredeyse 1 ay oldu ama hala donus yok. Sonuç ne olur yada ne zaman dönüş gelir bilgisi olan yardımcı olabilirmi ? (SARİ kağıtta maile ulaştırdıktan sonra 5 7 gün arasında kontroller sürmektedir yazıyor ama hala donus yok )

• Merhaba arkadaşlar.
    Şuan ABD’den yazıyorum. Evlilik vizesi(CR-1) ile 24 Ekim ülkeye giriş yaptım henüz greencard’ım elime ulaşmadı ve Türkiye’ye giriş yapmam gerekiyor internetten öğrendiğim kadarıyla ilk giriş esnasında basılan damga ile 1 sene süreyle beraber giriş çıkış yapabiliyorum bu doğru mudur? Lütfen yardımcı olun benim için çok önemli!!

• ⭐⭐

@demirdenkadifeldiven i-551 damgasiyla giriş çıkış yapabilirsiniz.

• @charon çok teşekkür ederim. Basılan ıslak damga doğru mudur?

• ⭐⭐

@demirdenkadifeldiven evet sıkıntı yok.

• 19 Ocak: Immigrant Visa Fee Payment Received
    2 Şubat: Houston İlk Giriş
    10-11 Şubat: Önce eşimin sonra benim SSN geldi
    16 Şubat: Card Is Being Produced
    21 Şubat: Card Was Mailed To Me
    26 Şubat: Card Was Delivered To Me

Not; Verdiğim adresin eyaleti Massachusetts.

• Merhabalar,

6 Şubat tarihinde Visa Fee ödemesini gerçekleştirdim.
    8 Şubatta Amerika'ya ilk girişimizi gerçekleştirdik eşimle beraber.
    20 Şubat tarihinde belirttiğim adrese SSN'lerimiz ulaştı. (Miami/Florida)
    1 Mart tarihinde ise eşimin Greencard'ı adrese ulaştı.

Benim greencard'ım ise hala 'Fee ödendi' aşamasında bekliyor. Bu durum normal midir? (Asıl talihli benim)

• ⭐⭐⭐

@Mertype

Konu ile ilgili asagidaki konu basligini da takip edebilirsiniz.

Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?

Kartin verdiginiz adrese ulasmasini 90 gune kadar beklemeniz normal, bu surede gelmez ise USCIS ile irtibata gecebilirsiniz. Principal ve beneficiary'lerin kartlarinin teslimi arasinda farkliliklar olabiliyor, sabirla beklemekten baska yapacak bir sey yok su asamada.

https://egov.uscis.gov/processing-times/expect-green-card

• @ATS16

Cevap için teşekkürler, süreci Lawfully üzerinden takip ediyorum. SSN'ler aynı anda gelip Greencard tek gelince şüphelendim. Bekleyip sonucu paylaşacağım 🙂

• @vixo
    Merhaba,
    Biz de eşimle 13 Ocak’ta giriş yaptık. 56 gün oldu ama kartlarımız ulaşmadı. Adresimiz NJ.
    Card is being produced ya da sadece fee ödendi yazısını nasıl görebiliyoruz? Ben de eşim de online account oluşturduk ama hiçbir şey göremiyoruz. My uscis account kısmından mı baktınız siz de?Rica etsem adım adım anlatabilir misiniz? Çok teşekkürler.

• @vixo
    Merhaba,
    Biz de eşimle 13 Ocak 2025’te giriş yaptık. Adresimiz NJ.
    56 gün geçti kartlarımız gönderilmedi. Card is being produced ya da fee ödendi yazılarına nereden bakıyorsunuz? My uscis online account oluşturduk ama orada hiçbir şey göremiyoruz.
    Rica etsem adım adım anlatabilir misiniz? Çok teşekkürler.

• @Dream-On Merhaba, Case Tracker veya Lawfully uygulaması üzerinden takip edebilirsiniz, herhangi bir güncelleme geldiğinde bu uygulamalar size bildirim gönderir. Ayrıca https://egov.uscis.gov üzerinden dosya durumunuzu sorgulayabilirsiniz.

Sorgulama işlemleri için ödeme yaptıktan sonra mailinize gelen ve IO ile başlayan numaraları kullanmalısınız.

Detaylı bilgi için bu başlığı inceleyebilirsiniz.

• @vixo teşekkürler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

64

52.5k
Users

4.8k
Topics

479.4k

| | | |