Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhabalar, tam aşılanmış kişilerin Abd'den Türkiye'ye seyahatlerinde mevcut süreçte halen 72 saat önce numunesi alınmış negatif Pcr testi isteniyor mu? Bilgi veya tecrübe sahibi olanlardan yardım rica ederim. Teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @padawan, içinde söyledi: Aşılanmış Kişilerin Türkiye'ye Seyahati

    Merhabalar, tam aşılanmış kişilerin Abd'den Türkiye'ye seyahatlerinde mevcut süreçte halen 72 saat önce numunesi alınmış negatif Pcr testi isteniyor mu? Bilgi veya tecrübe sahibi olanlardan yardım rica ederim. Teşekkürler.

    Evet, gerekiyor. Tam asilanmis kisiler ABD icinde kisitlama olmadan seyahat edebiliyorlar fakat uluslararasi ucuslar icin hala kisitlayici uygulamalar var. Son 72 saatte alinmis bir PCR test sonucu gerekiyor.

    Surada guncel bilgileri bulabilirsiniz. Su an icin sadece Brezilya, Guney Afrika ve Hindistan'dan gelen yolcular icin ek onlemler var:

    https://www.turkishairlines.com/en-us/announcements/coronavirus-outbreak/travel-restrictions/


  • Ben yeni dönüş taptım Houston'dan Curative.com üzerinden kendinize yakın yeri seçerek randevu alarak giderseniz ücretsiz şekilde yaptırabilirsiniz sonuç 24saat sonra mail olarak geliyor. Biz o şekilde yaptık hermann parkın içinde bi kabin kurmuşlardı birçok farklı yer seçeneği var.


  • @Ebubekir-Ozdogan, içinde söyledi: Aşılanmış Kişilerin Türkiye'ye Seyahati

    Ben yeni dönüş taptım Houston'dan Curative.com üzerinden kendinize yakın yeri seçerek randevu alarak giderseniz ücretsiz şekilde yaptırabilirsiniz sonuç 24saat sonra mail olarak geliyor. Biz o şekilde yaptık hermann parkın içinde bi kabin kurmuşlardı birçok farklı yer seçeneği var.

    Boston'da yok gibi sanırım. Buralarda bilen varsa yine paylaşırlarsa memnun olurum. Ben de araştırıyorum. Pek çok yer var aslında CVS, Walgreens filan da sigortasız olanlara da ücretsiz yapıyor ama arabaya gerek olmayan aynı zamanda bir yer arıyorum, pek çoğu drive thru. Ben de bulursam buraya aktarıyor olurum.


  • Merhabalar tekrardan,

    Boston'da South End Community Health Center'da ve East Boston Neighorhood Health Center'da ücretsiz, iç mekanda, semptom gerektirmeksizin, sağlık sigortasına da ihtiyaç duyulmadan Covid testi yaptırılabiliyor. Sonuç 1 ya da 2 gün içerisinde alınabiliyor. 1 gün içerisinde MyChart'a yanısıdı.


  • 31 Mayis'da umarim PCR test zorunlulunu daha fazla uzatmazlar.


  • Merhaba tekrardan 🙂 günün şartlarına göre daha önceden açtığım yine bu başlığı ilgilendiren bir sorum bulunuyor 🙂 Artık aşılanmış kişiler mevcut süreçte negatif covid testi yaptırmaksızın seyahat edebiliyor kuralları okuduğum kadarıyla. Peki CDC'nin verdiği aşı kartıyla sorunsuz seyahat edebilir miyiz? Yani kurallarda özellikle belli bir şekilde döküman belirtilmemiş ama yine de tecrübe eden veya duyum sahibi olan vs. varsa öğrenmek isterim. Çünkü e-nabıza vs. işlenmiş halde değil aşılarım sadece CDC kağıdı var aşı kanıtım olarak. Bu kartı kaybedenler ne yapıyorlar ki bu arada, bir yerden tekrar çıkarma şansları oluyor mu ki birden merak ettim umarım başımızdan eksik olsun aman da. Teşekkürler.


  • @padawan Turkiye icin cift ası belgenizi gosterdiginiz takdirde ucusta sorun olmuyor. Ucakların web sayfasında bir bildiri var, onu doldurmanız gerekiyor, HES kodu ile ilgili. HES kodunuz var ise kullanabilirsiniz yoksa gerekli bilgiler girilip HES kodu veriyorlar. CDC kartını kaybederseniz ne olur, nasıl yniden cikar bilmiyorum ama elinizde varsa scan edin ve saklayın. Turkiyeye vardınız diyelim, ilce saglık mudurlugune yazılı basvuru yaparak ve CDC den aldiginiz asi kartinin kopyasını sunarak asılı oldugunuzu belirtebilirsiniz. HES uygulamasını da indirir iseniz Turkiyede , asının islenme surecine gore kendinize bir asi kartı olusturablirsiniz. Bu ası kartı aynı zamanda Avrupa Birliginde gecerli oluyor. Amerika da asi kartı kaybolursa .... orada 405 page not found veriyor benim bunye 🙂 . Yeni birseyler ogrenirseniz yazarsınız, kolay gelsin.

  • ⭐⭐⭐

    @cnpist @padawan asi kartinizi kaybederseniz asilari oldugunuz yere muracat ettiginizde yenisini cikartabilirler.


  • @keysnambır tesekkurler.


  • @cnpist çok sağolun aydınlattınız 🙂 @keysnambır çok teşekkürler kilit bir bilgi 🙂


  • Selamlar,

    Yurda bugün giriş yaptım. Herhangi bir belge istenmiyor aşı kartı ve hes bilgisini gösterdim sadece.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

79
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum