@melcem merhaba vizenizi alabildiniz mi tarih görememdim de onun için soruyorum.Alamadıysanız neden alamadınız acaba (inşallah almışsınızdır)
-
@Cancan hayır, sadece rewiev yapmış oluyorsunuz.
-
@gucarslan Teşekkürler.
-
@gucarslan evet çok doğru suç değildir, her şeyden korkar olduk 🙂
-
@gamefry bolge kotasi yok demesi gercekten cok olumlu, ben bu sene ile gecmis yillari karsilastirdigimda 55.000 vize basacaklarina gercekten inaniyorum. Dv 22 talihlileri icin bence cok onemli, kaldiki ayda avrupada neredeyse 4000 vize seviyesine ulasildi, kita kotasi yok ise dunya kotasi avrupadan doldurulabilir. Sayin gucarslan beyin bahsettigi bultende kisitlamaya gidilmesi ihtimalinide akilda tutarak, heyecani, kaygiyi vb bircok duyguyu bize son ana kadar yasatacaklar gibi
-
-
@gucarslan Konu dışı ama yazmak istedim. Çünkü bunu diğer başlıklarda birçok kez belirttim. Ama yeni talihli arkadaşların bir kısmı hala süreci imzasına taşımıyor. Bu hoş bir durum değil.
-
@melcem merhaba vizenizi alabildiniz mi tarih görememdim de onun için soruyorum.Alamadıysanız neden alamadınız acaba (inşallah almışsınızdır)
-
@ilkin_bayramzade, içinde söyledi: DV2023 Azərbaycan Green Card lotereyasi qalibləri
Salam dostlar məndə DV2023 Green Card qalibiyem. Case məndə 30 mindədi. Son vaxtlar nəsə pis yorumlar oxudum grublardan. Sizcə çağrılıb çağrılmama ehtimalım nədir ?
Təəssüf ki, hansı nömrələrə zəng edəcəyimizi hələ bilmirik. Forumu izləməkdə qalın. DV2023 prosesi başlayandan sonra biz bunu daha aydın görə biləcəyik...
-
@aslanamca hayır alınmadı.
bu durum DV2022 mali yılında yaşandı sadece. -
-
@waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri
Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
-
@khaldrogo44 merhaba,
geçmiş yıllara ait bütün dv verilerini bu siteden ulaşabilrisiniz: https://dvcharts.xarthisius.xyz/index.htmlörnek olarak DV2018'i inceleyelım.
aşağıda DV2018'de EU region için detayları görebilirsiniz.sorunu olursa yazın lütfen.
1f2e657b-bb74-47a2-b04c-d6231e57d006-image.png
-
@yıldırım-Aylin forumdan 24 saatligina yasaklandiniz. Forumun tepesinde bulunan ve her sayfada gorunen notta hangi basligi kullanmaniz gerektigi yaziyor, eger @Turquoise-Horizon 'in danismanligini kullanmak istiyorsaniz direkt kendilerine ulasmalisiniz.
Daha once bu basliktaki su iletimde belirttigim gibi bu baslik altinda DV surecine dair soru soran kisiler forumdan yasaklanacak.
-
@gucarslan teşekkürler. polis kaydı doğum belgesi birakç ay süreceği için hemen başlatacağız sürecini. 🥇
-
@Warrior99 merhaba.
30 eylül sonrası mali yıl bittiği için artık kazandığınız DV çekilişinin bir anlamı kalmıyor, rezerv vize bekliyor olsa bile.ben şahsen 30 eylül sornası B1 vizemi yeniledim, hatta konsolosluğa gitmeden.
DS160'daki "daha önce göçmenlik başvurunuz oldu mu?" sorusuna "EVET" deyip, mali yıl bittiği için sürecimi tamamlayamayıp vizemi alamadım" yazdım. hiçbir sorun da yaşamadım.her vize başvurusu, başlı başına farklı değerlendirilir ve farklı ilerler.
DS260 formu doldurmuş halde, mali yıl içinde yapacağınız B1 başvurularının reddedilme olasılığı çok normal. çünkü göçmenlik süreci devam ediyor.kısaca farklı vize başvuruları yapabilirsiniz.
-
@Muhtaradana doğru diyosun 🙂 yine başvurduk ama çıkmadı, sürecimizi beklemeye devam
-
@Muhtaradana çok şükür gerek kalmadı 2023 talihlisi olarak yola devam
-
@admin Selam nasılsınız lütfen cevaplayın 9 un atestati+ kollecin diplomu yani sizin dilde (kolej)siz özel lise olarak kabul ediyorsunuz ama Amerika ve diğer ülkelerde kolej anlayışı var.Benim 11 in atestati yok şimdi green card lotereyasını kazanırsam vize alıp gidemezmiyim?🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
-
Her yıl umutlar bir sonraki yıla kalıyor... Tabi şimdi bu cümlenin ardından bana hala ümidin mi var diye sorabilirsiniz. Umudettikçe yaşıyoruz ...
DV2022 Mülakat Deneyimleri
-
@baranelci hocam size ne kadar zamanda KCC dönüş yaptı?
-
@aslanamca KCC bu aralar 2022 dosyaları için sorulara 2-3 güne dönüş yapıyor.
-
@datanist acaba 2023 unlock taleplerini de bu kadar kısa sürede yanıtlar mı?
-
@aslanamca dürüst olmak gerekirse bu kadar kısa sürede yanıt vereceklerini sanmıyorum. Bu aralar 2022 dosya işleme ve mülakat dağıtımı ile ilgileniyorlar diye düşünüyorum.
-
@datanist peki hocam ne kadar devam eder zamanınızda?
-
@aslanamca DS-260 işleme konusunda bu aralar hızlı gidiyorlar. Haziran ortasına kadar bitirirler diye düşünüyorum. Mülakat işlemleri için malesef yorum yapmam zor çünkü konsolosluk talepleri etkiliyor. Benim ki sadece tahmin
-
@datanist Sizin formunuz onaylandı mı? Geri dönüş alabildiniz mi?
-
@gamefry 9 Mayis aksami e-mail gonderdim KCC'ye ve 12 Mayis 14:30 civari da dosya islenmemis seklinde donus oldum. "Allow several weeks" seklinde olan cevap. Ancak, benden sonra gonderen daha buyuk CN' ler (25k) ise cuma gunu "DS-260 has been processed"seklinde cevap aldilar. Buyuk ihtimalle zamanlamadan dolayi farkli e-mail aldigimi dusunuyorum. Onumuzde ki hafta anlayacagim
-
@datanist Aynı şekilde ben de 9 Mayıs’da sorduğumda aynı gün cevap aldım ve onaylanmamıştı. 3 gün önce 24 binlerin onayını gördüm ve sordum, cevap gelmedi henüz.
-
@datanist Sonucu paylaşırsanız sevinirim.
-
@braveheart-34, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri
@EzgiLera Anlıyorum fakat kcc nin belirli bir standartının ne yazık ki olmaması ya da bu sene yeni bir standarta geçmesi ( o bile gelecek günler için belirsiz) ister istemez geriyor insanları çünkü varsayımlardan olasıılıklardan dahi bahsedemez olduk. Durum ortada. mülakat bekleyen en az %70 lik bir dilim. Vakit 70 küsür iş günü. Şu ana kadar günlük max. asıl talihli vize görüşme sayısı 8. Hayırlısı diyorum.Cevabınız için teşekkürler.
Yanılıyorsunuz. Günlük yaklaşık 40 mülakat yaptıkları oluyor.
Mayıs ayı eu mülakat sayısına bakın mesela. Hepsi aynı gün. -
@Megatron
Bir bankacı olarak fikrim , rayiç değerinden ziyade g.menkul üzerinde bir takyidat (ipotek,şerh, haciz vs) olup olmadığını göstermek yeterli olabilir. Bunu da expertiz yaptırmadan, kendiniz(mülk sahibi) tapuya giderek, 'gayrimenkulunuzun takyidat raporunu ' talep ettiğinizi belirterek temin edebilirsiniz. Sanırım artık E-devletten ya da TKGM 'nin sitesinden de alınabiliyor. -
@EzgiLera çok heycanli ne güzel yaaa🥰Mülakatta su gibi aksın inşallah.Gün geçmiyor ki yapılması gereken yeni bisey ögrenmeyeyim sağlık muaynesinden önce pcr bunu not alıyorum
Asilarinizin tamamını olmuşmuydunuz?Ben 2 doz biontech oldum hatrlatma dozunu olmadım ama o şart değil bildiğim kadarıyla bi ara aşı kartı oluşturup pasaporta islemiştim çünkü. dijital yani 3.dozu olmak lazım mı?Ve 17 ile 9 yaşında 2 oğlum var aşıları yok şimdi şunu düşünüyorum belki seneye aşı yapılmaya devam edilmeyecek şimdiden yaptırsam mi ben bu aşıları acaba
-
@Tugba54, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri
@EzgiLera çok heycanli ne güzel yaaa🥰Mülakatta su gibi aksın inşallah.Gün geçmiyor ki yapılması gereken yeni bisey ögrenmeyeyim sağlık muaynesinden önce pcr bunu not alıyorum
Asilarinizin tamamını olmuşmuydunuz?Ben 2 doz biontech oldum hatrlatma dozunu olmadım ama o şart değil bildiğim kadarıyla bi ara aşı kartı oluşturup pasaporta islemiştim çünkü. dijital yani 3.dozu olmak lazım mı?Ve 17 ile 9 yaşında 2 oğlum var aşıları yok şimdi şunu düşünüyorum belki seneye aşı yapılmaya devam edilmeyecek şimdiden yaptırsam mi ben bu aşıları acaba
Hatırlatma dozu zorunlu değil.
Seneye umarım PCR testi de, aşı zorunluluğu da, maske zorunluluğu da kalkar. İnsan geriliyor.
Şimdiden yaptırmayın, 1 ayda aşılar tamamlanıp aşı kartı çıkartılıyor zaten. Sürecin gidişatına göre başlarsınız aşılara. -
@EzgiLera Teşekkür ederim inşallah ya ne güzel olur tamamen kalksa bi de aşı artmasınlarda bize
-
Arkadaşlar daha önce ds260 ı doldurup, mülakat tarihi aldıktan sonra evlenip, mülakata gidenler var mı? Çok ikilemde kaldık
-
@ffurknkara dv2022 surecinde bunu yapan var. Tecrübesini aşağıdaki linkten görebilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik/794?page=40
-
çok sağolun
-
Evin değeri tapudaki değerin 10 katı
O yüzden gerçek değerini gösteren bir belge ile mülakata gitmemin daha iyi olacağını düşünüyorum.
-
merhabalar arkadaşlar 2022 talihlisiyim case number 10xxx hala hiç bir mail yada kontrol ettiğimde visa check statusta hala at NVC olarak goruluyor , ds form yollama tarıhım 5 hazıran 2021 , oncelıkle randevu ve vızelerını alan arkadaslara hayırlı olsun . benden daha yuksek alan arkadaslara sıra numarası nasıl gelmıs bılgılendırırsenız mınnettar kalırım hayırlı gunler o/
Benzer Başlıklar
126
21.1k
Users
4.0k
Topics
281.3k