@Erdal-Koyucan zannedersem DV2022 sonuçlarına bakiyorsunuz. lütfen DV2022 Sonuç Odası başlığını kullanın sorunuz icin.
büyük ihtimalle karakterlerde bir hata yapıyorsunuz.
confirmation number girdiğinize emin olun.
@Emre-Kurtulmuş ben tee 90 larda bile başvuruyordum. Bekar iken. Posta ile başvuruyorduk. Bu yıl da başvuru yapıcam. Bundan sonra ise çocuklar adına başvuru yapıcaz artık yaşları da geldi.
@Pasha hocam anliyorum sizi ben sadece arkadas icin soracagima soz verdigim icin sordum bende 2019 talihlisiyim 3 yildir usada yasiyorum bazen insanlara birsey anlatamazsiniz ama ne olacagini tahmin edersiniz iste boyle bir durum
@cankorkmaz iyi akşamlar genel sorularınızı forumda ilgili başlıklarda sormanız gerekiyor. https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları/573
@Programmer çok teşekkür ederim bilgilendirme için, dediğiniz şekilde mailimi gönderdim.
@missy Evet istiyorlar ve istenilenleri tamamlamaz ve/veya yapılacak işlemlere razı gelmezseniz sağlık muayenesi yapmıyorlar ve süreciniz bitmiş oluyor. Bizde eşim hamile iken sağlık kontrolüne girmiştik. Şurada detaylar mevcut;
@gucarslan bu harika! hesapları kurcalarken görmüştüm bu seçeneği ama uygun olur mu emin olamamıştım. Bir soru işaretimi daha giderdiğiniz için çok teşekkür ederim 🙂
@crazycells
1- Çocukları şu an ABD ye götürmem mümkün değil.
2 - Çocukları vize görüşmesine götürmesem benim vize almamda bir sorun olurmu?
3- Duyduğuma göre 5 yıl sonra ABD vatandaşı olduğumda çocukllarda abd vatandaşı oluyormuş otomatik olarak. Doğrumu?
Teşekkürler
@cerenk hayır. sizin kişisel verilerinize erişim yetkileri yok.
@Berkay-BHR Merhaba,
Evet doğru şimdiye kadar DV2022 için mülakatlar çok az verildi. Bu durumun sizin sürecinize bir ilgisi ya da etkisi olmaz.
Dv2023 süreci başladığında her şey belli olur.
Bol şanslar.
@SAMERbey, içinde söyledi: Başvuru formu hakkında
Merhabalar. Ben green kart çekiliş formunda aile üyelerini eklememişim. Ama DS260 formunda evli ve çocuklu olduğumu belirttim bu Mülakatta bir sıkıntı doğurur mu? Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
sorulariniz icin yeni baslik olusturmayin, forumda var olan basliklari kullanmalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları
merhabalar sorum olacak ds 260 formunda 16 yaşından itibaren yaşanacak yerler yazacağız da öğrenci dönemi yurtta kaldığım dönemlerde ikameti orası göstermemiştim ve e devlette orası çıkmıyor yine de yazmalı mıyım? bir de e devlette bir adresimde sadece 1 gün ikamet ettiğim yazıyor ama o aslında öyle değildi onu nasıl yazacağım?
merhaba,
eşime greencard çıktı. en son çogumuz olana kadar yani 2020 şubat ayına kadar çalıştı. ama o zamandan beri çalışmıyor. banka hesap hareketlerinde bir bakiye yok. evin geçimini ben sağlıyorum. Nasip olursa Amerikaya beraber gidecez.
bu durumda benim hesap dökümüm geçerli olur mu vize görüşmesinde.
@blackrosa İşverenin sponsor olması gerekiyor.
@CİHAN sorulariniz icin forumdaki uygun bolumleri ve o bolumlerdeki basliklari kullanmalisiniz. Ayrica bu sekilde buyuk harf kullanilmasina da izin vermiyoruz.
Bende bir talihsiz olarak kazanan biriyle evlenebilirim kendimi çok ayarlamıştım kazanacam diye varmı bu yola benimle çıkmak isteyen bayan…
@Sefa-Analık sizi yeni baslik acmama konusunda uyarmistim. Forum kurallarini daha ciddiye almalisiniz. Forumdan 7 gunlugune uzaklastirildiniz. Eger bir daha yaparsaniz kalici olarak yasaklanacaksiniz.
@Ahmet-0 SSN’in eğer gelmesini beklerseniz, 3-4 hafta sürebiliyor. Ama en yakın SSA ofisine gidip başvurarak 4-5 günde almanız da mümkün. Ayrıca giriş vizenizi gösterdikten sonra SSN gelmeden de iş bulabiliyorsunuz, problem olmuyor.
@Wahap 2013’ten beri bavuruyorum son 3 senedir de eşimle birlikte basvuruyoruz, eşim Azerbaycan vatandasi oldugundan iki ülkenin kotasını da denemis oluyoruz ama yok malesef cikmadi
@RTW onu bilemiyorum, @crazycells var ona sorun bence
Teşekkürler. @crazycells yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
@Timitus teşekkür ederim
Eşimle beraber başvurumuzu bugün yaptık️ İlk başvurumuz inşallah çıkar
@RTW Başvuru belgesinde "Sadece doğduğunuz ili yazın, yanına ülke, eyalet v.s yazmayın" deniyor. Türkiye'de doğum belgesi olarak da geçen "Nüfus Kayıt Örneği"nde hangi şehir veya ilçe yazıyorsa sadece onu ("LEFKOSA") yazın. Zaten KKTC ABD tarafından tanınmıyor.
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@bidünya, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hascerob, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Hyller, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Hala başvurmayanlar totemi olanlar burda mı
Bir arkadaş "retro bitsin diye bekliyorum" diye yazmıştı. Hadi tek beklemesin diye ben de bekliyorum
19'undan sonra inşallah maşallahBen de bekliyorum..
Beklediğimize değecek
Retro ne yaw. Yani normal Retro yu biliyorum da Retro bitsin denmekle ne kastediliyor. Anlamıyorum... Yaşlandım ya da..
Merkür retrosu abi
astrolojik mevzular
Haa.. Ee.. sıradaki Mars retrosu mu olur acep. O zaman daha sert, savaşçıl mevzular olmaz mı? Merkür daha yumuşak mıdır? Öyle mi ayrılıyo bunlar, çeyrek çepelek astroloji bilgim ile bu kadar anlıyorum konuyu. Ama keşki ben de mi bekleseydim
Hehehe boşver abi retro metro anlamam ben yaptım gitti karışık işler bu astroloji işleri ben de hiç anlamıyorum aslında
@sonarsokar başvurudan itibaren toplam 10 gün. Kargoya verildi dendikten sonra 1 gün sürdü.
Nasılsınız Arkadaşlar ?
Merhaba ailem adına da başvuru yapacağım ve 2001 doğumluyum şuan 20 yaşındayım ama çekiliş açıklandığında 21 olacağım bu durumda kendimi ailemin başvurusunda ekleyebilir miyim bir sorun olur mu
@İsveçCadısı Harika. Siz nasılsınız?
Bu yıl ilk kez başvuracağım. Freelancer olarak çalışarak stabil bir gelir düzeyine ulaşıp orada Master ya da Associate’s Degree programlarından birine katılıp kendimi finanse ederek okuyup daha sonra da bir ajansta işe girmek gibi bir hedefim var. Tüm bunlar olurken de her yıl Green Card’a başvurmak önemli. İlk yılımda çıkarsa mükemmel olur, çıkmazsa da çalışmaya ve sabretmeye devam.
Arkadaşlar gc başvurusu için fotoğraf ve pasaporttan başka bir şeye gerek var mı?
@ertobo, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba ailem adına da başvuru yapacağım ve 2001 doğumluyum şuan 20 yaşındayım ama çekiliş açıklandığında 21 olacağım bu durumda kendimi ailemin başvurusunda ekleyebilir miyim bir sorun olur mu
Önemli olan başvuru anında ki yaşın. Yani ekleyebilirsin.
@enestalha hayır başka bir şeye gerek yok.
@FlyingChuck, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@İsveçCadısı Harika. Siz nasılsınız?
Teşekkür ederim ben de iyiyim.
@luxalux kardeş bir şey soracam başvuruda fotoğraf işini nasıl hallettin fotoğrafçıdan mi çıkardın yoksa kendin mi çektin bir de fotografcida EDEBAT ve fiyat ne kadar biliyor musun?
@Orcrist, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Resp3xt Ne zaman başvurdunuz?Ben ayın dördünde başvurdum ve hala
Başvurunuz basım öncesi kontrol aşamasındadır.Bu ne pasaportmuş gönderemediler.
Aynı durumdayım bende bekliyom knk 10 yıllık çıkarttım
Günaydınlar,green cardı fazla düşünmek rüyalarıma bile girdi gece ameeikaya tasinmisim 4 ay olmuş bir kasiyerle ingilizce konuşuyordum,inşallah gerçek olur
Yağmurun en çok yakıştığı yer... New York