@Programmer çok teşekkür ederim bilgilendirme için, dediğiniz şekilde mailimi gönderdim.
-
Merhabalar engelli olup Green Card alabilmiş kimse var mı? Cerebral Palsy'den dolayı yürüme engelliyim kanedyenle yürüyorum. Daha önce Avrupa'da 1.5 sene yaşadım ama çalışma ve oturum vizesi almak istediğimde engelimi problem olarak gördüler maalesef. Green Card'a başvursam yine sorun yaşar mıyım? Yani sen engellisin seni kabul etmeyiz diyebiliyorlar mı? Ve vize başvurusu için ortalama ne kadar para göstermem gerekir?
-
-
-
-
Linkiniz doğru, sanırım Baden de doğdunuz. İnternational Birth Certificate her zaman geçerli tabi ki.
-
@Caner-Tıkız
Bugün 25 Haziran Green card’ım elime ulaştı Ssn kartım henüz gelmedi ve yüksek ihtimal kayboldu ama ssn ofisine gittiğimde bana numarayı söylediler çok beklediğim için. 49. Günde Gc geldi. Ssn beklemeye devam -
@Havva-Aydın Merhaba.arsivli adli sicil kaydı varsa, oldugu gibi doğru beyan edeceksiniz ve almış olduğu cezayı ve ceza maddesinin ingilizce çevirisini yaptırıp öyle mülakata gideceksiniz. Bu konuda eksik veya yanlış beyan vermek red nedenidir.Surecinizi imzanıza taşımalısınız.
-
@gkhanfeez caseniz 17k imiş mayısta mülakat gelmiş tahmini 17klara hep mayıstamı geliyor örneğin bu senede sizce öylemi olur
-
İlk defa 2023 için başvurdum ama çıkmadı.
-
çok teşekkür ederim cevaplarınız için kontrol edebildim çıkmamış 😞
-
Merhaba green card çıktıktan sonra evlenmek ile ilgili bir sürü bilgi kirliliği var…
bunu temize çıkartmak adına bu süreci yaşayan biri varsa ondan adım adım bu bilgileri almak isterim…
green cart çıktı…formu ne kadar süre içinde doldurmam gerek… evlenmeden hemen gönderip süreci başlatmak mı iyi? Düğünü aradan çıkardıktan sonra (1-2 ay içinde) yeni bilgilerle mi?
1 ay ? -2 ay? hemen ?
Evlendim formu doldurdum… sonra o form tekrar nasıl açılıyor?
Kcc ye örnek nasıl bir mail atıldığını belirtebilir misiniz? Baya “to whom it may concern” diye başlayan bir maille mi belirtiyorum talebimi yoksa bir formatı var mı? Ne diyorum ben evlendim bilgilerimi yenilemem gerek ve eşimede bir form lğtfen mi diyorum…Bu form talebin bir örneği var mı? Hemen yanıt geliyor mu? Mülakat tarihi ne kadar zamanda gelebiliyor formları gönderdikten sonra ?
ben evlendim diye belirttikten sonra eşime de ayrı form açılıyor mu?
Buna nerden giriyoruz onlar mı link gönderiyor ?
Bitmeyen sorular…. Biri ayrıntılarıyla tane tane alternatifli sorularla yanıtlarsa sevinirim ve lğtfen güncel bilgilerle teşekkürler şimdiden -
-
@crazycells zaten orlarda olma amacım burdan aldığım doğru bilgileri orada paylasmakti ordan bişey öğrenmek değil zira çok yanlış bilgi dolu.ve insanlara yardım edeyim dedim ama baktım çok bilmiş dolu herkes kendi öğrensin deyip sonra burası harici tabi telegrami ve face i de tüm grup ve forumlardan çıktım 🙂 tek ve daimi bilgi kaynağım burası 🙂
-
@esat90, içinde söyledi: Green Card Konsolosluk Görüşmesine Başka Ülkede Girmek
@nfs741 Merhabalar, çok sağolun cevap için. Şuan bulunduğum ülkede açıkçası herhangi bir yasal oturumum yok ve mülteci pozisyonundayım. Yani buradaki sürecim bu haliyle devam etmekte. Bu durumda tek çare Türkiye’ye mi dönmem ?
O ulkedeki ABD konsoloslugu kimlere vize verebildigini sitesinde yaziyor olmali, oradan kontrol edin isterseniz.
TC pasaportunuzun suresi devam ediyorsa ABD konsolosluguna email atip sansinizi deneyebilirsiniz.
-
@EmBus, içinde söyledi: CR1 vizeyi IR1 Cevirmek
2 yillik Green Card'imin (CR1) suresi bir sure sonra dolacak. IR1'a (10 yillik Green Card'a) basvuru yapabilmek icin ne yapmam gerekiyor? Nasil bir yol izlemem gerekiyor? Tecrube sahibi birisi varsa yardimci olabilirse sevinirim.
Eger forumda konu acildiysa (ben bulamadim) oranin linkini paylasabilir ve burayi kilitleyebilirsiniz. Tesekkurler.
Siz "kosul kaldiracaksiniz", ilgili bilgileri su baslikta bulabilirsiniz:
Kosullu Green Card'i, tam Green Card'a cevirmeniz gerekecek; yani CR1'i IR1'e guncellemeyeceksiniz, bilginize. CR1 ve IR1 Green Card'i alma yontemi oluyor.
-
@waterman sanmam. Doldurduğunuz form ile mülakatta söyledikleriniz arasında bağlantı yoksa direkt red veriyorlar. Benim de bir arkadaşıma red verdiler büyük ihtimalle o da aynı şeyi yaptı. Form ile mülakatta söylenenler birbiri ile uyumlu olmalı ayrıca planınız da mantıklı olmalı. Yoksa red
alma ihtimaliniz yüksek. -
Endonezya'daki ABD konsolosluğunda (Cakarta) green card mülakatına katılan biri var mı acaba?
-
Orlando civarı saglık raporu için önerebileceginiz klinik(doktor) varmı? Bulabildiğim en dusuk uvret 500 Dolar.
-
DV2023 Sohbet Odası
-
Greencard sonuncunu öğrendikten sonra uzun süre foruma giremedim, güzel hayaller kurarak başladığımız bir yolda ilk senem 'Not been selected' oldu..
Umarım isteyen herkesin hayalleri gerçek olur.. Kendimizi toparlayıp yola devam edelim güzel insanlar -
@Programmer bu yeninpasaportumda olmasa dahi mi? Çünkü şuanda kullandığım pasaportta hiçbir vize yok.
-
@CİHANKILIÇ diğer durumda konsolosluğun size bu sebeple randevu verip kimlik doğrulaması yapmasını beklemeniz gerekiyor.
-
@Programmer çok teşekkür ederim hocam. Evet yaptığım hatanın farkındayım ama dediğim gibi çok ikilemde kaldım mülakata girip girmemekte.
-
Mrhba Arkadaşlar ds260 work education. Kısmı ile ilgili
Mesleğini ve çalıştıpın firma bilgilerini giriyorsun..sana 2 yıllık deneyimin ile ilgili kısmındada evet dediğn zaman. Bu firmaya başladığın tarihimi yazman gerekiyor.
Ve şuanda bir ilte çalışmıyor isrn o kısmı nasıl doldurmalıyım
-
@Programmer Çok sağ olun
-
stardium
-
@Gökhan-Öz merhaba 12 si perşembe unlock talebinde bulundum 17 si salı açıldı
-
Arkadaşlar Merhaba,
Öncelikle kazanan herkese tebrikler, umarım herşey gönlünüzce olur. Ben 3.başvurumda kazandım.Çok fazla sorulan bir soru pandemi koşulları da geçen seneleri ektilediği için kesin bir cevap vermek zor ancak, sıralamam 27xxx daha önceki senelerde 27 binlerde vize alan veya tanıdığı olan var mıdır. 27xxx vize alma ihtimalimiz var mıdır ?
Teşekkürler. -
Selamlar.
İlk greencard a basvurdugumuzda verdigimiz bilgilere nasil ulasabiliriz -
arkadaslar selamlar, benim 1 sirketim vardi ve suanda devlete borclarindan dolayi iflas asamasinda orada da dogal olarak general director olarak gorunuyorum. bu firmanin sahibi oldugumdan ds 260 formunda bahsetmem gerekir mi? bahsetmesem bir sikinti cikar mi? yada bu firmaya sahip olup olmamam formu doldurmam acisindan bir onem tasiyor mu?
-
Do you have documentation to establish that you have received vaccinations in accordance with U.S. law?
arkadaslar beni bunu kanitlar nitelikte bir belgem yok ... bu konuda yardimci olabilir misiniz ? nasil bir yol izlemek gerekli?
-
@Yavuz-A
Hocam sanırım onlara ulaşmak mümkün değil. Ne yazdıysanız o bilgileri baz alıyorlar -
This post is deleted! -
@Megatron TL ye çevirip hesap yaparsan çok fark görmeyebilirsin. Onu ABD de kaç günde çalışıp alabilirsin Türkiye’de kaç günde öyle bakmak lazım.adamlar en düşük maaşla 2 tane iPhone alırken Türkiye’de 5 maaşla 1 tane alınıyor
-
This post is deleted! -
Merhaba Ds 260 formu çocuklarım için doldururken onların mail ve telefon bilgilerini istiyor. 5 ve 2 yaşında oldukları için kendi numaram ve mail adresimi mi yazmalıyım?
-
Merhaba, forumda insanların adres kısmına önem verdiklerini gördüm. Ben 13 yaşımdan beri aynı adreste oturmaktayım. Fakat, evlerin yakın olması ve halen bize ait olması sebebiyle hiç taşıttırmadım. Ds formunda, şuan oturmakta olduğum yeri yazdım(yani ikametgahımın olmadığı evi) bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım ?
-
@KALYENTE11 sorun olmaz adres kontrolü yapılmamaktadır ayrıca yanlış gruba yazıyorsunuz DV2023 green card loto aşamaları grubuna sorularınızı sorunuz lütfen daha sağlıklı olacaktır.
-
@Gracegardener yazabilirsiniz ayrıca lütfen imza sürecinizi tamamlayın ve sorularınızı dv2023 green card loto asamaları grubuna yazınız.
-
@cemalkt çok teşekkür ederim
Benzer Başlıklar
56
22.1k
Users
4.1k
Topics
288.5k