@nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
-
Merhaba, yüksek lisans mezunuyum ama yüksek lisansımı yaptığım ülkeden şu an diplomanın apostilini almam mümkün değil. Lisans diplomamı götürsem yeterli olur mu, yoksa en yüksek seviye eğitimimizin diplomasını mı istiyorlar?
-
@T-C-Kubilay-Dikici iyi şanslar önce sana çıkacak sonrasında uzun bir bekleyiş stres sinir sıkıntı bir arada o zaman yazılacan ingilizce kursuna istanbuldaysan ismek var parasız çalışırsan a2 seviyesine gelirsin sonra hangi eyalet hangi şehir kasaba vs düşünüyorsan google eart incelersin videoları izlersin bu forumda senin gibi olan kişilerle tanışırsın yeterki sana çıksın cn 10000 aşağıda olsun her şeyin çaresi var
-
-
@Suat-Tuncer öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
arşiv kayıtlı sicil kaydınızda görünmeyen hiçbir konuyu açıklamak ya da bunu beyan etmek zorunda değilsiniz. -
-
@Hardwell Baya uzun zaman oldu dolduralı bende tam hatırlamıyorum ama evet 1. Kısım kendi bilgileriniz 2. Kısımda sponsor bilgileriydi galiba
-
@yunoxxw hangi eyalet sakıncası yok ise ?
-
Merhaba, Forumda aradım ama bulamadım, Eğer daha önce cevaplandıysa kusura bakmayın.
Eşim ile ayrıyız ve boşanma aşamasındayız. Resmen evlilik devam ediyor. Anlaşmalı boşanma olacak mayısa kadar biteceği ümidindeyiz.
Greencard başvurusunda resminin kullanılmasını istemiyor. İki sorum olacak;1- Acaba eşim ve 18 yaşındaki çocuğum için güncel ve kurala uygun olmayan bir resmi eklesem loto çıkarsa benim için problem teşkil eder mi?
2- Mayıs ayında resmen boşanmış olacağım için, boşanmış seçeneği işaretleyebilir miyim ?Şimdiden cevap içn teşekkürler, herkese bol şanlar...
-
@BaranCem rica ederim hayırlı olsun şimdiden
-
Bende tekrardan form doldurdum 2 hafta içinde gelir dedi. Ben New York’tan girmiştim ve pasaport kontrolünde ki görevli Türk’tü. Ülkeye girdiğim gibi de kahpelik yapmazsın be..
-
-
@lavita Çok teşekkür ederim ! 🙂
-
@gucarslan Cevap için teşekkürler. Polonyaya gidebilmemiz için schengen almamız gerekiyor ben ve eşim için. Yol ve vize masraflarından kaçınmak adına gc mülakatını ankaraya taşımamızın bir yolu var mı acaba? Bizim dosya numaramız çok mu dezavantajlı? Ek olarak forumdan edindiğim bilgilere göre evlendikten sonra formu doldurup göndermek daha doğru olurmuş. Sizce de öyle mi? Teşekkür ederim ilginiz için
-
@Liliac, içinde söyledi: Evlilik ile Greencard
Merhabalar ben greencardliyim 4 sene ulke disinda kaldim gecerli sebeplerim vardi tekrar ulkeye giris yaptim. Nisanliyim ve nisanlimi en kisa surede buraya getirmek istiyorum. iltica basvurusunda bulunsa sponsor olan biriyle benim bulundugum yere getirilse iltica eden biri greencardli biriyle evlenebilir mi sorum bu. Birde ben evlenip bosandigim icin greencardimi eski esim sayesinde almistim cekilis ona cikmisti buda bir sorun teskil eder mi ? Cevaplar icin simdiden tesekkuler:)
Maalesef Green Card'lilar nisanlilarina sponsor olamiyorlar, ABD vatandasi olduktan sonra nisanliniza K1 ile sponsor olabilirsiniz.
Genelde yeniden evlenip Green Card sponsoru olacaksaniz gocmen olma tarihinizin ustunden en az 5 yil gecmis olmasini istiyorlar.
-
sorulariniz icin yeni baslik olusturmayin ve sorularinizi uygun baslikta sorun:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/133/abd-vatandaşlığı-başvuru-süreci-naturalization/
-
@ayvalik10 bu plan bencede mükemmel.benimde 1 oğlum var 7 yaşında eşim ve kendi adıma da ayrı başvuru yaptık çıkması halinde (bana tabi) birlikte giriş yapıp 1 hafta yada 10 gün dinlenip eşimi ve oğlumu göndermek.green cardlar gelince de bir süre sonra onları kalıcı olarak aldırmak.tek başıma olsam hiç sorun değil.ancak eşim ve küçük oğlumuzun adaptasyon sürecinde sıkıntı yaşamaması adına en doğru karar bence de bu..daha mantıklı bir planı olan var ise paylaşabilir.akıl akıldan üstündür sonuçta.desteklerinizi bekliyorum.
-
-
@arnblt bu zaten giriste pasaporta vurduklar idamga degil mi? Sonrasinda ekstra bir yere gitmemize gerek yopk yani ?
-
@vecihi slmlar belki faydası olur diye eklemek isterim 2019 yılında çektirdiğim aynı fotoğrafla
2019, 2020 ve 2021 basvuruları yaptım 2021 de yaptığım başvuruyu kazandım.. hersey şans 🍀
Ha kazandığımı zamanında farketmediğim için DS 260 ı dünyada en son dolduran kişi olarak mülakat tarihi alamadım tabi o ayrı 🙂 ..hersey kısmet🍀..

DV2023 Sohbet Odası
-
@justm, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Ali-Ege-Can-0 ilk başvurumdu bir de başvuruda eşim beni yalnız bıraktı kırıldım ona bu sene ikimiz başvuracağız bundan sonrasını sen devam edersin dedim ona
Bence sormanıza gerek yoktu onun adına başvursaydınız keşke
ruhu duymazdı
-
Ben 18 yaşımdan belli ailemi ikna etmeye çalıştım ailecek daha şanslı oluruz diye kimse oralı olmadı yola tek çıktım ve şimdi bize de başvur bende dedim o tren çoktan kaçtı başkasının hakkını yemeyin diye başvurmalarını engelliyordum pasaport şartı gelince otomatik durdular
-
@Ramazan, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Ali-Ege-Can-0 ilk başvurumdu bir de başvuruda eşim beni yalnız bıraktı kırıldım ona bu sene ikimiz başvuracağız bundan sonrasını sen devam edersin dedim ona
ruhu duymazdı
Fotoğraf işi sıkıntı
-
@Ali-Ege-Can-0 yakın zamanda çekilmiş vesikalık varsa 1200 yada 600 dpi da tarasa sıkıntı olmazdı @justm eğer eşiniz yok derse ben yardımcı olurum her türlü
-
Şu 1 hafta içinde 500 yeni kişi geldi Form ailesi büyüyor
-
@Ali-Ege-Can-0, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
ruhu duymazdı
Fotoğraf işi sıkıntı
Kendisi başvurduysa zaten eşinin fotoğrafınıda yüklemek zorunda sisteme. O yüzden onun yerine başvursa ruhu bile duymazdı gerçekten.
-
-
Şu 1 hafta içinde 500 yeni kişi geldi Form ailesi büyüyor
Sosyal medyada haber sayfaları green card ile ilgili şeyler paylaştılar. Gören geliyo demek ki
-
@Bekoray, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
ruhu duymazdı
Fotoğraf işi sıkıntı
Kendisi başvurduysa zaten eşinin fotoğrafınıda yüklemek zorunda sisteme. O yüzden onun yerine başvursa ruhu bile duymazdı gerçekten.
Aynen
-
ruhu duymazdı
Fotoğraf işi sıkıntı
Aynen fotoğraf işi sıkıntı
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Chandler, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Öncelikle üzerime atılan ithamları cevaplandırmak isterim. Heyecandan foruma 2 gün giremedim diye özelden hain gc çıktı sattın bizi vb. gibi ithamlar yazan ilgili şahsı engelledim bilmenizi isterim. Burda atıp tutmanın anlamı yok kimse olayın iç yüzünü bilmeden birbirini pohpohlamasın. Yola çıktığınız insanları iyi seçin bu kendisine verdiğim 2. şanstı, değerlendiremedi.
Kimse inanmaz anlarımda "umarım trollemiyordur" demesi bile bu şahısta güven duygusu bulunmadığını kanıtlamaktadır.
Hocam merhaba ben Green Card çıktı bizi unuttu tabii derken şaka yapmıştım bunu da söyleyeyim. Tekrardan hayırlı olsun ve bundan sonraki süreçte bol şanslar dilerim. Gerçekten forumdan birine çıkması mutlu etti.
beni engellemesini tam anlamadım ama beni de engellemiş sanırım
Galiba sizi de engellemiş. Forumda bunu söyleyen zaten şaka amaçlı söylemiştir. Art niyet yoktur zaten.
hayır anlamadığım şu ben etiketlemedim bile birine çıktı o da ortadan koyboldu dedim, bundan dolayı engellediyse yerinde bi karar olmuş en azından mantık çerçevesini görmüş oldum. sanki ben ona kıskançlık mı yapacaktım hayırlı olsun verebileceğimiz bir destek olur mu diye sorardık en fazla
Beni (beliktaş fenere gömçürür tarzı) paylaştığı video ya eksi verim diye engelledi.
Saçma saçan tavırları vardı zaten. Benimle sohbet edip arkadaşlık edip, ben yasaklandıpımda zaten boş boş paylaşımlar yapıyordu tarzı yorum yapmış arkamdan
kendisinin de boş beleş paylaşım yapmakta benden aşağı kalır yanı yorku halbuki
Ben en azından troll olsun laf olsun diye yapıyordum.
Kendisinin akıl yaşı yerlerdeymiş onu görmüş oldum 3. Kez -
@stardium lütfen göndersin beni
-
@Ramazan Yurtdışına gitmek isteyen insanların sayısı çığ gibi büyüyor normal yani.
-
@cüneyt-tarıkman, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Derdime çare baytarım yok
kart cıkmadı ona mı yanayım, konsolosluk kapalı ona mı yanayım , yine iş bası yaptım ona mı yanayım
derdo kedero
İş olsun yeterki bende marina da tekneye geldim. İşleri hakledeyim diye deli gibi rüzgar var. Normalden evden çıkmıyorum az hava alırım aynı xamanda modundyafım. Ağzımın tadı kaçtı.
-
@Ramazan son 6 ay içinde yok ben de anlarım o işlerden usulüne göre yapalım dedim ama şevkle yapmadık geçen yıl ne yalan söyleyeyim
-
@Eren98 Ekonomik açıdan ve alım gücünün iyi olduğu ülkelerde göç çok nadir
-
Olmadı Suriye ye göç ederiz arkadaşlar
-
@Ramazan Keşke tek neden ekonomi ve alım gücü olsa. Yurtdışında yaşam kurmak isteyen bir genç olarak insanları çok iyi anlıyorum.
-
Olmadı Suriye ye göç ederiz arkadaşlar
Tövbe'de Allah yazdıysa bozsun
-
Arkadaşlar ben sistemde onay numaramı kaybettim diye giriyorum ancak geçersiz diye bisey çıkıyor sizde öylemi (onay numaramı kaybetmedim aslinda)
Benzer Başlıklar
39
36.8k
Users
5.5k
Topics
399.1k