Merhaba herkese öncelikle cok faydalı bilgiler okudum tesekkur edıyorum bıyle faydalı bir site acıldığı için .ankara konsolosluğuna mail atmama ragmen hiçbir donuş olmamıştı ama yapmam gerekenleri bu siteyi okuduktan sonra öğrendim emeği gecenlere cok tesekkurler ..
Benim sorum amerikada dogdum vatandasım cocuklarımı ır-2 ile vatandas yapmak .ı-130 doldurup usica gonderditen sonra nvc bize randevu oluşturcak sanırım dogru anladım ..biz ankarada mulakata gırmek istiyoruz .ds260 formunuda nvc bize randevu verdıkten sonra doldurcaz ..eger demeyimi ankaradan olan varsa paylaşabilirmi .
-
Nerhaba değerli forum üyeleri ds-260 formu başvuru onay sayfası asıl talihlinin olması yeterli mi?
-
@dehaningizemi çok teşekkür ederim sağolun
-
@gucarslan dur daha keşkeleri göreceksin 🙂 Geçen seneki konuşmaları incelerken çok denk geldim. ama şunu gördüm maşallah elinden geleni yapmışsın çok insanın hayatına dokunmuşsun. belki etmeyenler olmuştur onlar adına teşekkürler 🙂
-
@Alice-0
Merhabalar, 6 aylık geçerlilik süreniz sağlık raporunuzu aldığınız tarihten itibaren başlamaktadır. Eğer vize onayınızdan 1 ay önce sağlık raporunuzu aldıysanız buna göre hesap yapmanız gerekmektedir. Bu tarihi referans alarak ilerlediğinizde son hafta da giriş yapsanız herhangi bir hak kaybı yaşamazsınız, yine de o kadar geç bir zamana bırakmamanızı tavsiye ederim. Bunların dışında GC basım ücretini ödeme konusunda herhangi bir zaman sınırınız bulunmuyor, ilk girişinizi yaptıktan sonra bile ödeme yapabilirsiniz, ancak tavsiye edilen giriş yapmadan önce ödemenizdir. Bol şanslar. -
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
@Tunc-oz, içinde söyledi: Kentucky Consular Center (KCC)
@EzgiLera olmuyor ezgi hanım doğru yazıyorum Electronic Diversity Visa Confirmation Number yinede olmuyor yanlış diyor
DS260 formunda yazan, AA ile başlayan numara değil, çekiliş başvurusu yaptığınızda size verilen 2025 ile başlayan numarayı deniyorsunuz değil mi?
Ayrıca dediğiniz gibi 10 kez hatalı denediyseniz formunuzu kitlemiş olma ihtimaliniz yüksek. Doğrusuna emin olmadan daha fazla deneme yapmayın.
-
@misha90, içinde söyledi: Sayılarla DV2024
@deebee Şuan halihazır vize basılma hızına göre dünyada günde ortalama 400-500 vize basılsa, eylül sonuna kadar tam 55 bin vize denk gelecek gibi duruyor.
Aşağı yukarı evet, bu tabloda AoS yapan kişi sayısı görünmüyor, tam sayıyı bilmiyoruz geçmiş yılların rakamları 1.000 civarı olduğunu düşündürüyor, onu da eklemek lazım. Son günlerde mali dönem bitmeden AP’ye kalanların onaylarını da yetiştirmeye çalıştıkları için biraz hızlı gitmesi de normal.
-
Merhabalar Lise diploması eksikliği için mulakat erteleme mi yoksa mulakata girip ap e kalmayı mı tercih etmeliyim sizce hangisi daha risksiz ve mulakat erteleme nasıl yapabilirm tesekkurler
-
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@snowwhite Tüm dünyada 55K. İçerisinde EU kotası 20K. Ama şöyle bir şey de varmış, geçen bir arkadaş uyardı sağ olsun. "Natives of these regions compete for that portion of the total established for that region. Any unused portion of a regional quota is distributed proportionally among the other regions." Yani herkes kendi bölgesinde yarışır ama kullanılmayan vizeler olursa orantısal olarak bölgelere dağıtılır diyor. Biz de Afrika'nın kotasının EU'ya kayacağını hayal edip biraz daha umutlandık.
-
@Sevval olmasa da dünyanın sonu değil, evet. Olup olmaması sorun değil, belirsizlik tüm hareketimizi, planımızı kilitliyor. O biraz sinir bozucu sadece. Olacakmış gibi veya olmayacakmış gibi düşünüp plan yapamıyoruz. 3 ay daya kafayı takmadan duralım. Sabır.
-
Merhabalar;
Mülakatlar ne zaman dağıtılır tahmininiz var mı?
-
Merhaba telegram formunu doldurdum henüz geri dönüş alamadım konuyla ilgili yardımcı olur musunuz?
-
Merhaba arkadaşlar2022 telegram grubundaydım. Dün telefonu mu ve hattımı değiştirdim . Otomatik bütün mesajlar ve grup gitti. Bir kaç arkadaşa yazdım hatta tekrar form doldurdum. Gucarslan beyefendiye de yazdım ama galiba çok yoğun görmedi yardımcı olur musunuz gruba dahil olamıyorum.
-
Herkese Merhaba,
Vizeyi alip Amerikaya gitmeye hazirlananlar icin bir baslik var mi acaba? Forumu arastirdim ama bulamadim. Neleri yanimizda goturmeliyiz, ilk iki uc ay neler yapmaliyiz, gitmis arkadaslarin iyi ve kotu tecrubelerinden faydanlanabilecegimiz bir baslik var midir? Yoksa da kendi tecrubelerini aktarmak isteyen arkadaslar bana ozelden yazabilirler -
Bende telegram grubuna katılmak için form yollamıştım alabilirseniz çok bahtiyar olurum :))
-
@ecemm kontrol edip ilgileneceğiz.
lütfen bana özelden kullanıcı adınızı iletin. -
@dsenol kontrol edip ilgileneceğiz.
lütfen bana özelden kullanıcı adınızı iletin. -
-
@gucarslan tesekkur ederim
-
@gucarslan teşekkürler
-
Bugün ki avrupa postları bizden biri (ank) var mı acaba. Ankara olabilir mi bu. 2022EU10372
2022EU17489
2022EU17727
2022EU17979
2022EU18022
2022EU18056
2022EU18213
2022EU18268
2022EU18277
2022EU18322
2022EU18805
2022EU19017
2022EU19061
2022EU19152
2022EU19185
2022EU19239
2022EU20336
2022EU20398
2022EU20432
2022EU20490
2022EU20559
2022EU21093
2022EU21358
2022EU21681
2022EU21909
2022EU22068
2022EU22236
2022EU22400
2022EU22420
2022EU22581
2022EU22599
2022EU22680
2022EU22824
2022EU23274
2022EU23920
2022EU23988
2022EU24262
2022EU24767
2022EU24934
2022EU24963
2022EU25180
2022EU25272
2022EU25326
2022EU25438
2022EU25452
2022EU25461
2022EU25482
2022EU25569
2022EU25660
2022EU25881
2022EU25983
2022EU26073
2022EU26130
2022EU26182
2022EU26215
2022EU26703
2022EU26761
2022EU27213
2022EU27250 -
@sanaldeniz bu kişiler transit(mülakat maili alıcak) olanlar mı? Yoksa onaylananlar mı oluyor?
-
@furkan-polat Bunlar in transit olacak olanlar.
-
@sanaldeniz sanırım sizde bizde ucundan kaçırdık hayırlısı
-
@sanaldeniz sanırım düşük cn'lilere mülakat verilmemeye ant içilmiş.
-
@Sevval Seval hanım o zaman ankara değil, diyebiliriz. İnşallah bir önce verilir de, hep birlikte rahata kavuşuruz...
-
Arkadaşlar merhaba,
Geçen pazartesi KCC'ye durumumu soran bir mail atmıştım. Bugün "Your case number is now current for interview processing." ile başlayan maili aldım ilk defa. Sanırım dosyamız nihayet işlenmiş, Doğrumu anlıyorum acaba? -
Merhabalar telegram grubuna dahil edilirsem sevinirim
Benzer Başlıklar
113
46.0k
Users
4.6k
Topics
454.1k