@nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
-
Aslında evet bazı şeyleri teminat göstermek mantıklı olabilir. İşte burda forumun ortak fikri olan başvuru ücretinin getirilmesi en basit girişim olabilir. Ancak su yöndende olaya bakmak lazım ABD göçmen ülkesi her yıl 55 bin göçmene eşit şartlarda davranarak (2021-2022 yıllarında bunu pek gözlemleyemedik) oturum izni veriyor. Tamamen şans işi olan bi durum artık çok takmamaya çalışıyorum kafama olursa olur olmazsa ölüm yok ya diyerek… Bi aralar kontenjanın 80 bine çıkarılma olayı vardı henüz bi gelişme yok sanırım.
-
-
@kubra94 merhaba. elbette pasaportunuzdaki vizeyle abd'ye tekrardan giriş yapabilirsiniz.
vizenizin yanındaki "admitted" damgasının üzerinde yazan tarihin üzerine 1 yıl koyarak hesap yapın.. o tarihe kadar o vizeyi kullanarak abd'ye giriş yapabilirsiniz. ama elbette 6 aydan fazla abd dışında kalmamaya gayret gösterin.gc'nin teslim edilmesini de bu başlıktaki yönergelere göre takip edebilirsiniz;
-
@gucarslan Cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Umarim emsallik ve sonu guzel biten bir deneyim yasayabiliriz. Guzel gunler.
-
@JackFoxy, içinde söyledi: Göçmen vize için yapılan sağlık muayenesi hakkında sorular
@bildik Bulaşıcı bir hastalık taşımadığınız ve Tüberküloz belirtisi göstermediğiniz sürece bir sorun olmayacaktır. İlaçlar için doktordan ilaç raporu/reçete temin ettiğinizde genelde bir sorun yaşamazsınız.
İlginiz için teşekkür ederim.
-
-
-
-
@rosa8 tekrar form nasıl açtırılıyor mesela bende onu merak ediyorum... kcc ye mail mi atılıyor bu mail için bir örnek var mı mesela?
-
@coldplay3 Bahsettiğimiz dosya onayı size gelen ds260 barkodlu belgesi değil. Sistemde sıkıntı yoksa barkodlu belge formu dolduran herkese gidiyor.
Dosya onayı ise eğer DV2023’de KCC evrak isterse, size evrak istediklerine dair email gelecek ve siz listedeki evrakları göndereceksiniz. Sonrasında eksiklik ya da hata yoksa dosyanız onaylanacak.
-
@caliskanpr Almanya kazanan 530 Türkiye 2700 kişi fakat başvuru sayısına bakmak gerekiyor
-
-
@cem-ceylan-Ankara siz çekilişi kazandınız mı yoksa kazanmadınız mı?
çünkü imzanızda DV2023 bilgileri var, kazanan değilseniz lütfen düzeltin.gelelim sorunuza; bu durum bir araştırma sürecine tabi tutulur ve sizden ilgili mahkeme kayıtlarının beyanı talep edilir. ilgili inceleme sonrası karar tamamen konsolosluk görevlisinin takdiridir. bunun sonucunu da kimse bilemez.. her şey onların takdiridir.
-
teşekkür ederim
-
-
-
@animehime94 merhaba. ilgili durumunuz çekilişe başvurmanızı elbette engellemez. kazandığınız takdirde vize alıp alamayacağınız öncelikle sağlık muayenesinde doktorun vereceği rapora ve sonrasında mülakatı yapan konsolosluk görevlisine bağlıdır.
ilk olarak baktıkları elbette bulaşıcı hastalıklar oluyor. bu durumda bir sorun yoksa abd'deki hayatınızda geçiminizi kendi başınıza sağlayabilecek fiziki durumunuzun da olması konusunu kontrol edeceklerdir. burada karar elbette muayeneyi yapacak hekimin takdiridir, bu konuda fikir beyan etmemiz doğru olmaz.
kazandığınız ve mulakat aldığınız takdirde genel olarak masraflar 350$ - 400$ arası doktor muayenesi, 330$ mülakat ücreti olacaktır.
-
@gkhanfeez caseniz 17k imiş mayısta mülakat gelmiş tahmini 17klara hep mayıstamı geliyor örneğin bu senede sizce öylemi olur
DV2023 Sohbet Odası
-
@halit-gedik daha net olması adına:
kazandığınızı öğrendiğini sayfada yönergeler var, sizi zaten DS 260 formuna yönlendirecek. giriş yapıp hemen göndermek zorunda değilsiniz. yavaş yavaş bilgileri hatasız, eksiksiz doldurup kayıt eder, bittiğinde bir iki defa kontrol eder, her şeyden emin olduğunuz zaman da "submit" (gönder?) edersiniz... -
E-devlete apostil hizmeti gelmiş galiba.
Yeni mi bilen var mı? -
This post is deleted! -
@blacksah aha kebapçımız da hazır
-
Yarın bir "Bye" daha yazmak için uğrarım sonra seneye görüşürüz
-
@furkan-kartal önceki başvuruda kullanılmış fotoğrafın sonraki başvuru da sorun yaratmasa bile bu yüzden elenme ihtimali kafanızda dönüp duracaktır ve kazanamamış olduğunuzda hep içinizde fotoğraf yüzünden elendim mi acaba? Diye geçireceksiniz, tavsiyem her başvuru için yeni fotoğrafın eklenmesi
-
@furkan-kartal benim bu konuda söylediğim bir şey var her ne kadar da sorun değil dense de.
başvuru formunda, başvurunun belirtilen kurallara uygun olup olmadığının kontrol edileceği en kesin şey bu fotoğraf olayı.
sisteme girdiğiniz herhangi bir verinin doğruluğunu, belirtilen kurallara uygunluğunu bilemez, öğrenemezler başvuru süresinde. bir tek fotoğraf olayı. zira yüklediğiniz fotoğraf dosyasında, fotoğrafın ne zaman oluşturulduğunun, teknik şartlara uygunluğunun belirlenmesi, mini minnacık bir yazılımla mümkün.
özeti şu, kurala uymak çok önemli, riske atmayın derim ben... -
@SUAT-GUNAY hocam nerden dolduruyoruz peki ?
-
This post is deleted! -
DJango you must face another day!
-
@nick evet yeni sayılır. ileriki dönemlerde baya geniş bir hizmet sunulacak
e devlet veya
-
Herkese selam. 2019 yılında bu foruma kaydoldum ancak ilk başvurumu DV2022 için yaptım. Bu süreçte gc ile ilgili neredeyse tüm konulara baktım. DV2023 başvurumu hatırlıyordum ama çekiliş gününü unutmuştum. Yaklaşık 10 gündür sürekli foruma giriyorum ama bugün forumda ki ilk mesajımı yazasım geldi. Umarım herkesin gönlünden geçenler en kısa sürede gerçekleşir. Herkese bol şans
-
21 saat mi işte bu beni heyecanlandırır
-
Sonuçlar yarın akşam 19:00 da mı açıklanacak forumdaki saate göre öyle denk geliyor.
-
@mukeya evet yarın akşam saat 19:00'da
-
çıkarsa net bırakacağım sigarayı hadi güldür bakalım yüzümüzü gc
-
Komutanın facebookta yazdığı gibi, yarın açıklanmazsa panik olmayın, bazı yerlerde 8 mayıs açıklama tarihi olarak duruyor(muş)
-
bir şey soracağım bu çekilişi nasıl yapıyorlar ya sistem nasıl bir şey bilginiz var mı
-
@SUAT-GUNAY abi https://dvprogram.state.gov/ da 7 mayıs yazıyor 8 mayıs olmaz galiba vallahi 7 ay bir şekilde geçti ama ertelenen 24 saat 7 aydan uzun sürer
-
Forum yine canlandı.. hoşgeldiniz arkadaşlar mekanın sahibi biziz evet
Benzer Başlıklar
96
22.9k
Users
4.2k
Topics
294.4k