Turkiye den. Alamayan 700 kusur varmagdur demedilerki kazandiginiz ankara cagirmayacak bastan soylese giderdik baska ulkeden alirdik en kotu buydubarbados a hindustan a son at da gidemedim simdi dava sansi varsa deneyom.istedim
-
@Flight101 Vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ,evet biraz kafam karışıktı bu konu ile ilgili aydınlattığınız için teşekkür ederim sağolun ,yolunuz açık olsun .
-
@TuttoSPORT Teşekkürler, darısı başınıza
-
Bir executive order'a bakar bu arada. İsterse tüm ülkeye tüm immigrant girşini durdurabilir. Covid zamanı yaptı bunu. Şimdi bizim gibi 20K+ olanlar için en büyük tehlike büyükelçiliklerin Trum etkisiyle bürokrasiyi arttırıp gecikmelere yolaçması olarak görüyorum.
-
-
@bahasever , Siz Artik Amerikadasiniz.
-
@deebee yani toplamda kaç kişi bize almış tr den
-
@Emre-Kurtulmuş Teşekkürler
-
@crazycells merhabalar tekrardan birşey sormayı unutmuşum meslekten katılcagım için hangi belge götürmem gerekiyor sgk hizmet dokumu barkodlu belge degıl mi ?
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
-
@gucarslan çok haklısınız bilmemiz mümkün değil case number 33 bin olunca benim heyecanmalı mıyım yoksa heyecanlanmamalı mıyım bilemiyorum kafalar karışık , burada ilk ds 260 için ilk submit etme tarihini mi baz aldılar yoksa sonra herhangi bir düzeltme vs. için açtırılan son submit tarihi mi?
-
@Berk-Şendil en son submit tarihi.. düzeltme yapıldıysa yapıldığı tarih dikkate alınır yani.
-
Merhaba Meng Immigration kararı ile ilgili bir gelişme oldu mu? Bilen var mı? Ben davalara katılmamıştım bu sebeple soruyorum.
Teşekkürler
-
@GKC Yani aslında The Build Back Better'dan bahsediyorum başlık açılmadığı için buradan soruyorum. Teşekkürler
-
@GKC hayır hiçbir gelişme yok, bu tasarı rafa kalktı diyebiliriz.
-
davada, temyiz kararının açıklanmasını beklerken dün gece bir gelişme yaşandı.
hükümet, farklı bir davadaki temyiz kararını gerekçe göstererek bu davadaki temyizin de aynı şekilde sonuçlanması gerektiğini bildiren bir dosyalamada bulundu.bunu işe yarayıp yaramadığın önümüzdeki günlerde göreceğiz.
ancak şunu da eklemek gerek ki, örnek gösterdikleri davanın "göçmenlik" ile alakası yok!
-
Biden yonetimi, bu DV davalar surecini uzatarak, elini ayagini dokundurmadan, bir sonraki baskanin kucagina birakmak istiyorlar gibi bir izlenim var bende..
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2021 Goodluck V Biden Davası (Mayıs 2021)
davada, temyiz kararının açıklanmasını beklerken dün gece bir gelişme yaşandı.
hükümet, farklı bir davadaki temyiz kararını gerekçe göstererek bu davadaki temyizin de aynı şekilde sonuçlanması gerektiğini bildiren bir dosyalamada bulundu.bunu işe yarayıp yaramadığın önümüzdeki günlerde göreceğiz.
ancak şunu da eklemek gerek ki, örnek gösterdikleri davanın "göçmenlik" ile alakası yok!
curtis morrison ve gomez konsolide davası avukatları, hükümetin yaptığı bu dosyalamaya cevaplarını içeren cevaplarını mahkemeye iletti.
kısaca hükümetin neden bu davayı örnek göstererek yhata yaptılarını açıkladılar;
-
@gucarslan Merhaba abi senin durumun hangi aşamada bi gelişme var mı senin vize aldığın gün bayram olurİNŞAALLAH o günler çok yakındır.
-
@Hormek yukarıdaki yazdığım aşamdayız
umarım herkes hakettiği vizelere er ya da geç kavuşur, teşekkürler -
herkese merhaba, DV2021 Goodluck V Biden Davası için 2023 eylülde temyizden bişey çıkabilr mi?
-
@susadem zor görünüyor.
-
This post is deleted! -
Merhaba arkadaslar, davada son durum nedir? Sn @gucarslan, bi gelisme var mi?
-
@Arne-Saknussemm ilgili davaya katıldıysanız, avukatınızdan gelen mailleri inceleme şansınız oldu mu?
-
Curtis Morrison’ın paylaştığı karar dosyası:
-
karar açıklandı!
uzun yıllardır beklediğimiz temyiz kararı açıklandı ve ne yazık ki karar bizim tarafımızdan olumsuz sonuçlandı.
yani temyizi kaybettik.
bütün DV2020 & DV2021 davacılarına, yol arkadaşlarımıza en içten dileklerimle teşekkür ediyorum.
kaybettiğimiz sadece bir vize, ben kazandığımız dostluklara ve verdiğimiz mücadele için seviniyorum..temyizi bozan yargıç'in gerekçeleri;
travel state'in resmi açıklaması;
-
@gucarslan
Buradan bir umut olumlu bir sonuç çıkabileceğini düşünmüştüm. Geçmiş olsun.
Elinde olmayan sebeplerden dolayı bu şansın tanınmadığı kişilerin çok daha iyi fırsatlar yakalaması dileğiyle. -
@gucarslan Gecmis olsun, ne soylesek bos tabij o
ayri. Umarim yollariniz baska dallardan akliniza gelmeyen/gelen hayallerinize dogru acilir. -
Gecmis olsun. Her ne kadar cikan karar beni de uzse de nacizane gorusum bu uzun sureli belirsizligin, sancili bekleyislerin ortadan kalkmasi en azindan bir nebze iyi oldu. Hayalleri ve ideallerinin pesinden kosan, cirpinan her kim varsa umarim karsilarina nice yeni kapilar acilir, firsatlar dogar.
Benzer Başlıklar
67
49.0k
Users
4.7k
Topics
468.6k