Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bosna hersek konsolosluğundan cevap alan varmi bu hafta yada mülakat tarihi.

• @The-inception iki hafta oldu. Hala dönüş almadım 😞

• RETLER HARİÇ SON 3000 KİŞİ
    aa.png

• ANKARA 9. SIRADA. BU KADAR MI PERFORMANS DÜŞÜK OLUR.
    BB.png

• Bu listede kazanan sayılarında ankara 5. ama performansta 9. Kırgısıztan bile ankaraya 200 kişi takmış durumda.
    CC.png

• @sanaldeniz Ready olan case ler içerisinde mülakat tarihi geçmiş olanlarda mevcut. Bunları no-show olarak değerlendirebilirsiniz. Örneğin; Ankara'dan mart ayı için mülakat alanlar ve mülakata gitmemiş kişilerde var. Tabi, gitmeyenlerin müsaitlige göre tekrar mülakat talep etme hakkı var diye biliyorum.

• @datanist merhaba, ben sureci takip edemiyorum malesef ciddi sikintilar icerisindeyim, 2022 kazananiyim sira numaram 25K kusurlerde fakat red mi aldim, hala beklemede miyim anlayamiyorum. Telegram grubuna dahil olmamin bir yarari olur mu? yardimci olabilirseniz sevinirim, tesekkurler.

• @ozgebayram4 merhaba, bu konunun ilk sayfasında telegrama kayıt için bilgilendirme mevcut. Bir form doldurmanız gerekiyor. Bu arada mülakata girmeden red alma gibi bir durum olmuyor.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@sanaldeniz merhaba. son 3000'den kastınız eğer toplam 51953 rakamıysa yanlış hesaplıyorsunuz.

çünkü istatistikte redleri katamazsınız.
    hesabı 20.145 (issued) + 23.667 (ready) + 1392 (in transit) = 45.204 sayısı çıkıyor.

ve önemli nokta elbette ready dosyaların hepsinin issued olmama durumu.
    kısaca, toplam vize rakamına ulaşmasına oldukça vize var.

• @gucarslan Üstadım55000'ni esas aldım... İçim kaçtı, karamsarlık aldı beni. Yani biraz megafonlaştım...

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@sanaldeniz DV tarihinde hiçbir zaman 55,000 vize verilmedi.
    her zaman ort. 45.000 ~ 48.000 vize dağıtıldı.

hesap her zaman bu rakamlara göre yapılmalı bence.

• @gucarslan Bu istatistiklerde “Ready” mülakat alan sayısını mı gösteriyor?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@USkamyon evet.
    mülakat tarihi almış ama henüz mülakata girmemiş kişileri.

• This post is deleted!

• @gucarslan 2 gün önce yeniden mail attığımda dediğiniz gibi bugün mail geldi.
    "Thank you for your inquiry.

Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. " ......>>>
    Bu durum artık evrak talep edilmeden onaya girdiğini ve mülakat tarihini beklemek gerekiyor demek mi oluyor?

• Burada böyle yazıyor
    11.png

• Yine aynı sayfada bir üstünde ise böyle yazıyor. İkisi arasındaki fark şu bu tablo 17 Haziranın ve bugün 17 haziranda avrupaya bu tablodaki kadar daha yani 325 kişi mülakat verecekler...Ama daha açıklanmadı...
    222.png
    Niye bu kanaate vardım bir üst tabloda oc26 bu tabloda da oc 26

• @sanaldeniz Aslında orada yazan 325 adet CN mülakat emailini aldı ve şuan transit durumdalar. Elçilik veya konsolosluk dosyayı kabul ettiğinde ready durumuna dönüşecekler. Örneğin, dün 325 yerine 600 civarı bir sayı vardı. Tbilisi ve diğer post lar dosya kabul ettigi için transit sayısı azaldı

• İki hafta geçti, Saraybosna ne emaile döndü ne de bugün aradığımda telefonu açtı. Var mı bir şekilde dönüş alabilen ulaşabilen?

• @Not_Born_Yesterday maalesef. Bende de durum aynı

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

62

50.6k
Users

4.8k
Topics

473.6k

| | | |