@Programmer Çok sinir oluyorum bu tiplere... keşke görmez olaydım yazıyı !
-
@niyans muhtemelen pasaport zorunlu olmayacak. Umarım olur.
@mehmet090 çok sayıda var, ben biraz daha şanslı görüyorum bu arkadaşları.
-
-
@kubra94 merhaba. elbette pasaportunuzdaki vizeyle abd'ye tekrardan giriş yapabilirsiniz.
vizenizin yanındaki "admitted" damgasının üzerinde yazan tarihin üzerine 1 yıl koyarak hesap yapın.. o tarihe kadar o vizeyi kullanarak abd'ye giriş yapabilirsiniz. ama elbette 6 aydan fazla abd dışında kalmamaya gayret gösterin.gc'nin teslim edilmesini de bu başlıktaki yönergelere göre takip edebilirsiniz;
-
@gucarslan Cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Umarim emsallik ve sonu guzel biten bir deneyim yasayabiliriz. Guzel gunler.
-
@JackFoxy, içinde söyledi: Göçmen vize için yapılan sağlık muayenesi hakkında sorular
@bildik Bulaşıcı bir hastalık taşımadığınız ve Tüberküloz belirtisi göstermediğiniz sürece bir sorun olmayacaktır. İlaçlar için doktordan ilaç raporu/reçete temin ettiğinizde genelde bir sorun yaşamazsınız.
İlginiz için teşekkür ederim.
-
-
-
-
@rosa8 tekrar form nasıl açtırılıyor mesela bende onu merak ediyorum... kcc ye mail mi atılıyor bu mail için bir örnek var mı mesela?
-
@coldplay3 Bahsettiğimiz dosya onayı size gelen ds260 barkodlu belgesi değil. Sistemde sıkıntı yoksa barkodlu belge formu dolduran herkese gidiyor.
Dosya onayı ise eğer DV2023’de KCC evrak isterse, size evrak istediklerine dair email gelecek ve siz listedeki evrakları göndereceksiniz. Sonrasında eksiklik ya da hata yoksa dosyanız onaylanacak.
-
@caliskanpr Almanya kazanan 530 Türkiye 2700 kişi fakat başvuru sayısına bakmak gerekiyor
-
-
@cem-ceylan-Ankara siz çekilişi kazandınız mı yoksa kazanmadınız mı?
çünkü imzanızda DV2023 bilgileri var, kazanan değilseniz lütfen düzeltin.gelelim sorunuza; bu durum bir araştırma sürecine tabi tutulur ve sizden ilgili mahkeme kayıtlarının beyanı talep edilir. ilgili inceleme sonrası karar tamamen konsolosluk görevlisinin takdiridir. bunun sonucunu da kimse bilemez.. her şey onların takdiridir.
-
teşekkür ederim
-
-
-
@animehime94 merhaba. ilgili durumunuz çekilişe başvurmanızı elbette engellemez. kazandığınız takdirde vize alıp alamayacağınız öncelikle sağlık muayenesinde doktorun vereceği rapora ve sonrasında mülakatı yapan konsolosluk görevlisine bağlıdır.
ilk olarak baktıkları elbette bulaşıcı hastalıklar oluyor. bu durumda bir sorun yoksa abd'deki hayatınızda geçiminizi kendi başınıza sağlayabilecek fiziki durumunuzun da olması konusunu kontrol edeceklerdir. burada karar elbette muayeneyi yapacak hekimin takdiridir, bu konuda fikir beyan etmemiz doğru olmaz.
kazandığınız ve mulakat aldığınız takdirde genel olarak masraflar 350$ - 400$ arası doktor muayenesi, 330$ mülakat ücreti olacaktır.
-
@gkhanfeez caseniz 17k imiş mayısta mülakat gelmiş tahmini 17klara hep mayıstamı geliyor örneğin bu senede sizce öylemi olur
DV2023 Sohbet Odası
-
@DOĞUKAN-BOSTANCI abi kotu konusma gercek olur, Amerikaya gidecegiz daha
-
@DOĞUKAN-BOSTANCI Erken seçim olur da iktidar değişirse en azından tek haneli sayılara ineriz
-
@greenHasanHuseyin valla gc çıkarsa ben 20ye kadar hazırlıklıyım
20yi geçerse işimiz zor
-
GC çıkmadan 20+ olur canını sıkma
@DOĞUKAN-BOSTANCI -
12.7 ye kadar düştü anlık 13,4
-
Güne 18 ile başladığını varsayarsak devasa bir düşüş
-
@cesur Merhaba bende hem bordo pasaport hem de yeşil pasaport var. Size 2 pasaportu kullandığınıza dair kağıt imzalatıyorlar. Eğer süresi varsa iptal etmek istemediğinizi belirtin. süresi bitmişse de başvurduğunuz pasaportu kazandığınızda konsolosluğa göstermek zorundasınız mutlaka elinizde olsun.
-
Adam Coin piyasasını bile etkiledi.
Tüm token lar değer kazanmaya başladı.Hülooğğğğ
-
Sa arkadaşlar size bir sorum olacaktı DV 2023 talihlisi olursam mülakata giderken nakit para yerine evi göstersem olur mu 4 kişiyiz 3ve8 yaşlarında çocuklarım teşekkür ederim
-
@mahirumut Merhaba.Bu baslikta isinize yarayacak bilgiler bulabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1546/green-card-bankada-para-mevzusu -
@cesur Sadece iki pasaportuda kullanacağınızı söylemeniz yeterli. Ben de tam tersini yapıp yeşil pasaportum varken bordo pasaport aldım daha sonra değişiklik yapmakla uğraşmayayım diye. Bazı ülkeler daha önce giriş yaptığınız ülkeleri sorun edebildiği için böyle bir opsiyon tanınmış, çift pasaport kullanabiliyorsunuz. Google dan bakabilirsiniz açıklamasına.
-
@mahirumut, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Sa arkadaşlar size bir sorum olacaktı DV 2023 talihlisi olursam mülakata giderken nakit para yerine evi göstersem olur mu 4 kişiyiz 3ve8 yaşlarında çocuklarım teşekkür ederim
Evi kabul ederler ama yine de bir kaç bin dolar nakit olması iyi olur. Nakit olmadan sadece ev tapusuyla giderseniz vizeyi vermeyip nakit bulmanız istenebilir. @smartcells 'in bu konuda mesajı vardı.
-
-
Türkiye’den GC kazanan pek çok insan ABD’ye gittiği zaman bir süre kendisini idare edecek meblağda parayı toplayamayacak gibi görünüyor. Konsolosluk vize vermez bu şekilde. Kafama takılan ise üçüncü dünya ülkelerinden GC kazanlar bu süreci nasıl geçiriyor . Adam varını yoğunu satsa yüz dolar falan eder . Pakistan’lı, Nijerya’lı kardeşlerim bi taktik verse
-
@mikael baş konsolosluk amcan mı yoksa dayın mı bu kadar net konuşuyorsun. Kimin hangi mesleği var biliyor musun bazıları sponsor bulacak gelecekten gelen kişi akımına ayak uyduran bir insan mısın. BDKK çalışan bir kişi misin tüm banka hesaplarına erişimin var
-
@mikael O ülkelerden tanıdığı olmayan gidemez muhtemelen. Kardeş eş dost akraba birileri sponsor olmayı kabul ediyor muhtemelen. GC çıkınca geldiklerinde onlarla ben ilgilenicem diyecek birisi olsa muhtemelen konsolosluk para kısmına çok bakmayacaktır.
-
@avar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@mikael O ülkelerden tanıdığı olmayan gidemez muhtemelen. Kardeş eş dost akraba birileri sponsor olmayı kabul ediyor muhtemelen. GC çıkınca geldiklerinde onlarla ben ilgilenicem diyecek birisi olsa muhtemelen konsolosluk para kısmına çok bakmayacaktır.
Ben zamanında merak edip bayağı bir irdelemiştim bu konuyu. Dediğiniz gibi Afrika’ lılar bu konuda acayip tutucular. Öncüler, geriden gelenleri destekliyorlar.
-
Bu arada tüm Afrika kıtasını bir tutmamak lazım.
Afrika diyince herkesin aklına açlıktan kırılan siyahi insanlar geliyor.Örneğin Güney Afrika’ da ortalama gelir 1250$ asgari ücret ise 300$ civarlarında.
En az Redneck’ ler veya kuzeyliler kadarda beyaz tenliler.
-
@ayvalik10 Parası olan için zaten sıkıntı yok. Olmayan kişiler ise ortalama on bin dolar parayı TL kazanarak nasıl toplayacak . İçinde bulunduğumuz durum malum . Konsolos dayımın dediğine göre oraya gidince bazı giderler olacak ve ABD’de para birimi dolar .
-
@Ping-PONG Sahra Altı Afrika’da bulunan ülkelerden bahsediyorum. Güney Afrika zaten ekonomik olarak Türkiye ile aynı grupta yer alan ülkelerden
Benzer Başlıklar
111
22.9k
Users
4.2k
Topics
294.4k