@Erdal-Koyucan zannedersem DV2022 sonuçlarına bakiyorsunuz. lütfen DV2022 Sonuç Odası başlığını kullanın sorunuz icin.
büyük ihtimalle karakterlerde bir hata yapıyorsunuz.
confirmation number girdiğinize emin olun.
@Kara-Kartal, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
herkes pasaport şartı kaldırılacak diye beklerken ABD ters köşe yapıp birde maddi durum şartı koyarsa herkes ofsayta düşer.. 🙂 belki beni tefe koyarlar ama keşke şartları sıkılaştırsalar iyice. tek umudum başıboş başvuruların engellenmesi. şans olarak fakir zengin orta durumlu aynı olsun onda hemfikirim. ama kardeşim başvuruya para şartı konsun 200- 300- 500 dolar gibi neyse artık hesabını yapsınlar hem ABD kazansın hemde gitmekte karar veremeyen kişiler başvurmasın. parası olmayan ne yapacak gibi yazılar yazarak kimse kendini acındırmasın kardeşim. 1 yıl var biriktirilir. kimse bahane üretmesin. günde 2 paket sigara içen adamlar. acıtasyon yapıyor.
Ben ABD diplomatı olup yılda ellibin göçmeni ülkeme alıp birde vatandaşlık yolu açacak olsam önce kendi ülkende neyi başarmışsın bunu görmek isterim. Mülakat günü bana göstereceğin banka hesabını şimdi oluştur o hesapta paranı göster derim. Minimum uçak bileti, sağlık kontrolü ve mülakat ücreti desen 2bin dolardan aşağı göstereni kafadan elerim. Çoluk çocuk gösteriyorsan her aile bireyi için yine muayene ücretini bu tutara eklerim. Şimdi bazıları çıkıp ama belki evi var çıkınca satıp gidecek belki diyecekler. Ya satamazsa, ya planladığı gibi olmazsa... Bir yandan insanlar kendini başvuru yaparken ispat etsin diyoruz bir yandan da daha zaman var biriktirir diyen çıkıyor aramızdan. Pasaport şartının kaldırılmasını isteyenden farkları yok. O iki tane ahmak zaten bu şartın kaldırılmasını isteyerek kendi şanslarını düşürdüler. Ki onlara çıksa bile kendilerini fişlediğini düşünüyorum, onlar alamaz görüşmede elenirler gibime geliyor. Her neyse sonuç olarak hak veriyorum, banka hesabı olur, tapu olur, araç ruhsatı olur birşeyler gösterip bu şekilde katılma imkanı olursa insanların kendilerinide yormazlar bizide yormazlar.
@kubra94 merhaba. elbette pasaportunuzdaki vizeyle abd'ye tekrardan giriş yapabilirsiniz.
vizenizin yanındaki "admitted" damgasının üzerinde yazan tarihin üzerine 1 yıl koyarak hesap yapın.. o tarihe kadar o vizeyi kullanarak abd'ye giriş yapabilirsiniz. ama elbette 6 aydan fazla abd dışında kalmamaya gayret gösterin.
gc'nin teslim edilmesini de bu başlıktaki yönergelere göre takip edebilirsiniz;
@gucarslan Cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Umarim emsallik ve sonu guzel biten bir deneyim yasayabiliriz. Guzel gunler.
@JackFoxy, içinde söyledi: Göçmen vize için yapılan sağlık muayenesi hakkında sorular
@bildik Bulaşıcı bir hastalık taşımadığınız ve Tüberküloz belirtisi göstermediğiniz sürece bir sorun olmayacaktır. İlaçlar için doktordan ilaç raporu/reçete temin ettiğinizde genelde bir sorun yaşamazsınız.
İlginiz için teşekkür ederim.
@rosa8 tekrar form nasıl açtırılıyor mesela bende onu merak ediyorum... kcc ye mail mi atılıyor bu mail için bir örnek var mı mesela?
@coldplay3 Bahsettiğimiz dosya onayı size gelen ds260 barkodlu belgesi değil. Sistemde sıkıntı yoksa barkodlu belge formu dolduran herkese gidiyor.
Dosya onayı ise eğer DV2023’de KCC evrak isterse, size evrak istediklerine dair email gelecek ve siz listedeki evrakları göndereceksiniz. Sonrasında eksiklik ya da hata yoksa dosyanız onaylanacak.
@caliskanpr Almanya kazanan 530 Türkiye 2700 kişi fakat başvuru sayısına bakmak gerekiyor
@cem-ceylan-Ankara siz çekilişi kazandınız mı yoksa kazanmadınız mı?
çünkü imzanızda DV2023 bilgileri var, kazanan değilseniz lütfen düzeltin.
gelelim sorunuza; bu durum bir araştırma sürecine tabi tutulur ve sizden ilgili mahkeme kayıtlarının beyanı talep edilir. ilgili inceleme sonrası karar tamamen konsolosluk görevlisinin takdiridir. bunun sonucunu da kimse bilemez.. her şey onların takdiridir.
teşekkür ederim
@animehime94 merhaba. ilgili durumunuz çekilişe başvurmanızı elbette engellemez. kazandığınız takdirde vize alıp alamayacağınız öncelikle sağlık muayenesinde doktorun vereceği rapora ve sonrasında mülakatı yapan konsolosluk görevlisine bağlıdır.
ilk olarak baktıkları elbette bulaşıcı hastalıklar oluyor. bu durumda bir sorun yoksa abd'deki hayatınızda geçiminizi kendi başınıza sağlayabilecek fiziki durumunuzun da olması konusunu kontrol edeceklerdir. burada karar elbette muayeneyi yapacak hekimin takdiridir, bu konuda fikir beyan etmemiz doğru olmaz.
kazandığınız ve mulakat aldığınız takdirde genel olarak masraflar 350$ - 400$ arası doktor muayenesi, 330$ mülakat ücreti olacaktır.
@gkhanfeez caseniz 17k imiş mayısta mülakat gelmiş tahmini 17klara hep mayıstamı geliyor örneğin bu senede sizce öylemi olur
Uykular haram oldu gençliğim bak yalan oldu şarkısının zamanı geldi....işte öyle bir şey...
Elbet bir gün buluşacağız!!!
We're up all night to get lucky
@ahsenaydgdu yok aşı değilde kan testleri olarak düşündüm benimki tamamen kişisel tedbir belkide gerçekten hiç alakası bile yok ama o soruyu sorduklarına göre hani ben eşeğimi sağlam kazığa bağlayım olayı
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Göksel-Aksu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@ahsenaydgdu abla şimdi A4 kağıdı alıyorsun.
internetten buldum bu görseli. A'dan Z'ye tüm harflari saat şeklinde yazıyorsun. İğne deliğinden ipi geçiriyorsun görselde ki gibi. İğneyi ortasına hafif damlattığın suya koyup iğnenin sabit durmasını bekliyorsun. Sonra sesli şekilde sorunu soruyorsun ama ipi hep gergin ve sabit tut. Sonra ilginç şekilde iğne baya sana cevap veriyorİlk kez duydum
Eğer kazanırsam bu falın aslı nasıl bakılıyor resimlerle göstericem çok tehlikeli bu şekilde değil zaman talep edilme şekilleri var önceden uyarayım tek başınıza denemeyin tecrübeli bir bakı yapan birisine yaptırın
@gariban Bence hiçbir zaman falın hiçbir türlüsüne bakmayın. Din konusundan girmeyeceğim tabii ki çünkü herkesin dini farklı fakat bi kaderiniz var ve belki de olacak olan bir şeyi bu şekilde riske atıyorsunuz. Allah'a dua etmek ya da dediğim gibi inanmıyorsanız evrene güzel duygular iletmek çok daha güzel. Kişisel fikrim bu Herkese günaydın Forum ailem. İnşallah yarın akşam Greencardı kazandım sevincini yaşayacağız
bu meretin cikma ihtimali %2.14 muydu hocamlar?
@berkayy malesef istatistik bilgiler bize daha düşük olduğunu söylüyor
@dytmelek, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Salih-Halli, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Atina istatistikleri bu şekilde buldum. Toplamda 23 vizenin 14 ü onaylanmış, 2 onay, 7 red şeklinde. Ancak AF, AS, EU olarak bahsedilenleri anlamadım. Sanırım Atina konsolosluğuna başvuran, Africa bölgesinden, Eu bölge, Asia bölge vatandaşlarını temsil ediyor. Vize başvuru çok az geldi bana. Riske atmaya değer mi sizce? Yoksa Türkiye gelmek daha mı mantıklı.
Bu veriler bu senenin istatistikleri gelecek sene nasıl olur inanın bilemiyorum, çok da hakim değilim. O zaman gelsin duruma göre mülakat yerinizi değiştirebiliyorsunuz. Yine de @gucarslan bu konuda daha doğru bilgi verir diye düşünüyorum
ilgili verileri web sitemizden incelerken bakmanız gereken önemli noktalar, o ülkenin kazana sayısı ve elbette konsolosluğun bu sayıya göre performansı.
sn. @Salih-Halli
atina konsolosluğu vize yükü olarak çok yoğun olmasa da, performans olarak çok da iyi gittiği söylenemez. bu yüzden, yasal ikametiniz neredeyse ilk olarka orayı doldurur sonrasında yasal ikametiniz olan diğer yerlere dosyanızı taşırsınız.
Ortalama 36 saat sonra şu sıralar bazilarimiz yeni hayatinin hayallerini kurarken bazilarimiz üzüntülü şekilde oturacak,inşallah 1. Tarafta oluruz
Geldik yine Bir Bekleyişin sonuna dostlar umarım hepimiz için Hayırlısı ne ise o olur inşallah...
J1 vize randevusundan önce gc kazanırsak vizemizin red oranı artar mı?
Ds260 doldurmadan j1 randevusuna gitsek yine de göçmen niyetimiz var diye bakılır mi
@AYSY33 İnşallah hazır olan herkese çıkar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz icin
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@gariban Bence hiçbir zaman falın hiçbir türlüsüne bakmayın. Din konusundan girmeyeceğim tabii ki çünkü herkesin dini farklı fakat bi kaderiniz var ve belki de olacak olan bir şeyi bu şekilde riske atıyorsunuz. Allah'a dua etmek ya da dediğim gibi inanmıyorsanız evrene güzel duygular iletmek çok daha güzel. Kişisel fikrim bu
Herkese günaydın Forum ailem. İnşallah yarın akşam Greencardı kazandım sevincini yaşayacağız
Fala inanma, falsız da kalma demişler
@Emtee Sizinkini daha öne almışlar bu haksızlık benim L1 vize randevusu Mart 2023 tü Ekim 2022 ye çektiler.
Yarın bazı dostlarım için bir milat, yeni hayatının ilk günü ve başlangıcı olacak. Bu başlangıç ve yeni hayat tüm kazananlara mutluluk ve huzur getirsin.
Cumanız ve dolayısıyla arife gününüz mübarek olsun inşallah
@Muhtaradana eğer bir sıkıntı çıkarmayacaksa duymak istediğim cevap buydu. Çok teşekkürler
@gucarslan fransa'da ikamet ediyorum. Bulunduğum sehirde ABD konsolosluğu var. Hangi konsolosluklarin basvuru aldigini nasil ogrenebiliriz?